Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Beatrice, eu, personal, inteleg ca esti ingrijorata pentru sotul tau, dar (poate nu te inteleg eu, desi fac eforturi mari) nu vad rostul sa ne "dai" atitea info despre gripa, mai ales ca nici una dintre noi nu are asa ceva. Btw, nu moare nimeni de gripa, mai ales intr-o tara civilizata unde exista asistenta medicala. Uite ca ma iau si eu de mina cu babygirl:). Stiu ca ai sa spui "daca nu te intereseaza, nu citi", dar uite asa am eu niste pitici pe creier, ce sa fac?...boala veche. Incearca sa fii on topic....macar unul comun cit de cit, chiar daca sint multe subiecte discutate care nu au legatura cu plozii nostri. Si mai am un pitic pe creier....ala cu retetele de mincare. Incearca sa dai link-urile si retetele de papa numai daca ti se cere. Nu stiu ce sa zic, poate alte fete nu sint de acord cu mine si mai mult ca sigur ca nu mi-ai cerut parerea, dar exista un forum special pentru asta, sint sigura ca stii.

Newmami, eu cind am dus-o pe Emma la 2 ani si 3 luni prima oara la gradi (numai 4 ore) am bocit de nu am mai putut...imi salta si camesa pe mine. Parca o dadusem de linga mine. Sint sigura ca prin acelasi "proces" o sa trec si cu Diana. Cind trebuie sa ma duc sa o iau, nu astept pina la ora 12, numai pentru ca am platit sa stea acolo pina la ora asta. Si asa ma asteapta cu hainita in mina si cuminte pe scaunel. Inainta dadea in bocete cind ma vedea. Acum realizeaza ca vin sa o iau si e toata numai zimbete. Daca as fi fost si eu nevoita sa le dau pe fete mai devreme, le-as fi dat. Eu am mers de la 3 luni la cresa. Pe de o parte cred ca e mai bine sa ii dai mai de mititei ca se obisnuiesc mai repede si nu prea stiu ei care e treaba. Te felicit ca ati avut curajul asta:). Imi inchipui prin ce ati trecut azi.

Loreen, sanatate micutului. Ia fa tu un pic de militarie cu aia de la spital. Probabil ca intii si intii trebuie sa duceti cu sacosica virgula ca sa aveti rezultate bune si rapide.

Mindra mea s-a smecherit. Se vede clar ca i se dezvolta creierasul ca intelege ca e mai bine cu cineva decit singurica. Face scandal din ce in ce mai mult sa faca nani la mine in brate sau in pat la noi, unde nu zice nici pis. Aoleu, mi-e ca o iau de la capat ca si la Emma, care si acum ne mai chinuie cu dormitul la ea in pat, nu intodeauna, e adevarat.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Omustata, pai nu am aici din astea si oricum fara reteta nu ti-l dau!

New Mami, antibiotic mai tare a zis nea doctorul ca inca sa nu-i dam ca nu are infectie, este o gripa care asa isi face de cap. O sa-l mai tina nitel, probabil si apoi isi revine...

Babygirl, crezi ca daca aveam link nu dadeam? Si oricum eu cred ca sunt niste informatii utile pe viitor... Pe mine ma cam intereseaza absolut tot ce se pune pe forum, cu link sau fara! Hai sa fim rautaciosi acum! Asta o am si eu in calculator intr-un document oe care mi l-am facut cu asa ceva....

Iuliana draga, nu stiu care-i faza de ai inceput sa te iei de mine, eu din fire nu dau explicatii de ce pun retetele, dar fie, o fac si pe-asta...Pentru ca astea pe care le scriu si le dau sunt cele pe care le si fac si fetele s-au obisnuit cu astea de mult timp... Ba mai mult asa am convenit ca sunt bine venite. Daca tu nu stii, de ce te bagi?

Si sa stii ca da, se poate muri din gripa netratata la timp... Mai citeste... De aceea am pus si informatiile cu gripa unde se poate ajunge... E foarte nasoala... ca sunt 3 tulpine de gripa periculoase... Oricata tehnologie ai, poti sa faci stop respirator...

Nu stiu care e faza ... Sunteti asa din fire mai rautacioase? sau care-i faza...? Acuma ati inceput sa va luati de mine? Pai credeti ca v-am facut ceva? s-au ca merit lucrul asta? Daca asa considerati si aveti ceva personal cu mine, faceti-o frate pe messenger... Chiar m-am suparat!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si o zi buna la toate.
La multzi ani, Matei !

Beatrice sanatate maxima sotzului, ai grija ca barbatzii sint mai rai la boala decit copiii. Spune-i sa se linisteasca, sa stea cuminte in casa si sa boleasca la pat. Vezi poate vrea mingiiat din cind in cind . Glumesc, sint urite racelile astea, mama mea se chinuie de citeva luni si revine mereu, asta pentru ca nu sta cuminte in casa.
Si apropo, de retzete, eu vreu originalul ca-s beton in materie de bucatarie, adica te vreau ...

Loreen sanatate finutzului.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Cu intarziere, LA MULTI ANI MATEI, sa cresti mare si sanatos!!!

Fetelor TIME OUT!!!!!!! nu putem vorbi toata ziua numai de bb-i mai vorbim si noi de o reteta, o problema mai de una alta. PEACEEEEEE

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Beatrice, nu am nimic cu tine si nici in particuler nu vreau sa vorbesc. Problema a fost ca nu a cerut nimeni vreo info despre gripa. Nu stiu ce sa spun de muritul din cauza gripei. Or fi cazuri, prin Tanzania pe undeva:)...exagerez si eu...dar nu cred ca un om care are acces la asistenta medicala, si mai ales una de calitate, moare din asa ceva. Poate muri, daca refuza asistenta medicala, e adevarat. Eu cred ca mai toti/toate am avut gripa si nu am murit.

Problema cu retetele e asta. Poti sa spui "azi am facut cutare (asta daca e neparat si nu se poate altfel decit sa zici)...cine vrea, trimit reteta si poza pe PM".

Si apoi nu cred ca "trebuie" sau ca poate sa imi interzica cineva ceva. Tie ti-a interzis sa scrii info despre gripa? Eu doar ti-am facut o propunere, care, sincer sa iti spun, nu mi se pare deplasata deloc. Stiu de discutia de mai demult cu retelele si ca s-a supus la vot:). Dar mi se pare enervant, iarta-ma, dar asta e, sa vad in fiecare zi ca dai "raportul" cu ce mincare ai facut. Bate-ma, ucide-ma, dar asta simt eu. Nu sint rautacioasa, ci doar realistica, dar mai sint si alte fete care fac papa buna si misto si nu fac o mare "tragedie" cu asta. Nu am nimic personal cu tine, mai ales ca nici nu te cunosc in persoana. Stiu ca franchetea e enervanta si poate e si asta unul din defectele mele (printre multe altele).

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

salutare dragele mele mamici
Mai bagam si noi un ochi sa nu ne uitati de tot.dar cu servci, copil si barbat sunt ca un zombi...ce mai citesc la servici ca in rest nu mai am timp nici sa respir
Sara are o secretie uratzica la ochi si o s amerg cu e amaine la oftalmolog s avad ce si cum.Si ii mai fuge si un ochi...
Mai trebuie s ao duc si cu sternul care in cont este ieist in afara si mi s epare ca si coastele sunta cum cam evazate.iar labutzele picioarelor sunt aduse spre interior.Mi-este sa nu aiba vreo lipsa de calciu desi mananca si 2 iaurturi pe zi, branza, smantana si laptic.Bine cu lapticul a lasat-o mai moale, cel putin la masa d edim de-abia daca mai mananca 150-180 ml.Ma salveaza masa de seara cand haleste si 240ml
In rest merge bine tzinuta de manutze si ar vrea sa se plimbe intr-una.De-aia caut s aii iau un ham din ala si vroiam s ava intreb pe voi care sunt mai bune si cam ce preturi au.Am gasit unul d ela baby nu stiu cum in cora dar mi s-a parut cam scump:300.000 lei.Acum poate astea sunt preturile, nu stiu.Poate mai spuneti voi ce si cum
Mai trebuie s ava multumesc ca existati: mi s-au platit banii din sal bonus (saru'mana andrtoix); apoi datorita lui loreen am aflat de primii pasi si m-am milogit in stg si in dr de mi-a adus-o cienva din Anglia la jumate d epret fata d eaici.Nu este Sara pe spate in fata ei dar sper ca mai incolo sa ii placa mai mult.Merge cu ea dar trebuie s ao sustin si eu un pic pt ca iompinge prea tare sis e duce gramada, neputand pasi in acelsai ritm.Fran, Iepu cum se descurca cu ea?
Si mai sunt multe alte avantaje ale ac forum.Astea mi le-am adus acum aminte...PUP IU!
Acum tot la Loreen am vazut carticica aia minunata.Fi-mea este lesinata dupa carti.Nu exista jucarie mai frumoasa decat o carticica.
Are din alea de carton cares e desfac si s efac lungi dar aia cantatoare cred ca ar fi beton pt ea.O s avad cum ma aranjez de ea.
Loreen, varuna aduce in rom carticica aia?
Aaa...si apropo de carticele, sara recunoaste pisica in carticele, mi-o arata si face psssss....
In rest in vocabularul ei nu sunt prea mari progrese: doar un ata, asa, tatatatatata-ul de demult si cand este necajita face un nanananan care cred ca sunt eu.Dar numai la necaz apare acest nanana
Si rade la mine cand incerc sa o invat sa zica mama
Cred ca o sa imi zica mama cand o pleca la scoala
Nu am mai cantarit-o la 9 luni asa ca nu stiu ce dim/greutate mai are.Dar este dodoloatza, oricum.
Cam atat d ela noi
Pupici la toate si sa stitzi ca va citesc zilnic, sau ma rog, aproape zilnic.Chiar daca nu scriu decat rar
Sufletzica si Pitica SARA

p.s mai, nu va mai ciondanitzi pt toate prostiile.este pacat, zau asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Iuliana, Adina, haideti, ca asa ma manaca la degete sa va descriu ce sport fac eu in fiecare zi, cu lux de amanunte, cum ma aplec, cum ma ridic, cum calaresc stepperul, cum transpir, cum fac dus dupa, ca sa nu credeti ca nu fac dus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

nu as vrea sa se simta nimeni cenzurat.nu e forumul meu si nici moderator nu sunt.propuneam doar,ca lucrurile off topic sa fie mai pe scurt, cu trimiteri,link-uri.atata tot. suntem multe care nu avem timp sa citim tot, dar ne intereseaza, asa ca citim in zig zag ce apucam. eu una daca pe o pag dau de retete sau alte info care nu sunt legate de ceea ce eram obisnuita sa citesc, din graba si lipsa de timp nu reusesc sa citesc ce e important pt mine. n-am zis-o cu rautate, dar era o propunere, o sugestie. si nu e musai sa ma luati in seama.e musai insa sa nu se simta nimeni jignit pt ca mi-am spus parerea. eu una nu m-am suparat, si am ramas cu gura cascata vazand sa sugestia mea a fost interpretata gresit. imi cer scuze daca cuv. mele au fost nepotrivite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Saru'mina mult pentru urari. sa ne de-a Dumnezeu la toate copii sanatosi si noi sa fim sanatosi sa ne bucuram cit mai multi ani de ei de acum incolo.azi am fost la doctor, la 8 dimineata, are 9,1 kg si 77 cm. doctoru cica e bine, eu am "ceva" si atunci am hotarit sa facem o hemograma, care s-a produs imediat dupa si a plins saracu copil, chiar daca i-a luat singe din degetzel. cu dintii:- sa va intreb si pe voi: dupa cei 2 de jos unde au aparut dupa, ca azi la control, am constatat ca lui Matei nu ii apar aia 2 de sus (in fatza), ci 2 Lateral sus, nu stiu cum sa va explic, sper sa intelegeti.

BEYYYYYYYYYYYYYY, azi e ziua lui fi-miu nu se cearta nimeni.

Loreen imi pare rau de finutz, nu lasati copilu asa, fara febra cu febra continuati investigatiile.

Adina, nu cred sa fie de la pat, eu il culc uneori singur in patul mare, si la fel face, si acolo slava domnului are latime de 1,80. dar aparatori gasesti peste tot, vezi miniblu, carefour, cora, mobexpert, se vind si separat.
ce link ai pus ieri ca nu am apucat sa vad?

Gusta, sigur te mariti anul asta, baga mare, fara papuci.

Andreea.a super baiat ai! am vazut pozele pe mss, si tu esti slabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nici macar burta nu ai!!!!!!!!!!! nu ma mai joc.

new mami, baiat de baiat Patrick.bravo, inceputul e greu.

andreeatan va fi la Cluj baby expo in toamna, daca ai rabdare pina in toamna se rezolva, vine crocodilu la tine.

Gabitzam La multi ani!!!!, sa va de-a dumnezeu ani multi impreuna si copii... citi vreti voi.

sufletzica, varuna nu aduce carticica, ca si eu VREAUUUUUUUU!!!!!!!!!!

monu, unge-l pe dinti cu unguent are efect, eu am incercat.

TDi, ce face bebelusha??? e bine nu?

aseara am lipsit de la intilnire, dar ma bag in seara asta.sa vad daca ma lasa micul terorist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

in primul rand merci pt pont Iuliana. M-am uitat si la carucioarele jeep si-mi plac. Ezit acum intre unul jeep la 60 cad si unul combi dar care e 100. Naiba sa le ia ca nu stiu care e mai bun. Ca daca tot imi iau vreau sa-l folosesc prin mall-uri si dupa Romania. Ai fost multumita de jeep? Are rotile calumea? Adevarul e ca mie astea toate in afara de graco mozaic care e 199 cad si care e exclus sa-l iau toate mi se par destul de fragile.
Si acum ale noastre. Voiam sa va intreb daca unul din bebei mai face faze ca fiu-meu sau a facut la mamicile cu 2. Mai al meu doarme foarte putin. Azi noapte a dormit 7 ore cu nenumarate treziri iar la 4 cine era sus? No. Peste zi doarme iar destul de putin. Ajunge abia la vreo 10-11 ore maximum. Ma uit ca alti bebei dorm atat doar noaptea. Am incercat faza cu lasatul sa planga si nu merge. ce naiba sa ma mai fac? Hai mai dati-mi o idee ca nu mai rezist.
Alta problema nu vrea bucatele mancarea. Adica ia el cate o chestie din farfuria mea, sau mananca biscuitii lui dar la mancarea propriu zisa doamne fereste sa gaseasca cate o bucatica in mancare. Ii vine sqa vomite si nu mai vrea. Asa ca pasez ca proasta. mi-e groaza ca va trebui sa pasez pana la 4 ani. Chiar nu am chef de asta. Voi cum ati facut sau faceti?
Nu am mai intrat ca m-am simtit super rau si obosita si de abia am avut putere pt familion. Va pup.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput