Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Neata la fete frumoase si bblini cumintei,

Carmi, LA MULTI ANI! pentru frumuselul zimbaretz Fabiano, il pupam si ii uram sa-ti traiasca, sa fie sanatos, sa iti aduca numai bucurii

LA MULTI ANI si celorlalti bblini sarbatoriti astazi: Serban-Andrei, Tudor-Gabriel, Dennis Sven si Milan.

Sofia, merci de aprecieri, chestia cu privirea inteleapta mi-a adus aminte de bancul ala care umbla pe vremea mea printre ingineri, cu asemanarea dintre un catel si un inginer, au privire inteligenta si greutate mare in exprimare ; Sper sa nu supar pe nimeni, si io' fac parte dintre ei

O zi super va doresc,

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor! La multi ani sarbatoritilor Fabiano, Serban-Andrei, Tudor-Gabriel, Dennis Sven si Milan!

Am avut musafiri si program de shopping dupa intilnire, si n-am mai putut intra pe net. Acum sint cu bona cea noua (sper sa fie totul bine!). Citesc din urma si revin.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Bafta Ioana cu noua bona!
Irina, imi pare rau de Vladut.....mama, ce noapte ati avut....
Biumil eu nu mai masor de mult cat suc ii amestec, bag la robot un mar, o portocala si 2 morcovi si cat iese atata bea.

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI TUDOR-GABRIEL SI DENNIS-SVEN care azi imlinesc 6 LUNI!!!!!
LA MULTI ANI FABIANO SI MILAN!!!!!
fetelor, pazea ca azi sunt `spaima soselelor`, la 5 am ora de

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ieri am implinit si noi 5 luni.
Va multumim tuturor pentru urari (Dani, Pitu, Cristell ).

I-am transmis Anyei aprecierile fetelor care au participat la intalnire sau care ne-au admirat doar in poze (multumim tuturor), iar astazi am sa-i transmit si Sarei (cu mentiune speciala de la Victor )

Pozele facute la intalnirea de vineri vor aparea cat de curand in albumul de intalniri (Nu stiu ce probleme sunt cu trecerea de pe aparat pe PC, dar se rezolva).

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana, bafta cu bona... Sa ne dai vesti bune!

Mary . In afara de plansul de la 10 a fost chiar linistita noaptea (cu 1 trezire la 4.30), dar eu nu m-am odihnit bine ca de cate ori se foia el ma foiam si eu. Intrebare... Tu cand ii dai sucul? Al meu nu vrea sa bea nici un suc , dar bea ceai si putina apa dupa mese...

La multi ani sarbatoritilor zilei Fabiano, Serban-Andrei, Tudor-Gabriel, Dennis Sven si Milan! Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si frumosi!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani sarbatoritilor Fabiano, Serban-Andrei, Tudor-Gabriel, Dennis Sven si Milan!.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

As vrea sa le urez La multi ani! Bebicilor care azi mai adauga o lunitza la varsta! Cu mentiune speciala pentru ginerica, Serban-Andrei care e deja barbat in toata firea la 7 luni si o pentru mami a lui, Nadina, care azi e la serviciu, in prima zi Succes!

Miflore, ce fel de Brevi ai? Grillo? Are si bara in fata? ca problema mea la astea sport e ca nu au bara in fata si nu stiu de ce, tin eu la bara asta, sa se agate copilul de ea, mi se pare mai confortabil cu bara...mi-a placut carutul de la oferta Chicco, 330 RON, dar nu avea bara, la fel si cel Inglesina...Unul care ar fi fost asa si asa era Graco Citisport, care avea bara dar mi se parea cvam stramtutz, nu stiu, cine stie ce dolofana se face Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

La multi ani!
Serban-Andrei,Fabiano ,Milan,Tudor-Gabriel siDennis-Sven

numai baieti azi sa cresteti mari frumosi si sanatosi.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani flacailor nascuti astazi! Sa creasca mari si sanatosi.

Nadina - iti tinem pumnii sa treci cu brio peste prima zi de serviciu si felicitari pentru Serban.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput