Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata,

Ma apuc de recuperat ...

Nicole felicitari ca ai devenit experta .
Anto, Mary bafta cu scoala de soferi .
Iubibubi bine ai venit la noi in grup.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane!
Ce surpriza frumoasa, n-am gasit 3 capitole de citit de sambata pana azi!
Asa ca acum sunt la zi!
Mie mi-a placut taaaaareee la intalnire si mai vreau; ce ziceti fetelor de sedinta lunara precum fac fetele din Galati? Cine vine vine, cine nu, nu, tot se strang cateva lunar; si din cand in cand cate o sedinta importanta, semestriala, de bilant, la care se face prezenta!
Frumoase foc papuselele Sara si Anya!!!
Hai sa va zic repede ce-am shoppinguit de la BE: scaun de masa chicco polly cu 4500000 (sic!)- gata, am intrat in gasca - carucior sport brevi galben de care sunt fff. multumita, are doar 5 kg!!! scutec absorbant pentru protejarea saltelei de la Bebecomfort, sosetele, botosei Baby Fox din piele intoarsa, 2 cleme pentru copii de prins perdelute, una cu iepure alta cu gargarita, o carticica de baie cu paginile umplute cu aer, lapte Nan cu castronel gratuit; cam astea! acum am 2 buzunare mari si goale! Aaa, si-am venit cu baloane colorate si cu afis de la Itsy Bitsy! Sunt foarte incantata de achizitii! Acum ma gandesc la scaun de masina...
Super pozele!!!
O sa pun si eu azi poze de la intalnire dar ceva mai tarziu c-acum vine tante la curatenie!
Pa pa pa si revin!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ioana eu sunt la limita cu CM (daca va fi CM-ul tot ca inainte de nastere azi ar cam trebui sa vina [acru]). Oricum ma astept la oarecare intarzieri pana isi intra si el in normal (acum cand va veni voi incepe pastilutele ).

Marlena du-te la doctorita ta ca aia sigur e nebuna la cap ... Ce idioti sunt unii... cand citesc faze de genul asta ma apuca niste nervi . Mersi de felicitari, e o faza incipienta de mers de-a busilea ca mainile si le muta corect, picioarele le taraie pe jos, inca nu ridica genunchii. Si la refuzat e tare priceput... Numai sa indrasnesc sa ma apropii de nasul lui are o viteza la dat din maini si din cap .

Alinam sanatate multa !

Mai citesc si revin....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Buna dimineata la mamici cuminti,de papat si baut a-ti ras tot la intalneala(papanasi)banii i-ati cheltuit,mama ce fete cuminti si cum v-am mai spus va invidiez

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Jadi felicitari pt dintisor si pentru luat biberonul . La multi ani sotului!!!

Catush felicitari pt dintisor. Azi maine umplem si albumul cu "primii dintisori".

Anya20 .

Diana si mie mi se pare ca zboara timpul.... Cu ce viteza inca...

Simona8004 sa mai treaca timpul... Una doua trec 3 luni, mai ales ca vine caldura (sper).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

anya, merci de info. eu tot pt branza il voiam. pana acum l-am impartit cu darnicie in stanga si in dreapta ca am zis ca n-am ce face cu el, daca tot ii dau lui bb humana. dar daca ma invata careva cum sta treaba, cred ca mai mi-as fi oprit si eu cateva cutii... oricum, bine ca a folosit copiilor carora le-am dat. unul din ei a mancat din prima zi acasa, caci mama lui a facut mastita si n-a putut sa alapteze... si e un papacios... :))

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

ne-am inscris la un concurs cu pozica, dar nu pot da link, ca apare reclama mascata....

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Doruletz o sa fie bine o sa vezi. Primele zile sunt mai grele, dar apoi te obisnuiesti (oarecum ). Sfatul meu e ca saptamana asta sa incepi sa pleci de acasa singura cam 1-3 h pe zi ca sa te obisnuiesti. Si sa se obisnuiasca si Alexandra cu lipsa ta sa fie trecerea oarecum treptata nu sa dispari brusc din peisaj o zi intreaga. nu pricep de ce, dar eu nu am reusit niciodata sa vad pozele tale... "The page cannot be displayed... bla, bla"

Marinela super Iaris... Ma tot minunez ce mult cresc copii nostrii si ce mult se schimba...

Si acum sa va zic de noi... Am fost afara cu bb si sambata si duminica si cand am venit bb avea picioarele reci (desi era gros imbracat si incaltat). Rezultatul a fost ca pe seara l-au napadit mucii (fara febra). Si dupa ce s-a culcat pe la 9.30 s-a trezit la 10 urland mititelul cum nu l-am auzit de luni de zile... Nu mai putea respira pe nas si s-a speriat tare. L-am desfundat repde, a mai plans putin si a adormit in brate la mine. Cand l-am pus in patut s-a foit putin si s-a pus iar pe urlat... Asa ca azi noapte a dormit cu mine in pat (prima data in viata noastra noaptea). Cum l-am pus in pat s-a apucat cu manuta de tricoul meu si n-a mai zis nici "mau". Asa ca tati a dormit in sufra... La 4.30 cand s-a trezit pt papa l-am mutat la el in camera sa nu viciez copilul . La 6.15 a dat trezirea (bag de seama ca e obicei). Sper sa nu mai aiba alti muci, ca dim era fresh. karvoul-ul la noi e apa de ploaie, 0 efect.

Gata ca mai trebuie sa si lucreze omul !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor.
La multi ani Anya !(ieri nu am fost pe dc)
La multi ani celor care sarbatoresc azi:Serban,Tudor,Denis,Fabiano si Milan.
Karmenutza multa sanatate puiutilor tai.
Vera sa stii ca si Stefania la fel face,nu mai vrea sa stea singura si candplec din dormitor trebuie s-o pacalesc cu ceva.
iubibubi bine ai venit.
alinam multa sanatate.
Am vazut pozele de la intalnire.Ce fain ca v-ati intalnit.Se vede ca v-ati simtit bine.
Noi ne chinuim cu dureri de gingii.Cred ca acum ii ies in partea de sus dintii.Se trezeste din ora in ora noaptea.Sper sa ii iasa cat mai repede si sa se linisteasca si ea.La noi e frumos azi si vom iesi afara ca poate o s-o mai linisteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Fetelor,

poate aveti pareri mai avizate decat mine.

Matei, care are acum 5 luni si jumatate trage tare sa se ridice in picioare si nu stiu daca sa-l incurajez.
La 3 luni se tragea sa se ridice in fund; daca avea mainile mele de care sa se traga se ridica in fund si ramanea asa daca il tineam de mana sau daca il sprijineam de canapea si o perna. Neamurile ziceau ca nu-i bine. Doctorita de familie l-a vazut cum face dar nu s-a exprimat transant: lasa-l sau nu-l lasa!
Acuma daca are mainile mele se ridica in fund si pe urma direct in picioare. Face asta de o saptamana si vad ca ii place din ce in ce mai tare, nu-i mai tremura "gladiolele", sta pe toata talpa si se tine numai de maini.
Iara nu stiu ce sa fac.
In fund sta bine acuma, daca nu se sprijina si nu se tine de nimic se cam "varsa" in fata. De pe spate se intoarce pe dreapta dar mai departe nu. In 4 labe nici vorba, nu cred ca-l mai intereseaza d-astea.
L-am pus si eu de amuzament in premergator, el a plecat prin sufragerie ca e numai parchet si aluneca usor.
Nu paseste cu piciorusele alternativ dar impingandu-se in ele si se plimba cam 20 de minute pana incepe sa scartaie ca a obosit.
Are 8 kile si 200g.

Voi ce ziceti? Ati citit ceva despre asta? ca eu peste tot dau numai de incurajari pentru mamicile care sunt ingrijorate ca bebele nu face lucrurile astea mai repede.

Eu sunt ingrijorata ca le face prea devreme.

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)

Mergi la inceput