Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana75 spune:
Hai sa schimb si eu capitolul, sa nu zica Irina ca m-am lenevit
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mary ilie spune:
uupps, am uitat sa-l felicit pe Serban![]()
scuze, n-a fost intentionat.....
LA MULTI ANI SERBAN-ANDREI!!!! WAW, 7 LUNI!!!!!
Irina, mie mi s-a parut o noapte grea, ca eu nu sunt obisnuita cu treziri nocturne![]()
Andrei bea suculet mar, portocala si morcov, cam 120ml la prinz, dupa ce papa supa, si inca 100ml, dupa ce se trezeste din somn pe la 5. dar ii place mult de tot sucul, daca ma vede cu bibe cu suc in mana incepe sa planga sa-i dau, si cand il bea, il soarbe imediat, nici nu ma lasa sa-i trag bibe din gura. si ii place mult si apa plata, ii las bibe cu apa langa el cand se joaca si il ia singur sa bea, da inca mai are nevoie de ajutor, ca el sta pe burta si vrea sa bea si normal ca nu reuseste..... eu ceai nu prea i-am mai dat ca singurul ceai care-i place e ala de la hipp tummy tea, care scrie pe el ca e ceai digestiv, si incerc s-o mai raresc cu el, ca nu mai pot sa-l dezvat....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
maddy77 spune:
Buna fetele,
La multi ani sarbatoriltilor zilei
Ce frumos la intalneala,super mamici si bebei
..data viitoare sper sa n-o ratez.
Kidd mersi, se merita dero asta daca te tine asa mult.O sa-mi fac comanda![]()
Jadi,felicitari pentru eco bun!!la ce dr ai fost?ca vreau sa ma duc si eu cu fata.La multi ani pentru sot!!
Catush,jadi felicitari pentru dintisor!!!
Ioana si mie mi-a sarit ciclul peste o luna si mi-am facut test de sarcina![]()
Fata mea s-a trezit la 12 noaptea si a plans in reprize pana pe la 3!!!Cred ca o durea ceva ca nu vroia decat in brate asa ca sunt zombie.De dintisori nici vorba,asa ca o fi de la infectia asta
..abia astept sa incep cu antibioticul!!
Am fost si noi ieri la BE,i-am luat niste biberoane+tetine,zornaitoare,ursuleti,carticica,bodyute,caciulite si gym deluxe.Am sovait daca nu arunc banii degeaba,dar se pare ca nu...ca asa mult i-a placut fetei incat a zis primul ei cuvintel BU-BU
.Am fost cu totii f emotionati
.