Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
simodina spune:
Salutare!
Iaca e ultima mea zi de libertate si am o stare de kk. N-am citit decat pe diagonala si n-am retinut mai nimic. Am vizionat insa niscaiva poze.
Raducul Ralucai e baiat mare mare cu niste ochi taaare frumosi. Si pare lung tare, cati cm are mami baiatu?!La cat ii place cetitu' de mic cred ca o sa fie si taaare destept, ptiu ptiu!
Vladut si juma de cap de Deniiar ne-a placut si iar am admirat la ochisori. De el nu ne mai miram ca e lung ca doar s-a nascut baschetbalist ![]()
Maia a Simoneitre' declarata sportiva grupului
, desi o imbraca mami numa' in rochite. Frumoas casting, nimic de zis.
Vazut si poze de la intalneala de sambata. Faine tare, imi pare rau ca n-am ajuns.
Gata! Ma duc sa-i fac epistola bonei ca maine ne vedem 10 minute dimineata.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
nanadana spune:
Tocmai am aflat ca 25-27 este babyexpo ,am primit o invitatie gratos o sa merg sa vad si eu cum este ,ca ma intereseaza un scaun de masa si un tarc,sa vedem sint mai ieftine decit in magazin??
Jadi ce dulce este Vladut 
Raluca imi place chestia cu cuscruleala intre tine si Jadi
,este un dulce Radu
si vad ca deja i-ai gasit mesrile ori inginer ori carturar ![]()
poze
BiuMil spune:
Legat de diversificare eu am urmatoarele intrebari...am fost la Calapod, da atunci imi parea totul ffff logic, iar acu nu mai pricep nimic...plus ca nu mai inteleg ce am scris pe foaie
:
1. ii dau suc de morcov treptat, cand ajung la 50 ml, introduc mar. suc de mar ii dau amestecat cu morcov sau separat? tot pana la 50 ml? adica 100 ml in total?....buun.
2. Cand adaug pulpa de morcov? dar de mar? le amestec, ii dau pe rand?
3. Cand ati inceput cu supa?
daca se poate sa imi raspundeti macar la astea, mai vad eu dupa aia...merci merci
am vazut si eu pozele...si imi plac. asteptam si noi de vineri, sa le vedem si pe restul fetelor...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
godzila spune:
Superbe poze! Ce faina intalneala.
Jadi sa-ti traiasca sotul si felicitari pentru dintisori. Poti sa-i iei cercei de aur pentru nas
. Radem noi da sa vezi ce patim mai incolo.
Raluca ai un baietel istet si frumos. Visul oricarei mamici de fata.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
LiaMia spune:
biumil, ii dai sucul amestecat. mar peste morcov, treptat, pana ajungi la 80-100 ml (in functie de cat iti bea si bb
). apoi poti sa introduci si portocala/mandarina, tot in amestec (ex.30morcov+40mar+30portocala=100; daca bea mai mult, modifici proportiile: nu e lege!). cu sucul inlocuiesti masa de lapte de la 10. piureul de fructe, poti sa-l introduci dupa ce ai obisnuit bblul cu sucul. spre ex.ii dai la inceput o lingurita de mar ras + suc, apoi 2 lg + suc si tot asa pana inlocuiesti sucul cu piure. cu mar poti amesteca si banana, para, piersica, caisa (le introduci pe rand pt a testa toleranta bb la fiecare fruct, 4-5 zile ointre fructele nou introduse). deocamdata atat... 
are cineva idee ce e cu laptele gratuit? se mai da? de care? cand?
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
cge spune:
am vazut si noi pozele de aseara, multumim Irina ptr pozat si postat in album. Ii trimit si maica-mii linku' sa ne vada si fara burti, ca la intalnirea anterioara ne-a admirat burtile.
si eu m-am simtit super, nu m-am mai simtit asa bine la o iesire de nu stiu cand. Nadina, ce iti inteleg depresia, si pe mine ma incearca cand ma gandesc la ziua de maine.
Nici noi n-am ajuns la BabyExpo pe motiv de raceala, o cartica ca a lui Radu si a lui Vlad, vroiam si noi ptr domnisoara. Lasa ca ii vom lua din oras.
Lui Victor ii e deja dor de Sara si de Anya, m-a intrebat ca el cand se mai joaca cu ele.
Raluca-Cuca, am stiut io si cu fie-mea cu cine sa ne incuscrim. ![]()
Ma duc sa ma mobilizez ptr pregatirile de maine.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Diana30 spune:
Raluca-Cuca,am facut greseala sa ma uit la pozele tale despre hoby-uri!Norocul tau ca is satula,altfel te pomeneam de nu te mai opreai din sughitzat.Fata draga,esti fenomenala!Ar cam trebui sa scrii acolo"interzis persoanelor in stare de foame!"
Mamici de fete sariti pe Radu,ca sa tot ai asa soacra.Sau mai bine nu sariti ca fac eu repede o fata si sar eu.Plus ca baiatu-i frumusel foc si mare carturar.
Carmi spune:
Salutare la fete si sa traiasca bblusii sarbatoriti azi !
Codruta, si noi
nora si cuscra ! La tot mai multe olite pline !!!
Azi am iesit ´in natura´ toti trei, a aparut si aici soarele, am fost in padure+lac (intrucat aici nu s-au inventat parcurile)si am mers...si am tot mers, de abia ma mai tarasc prin casa acum, deh, hibernarea e de vina. Apoi am mancat la un restaurant micut si bb a inceput sa ´vorbeasca´ tare de tot, spre buna dispozitie a celor prezenti...
O seara buna va doresc,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
codruta_grg spune:
Buna seara!
Noi am fost toti 3 la restaurant (cu inca o familie cu bebe si una fara). Tare cumite a fost Petra. Asa ne gandim sa o mai scoatem prin oras cu noi...
Noapte buna!
Aaaa BiuMil, eu i-am dat tot asa fructele ca si LiaMia, doar ca acum eu ii dau marul ras cu branzica si biscuitele iar apoi ii dau sucul din morcov+porto+mandarina+mar (le alternez).
Eu supica am facut-o cum am scris la inceput (mai putin varza) si i-am dat prima data 2 lingurite din intreaga compozitie.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI