Copilasi nov-dec 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Pai singura varianta ramane abstinenta
, ca placeri putem avea in diferite moduri.
Mie cel mai greu mi s-a parut primele 6 luni dupa cezariana, imi era tare frica, acum nu am cu cine ca mi-s singurica, dar ma ia barbatul in curand in primire
. La legarea trompelor nu ma gandesc serios, desi cand faci cezariana este posibila si interventia aceasta. Si oricum chiar si asa se intampla minuni, eu mereu ma gandesc ca daca Dumnezeu vrea, se poate orice. Mama mea a ramas insarcinata cand aveam eu 3 luni si am avut un frate mai mic decat mine cu 1 an. A murit la 3 saptamani, s-a innecat cu voma in somn, iar mama mereu isi reproseaza ca asta s-a intamplat pentru ca nu a fost un copil dorit. De asta zic mereu ca important este sa fim sanatosi si noi si copii, restul vine de la sine.
Roxana, felicitari, chiar ca ai un baiat cuminte si educat.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
try spune:
De-aia nu vreau nici eu sa-mi leg trompele ca mi-e frica sa nu apara vreo matusa Tamara sau sa castigam la loto si atunci vreau clar inca un bebe....
Serios vrobind acum, nu-mi plac metodele definitive gen legat de trompe. Nu sti uce-m irezerva viata si ce-mi doresc peste 5 ani. Acum stiu ca nu poate fi vorba de al treilea si nici nu ni-l dorim. Dar stiu eu unde m-o purta viata asta?
Bai, da' cercetatorii astia nu mai scot odata pilulele pt. barbati? Ca eu una-s satula de pilule de femei... Egoisti, tin cu barbatii, n-au nici un interes sa le scoata...
.......in 12+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
danette spune:
Andra, Iris se mai trezea uneori dar nu era o regula... initial de cand am adus-o acasa din spital, am culcat-o separat, apoi cam de pe la 3 luni m-am mutat si eu in dormitorul nostru... dormea relativ bine, se mai trezeam max. odata pe noapte si adormea... asta a durat pana pe la vreo 6 luni cand a inceput sa se ridice in patutz tinandu-se de gratii si urla... facea atat de urat ca nu am mai rezistat. Mai precis Mircea a hotarat ca vom dormi cu ea... ca sa reusim sa ne odihnim cu totzii... si i-am lipit patutul de canapeaua pe care dormeam noi, la ea in camera, ... au trecut o gramada de luni de-atunci. In ultima vreme am observat ca are un somn profund si nu se mai fartzaca, si ne-am mutat din nou in dormitorul nostru... am fost tare surprinsi ca nu a protestat!
Dar intr-adevar era o placere sa simt ghemotocul caldutz cum se lipea de mine... si vorba ta... zambetul de dimineatza si lipiceala de rigoare...o sa-mi fie DORRRR!![]()
ohhh, un subiect interesant.. contraceptia...
Andra, ... nici eu nu as incerca steriletul.
La mine e problematic fiindca eu nu pot sa iau contraceptive deloc, majoritatea sunt pe baza de estrogeni iar eu am o hiperestrogemie care la un moment dat mi-a facut mari probleme (un fibroadenom mamar).
La noi a ramas singura chestie prezervativul... si eventual metoda calendarului (noroc ca am un CM regulat si ma mai pot orienta cat de cat dupa asta).
Chestia cu legarea trompelor nu stiu de ce imi creeaza o impresie ciudata si neplacuta..desi sa zicem ca e reversibila treaba...
Aime si noi am dansat rock cu Baby Quenn... de cateva ori chiar..
referitor la familii numeroase, uitati aici:
http://www.jimbob.info/pictures.htm
si numarati...
Poate unele dintre voi a-ti vazut pozele, subiectul este si pe DC... din 2004 si pana acum s-au mai nascut 2 copii, deci in total sunt 16!
I was shocked! tipa s-a transformat in masina de facut copii. Cred ca nici nu mai are timp sa se ocupe de educatia lor... ca practic este mereu intre pregnancy si nursery..
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
roserb spune:
Try, Dana, eu sunt fericita (deocamdata
) posesoare de sterilet, chiar daca am auzit 100 pareri contra si tot atatea pentru, in definitiv fiecare metoda are parti bune si rele. De pilule ma saturasem dupa atatia ani in care am luat, eu nu am ciclu regulat deci metoda calendarului e exclusa din start, iar prezervativul ramanea singura sansa. Am preferat steriletul, il am de 1 an si ceva si nu ma deranjeaza deloc, nu am avut probleme de la el,merg la control la 6 luni sau la 1 an si sper sa fie OK si in continuare. Si mie chestia cu legatul trompelor mi se pare "prea definitiva", desi imi e clar ca alti copii nu mai fac, decat in conditiile in care imi voi permite cate o bona pentru fiecare, si o mareee casa cu curte, si chiar si asa as sta pe ganduri![]()

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Corina75 spune:
quote:
Originally posted by eveline
Brasovul, ce faceti....cuscrita, ce faci mama, mai esti......?
Ana si Bianca-iubita
Iaca si noi cuscrita draga, scriam mai repede dar am avut 2 zile la servici ca n-am putut sa respir...si a trebuit sa va prind din urma sa ma pun la curent cu noutatile...
Am citit de Bia noruta-mea iubita ca se trezeste dupa 9...o doamne, de cand n-am mai dormit pana la ora aia!!! Si in weekend tot la 6.30 max 7 ne da desteptarea. Ginerica al tau se culca dupa ora 22, se scoala pe la 3-4 de cere laptic si pe urma mai doarme pana la 7. Apoi misuna prin casa si se catara peste tot ca o maimuta, iar la 10.30-11 adoarme iar, vreo ora jumate, dupa care papa si afara cu buni....vreo 2 ore daca e frumos....seara iar mai doarme vreo 2 ore, asa ca ne prinde si 23 treji....

Si la noi azi a fost o vreme nashpa...sa vedem ce mai urmeaza, dar daca a zi la prognoza vreme rea, la Bv sigur asa e!

Felis draga, tin in mod special sa-ti spun cat de mult mi-a placut pozica cu 'baietii tai dragi'....sa stii ca eu cred ca Mihaita va creste foarte bine in mod special fiindca simte dragostea pe care i-o purtati...nu ca noi nu ne-am iubi copilasii, dar al vostru e iubit si mai mult tocmai pentru ca este putin (chiar putin!)altfel....Iti zic asta pentru ca eu am ramas paf cand ziceai ca face cu manuta tai-tai, si scoate cate o vorbulita....ei bine, uite, al meu nu face nimic din toate astea.... deci de asta eu cred ca Mihai infloreste pur si simplu incalzit de iubirea voastra...adica vi se vede in ochi...e ceva special relatia voastra in trei...bravo voua! Va admir. Si va doresc sa va fie bine, bine de tot.
Scuza-ma daca m-am aberat, dar am tinut sa-ti spun asta!
Va sarut pe toate, incerc sa tin pasul cu voi, va
pe toate mamicile si piticii simpatici (adica totzi!!!)Corina si bb Andrei
24.11.2004daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006
aici
Corina75 spune:
Am revenit ca am uitat ceva:
- fetele, de ce zicetzi ca steriletul e o prostie?? stiu ca au mai fost subiecte pe forum, dar eu una nu sunt nemultumita de el...ma rog, are neajunsurile lui, dar de prezervativ ma saturasem....
, pilule gata, am luat 5 ani inainte de Andrei, iar acum sunt peste 31....Asa ca sunt de aceeasi parere cu Roserb....il am de juma de an si e ok
- Andra, frumos ai zis cu accesele de furie ale copilutilor nostri....asa e.....Andrei a inceput sa ne bata cand nu-l lasam sa faca ceva, sau daca pune mana pe ceva si-i luam obiectul respectiv, incepe sa urle isteric si se contracta tot de nervi....ma si sperie uneori...eu cred ca i se trage de la bunuci, ca ei nu-i prea rezista...adica sa planga baiatu'?? Face bunica-su un scandal...dar eu il mai las sa urle sa nu se invete ca i se cuvin toate...si taica-su la fel...pana acum nu stiu ce sa zic, parca nu prea avem succes 
OtiliaV, imi pare rau pentru fratele tau..... sa stii ca si mie mi-a fost tare greu dupa cezariana...tot amanam momentul ..il cam exasperasem pe al meu, i se lungisera urechile saracul...si pana la urma n-a fost asa de rau...
, trcusera insa doar vreo 4 luni.
Gata, ca tre sa plec acasa!! Va doresc o noapte buna, 
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
aime spune:
Danette, intr-adevar Mall-ul nostru este f shic, dar...pacat ca uneori nu rupe si bilete la intrare
, ca unele magazine au niste preturi
, ca ne intrebam daca sunt cumparatori.
Sunt magazine si pe la noi, nu ma plang, avem supermarketurile lui peste prajit....Univers'all, iaca ca-l uistasem, cu preturi mai accesibile...
Inca o data
ptr Iris care doarme singura!!!
eveline spune:
Da stiti ca mi-ati facut pofta sa trag o raita prin Mall....ia sa-l vrajesc eu pe barbata-miu sa vedem ce zice...
....cat despre Univers'all, macar la voi e in centru (e in hala, nu?)....la noi e la mama naibii....in afara de zilele cand ia lumea bonuri e gol....am luat teapa de vreo 2 ori cu papa de acolo (carne care putea cand s-a dezghetat, suc stricat...) asa ca nu mai cumpar decat non-food (daca ma incumet sa merg pana acolo)
Ana si Bianca-iubita

danette spune:
Corina, m-am exprimat eu gresit "ca e o prostie" steriletul... dar de prea multe probleme in urma folosirii lui am auzit, si de aceea am o parere proasta. Intr-adevar eu n-am folosit niciodata, deci nici nu stiu fizic cum e.
Sper sa nu aveti nici de-acum incolo vreo problema cu el..
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
Veve spune:
114
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6