Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
nanadana spune:
La multi ani sarbatoritilor care aazi isi fac lunita Maria,Petra Yarina,Andrea Anamaria,Iulia Maria pupici de la noi ca sinteti toate fetite 

am intrat si un pic sa le spun la fetele care au fost la intalneala : sa va fie de bine tot ce ati papat si baut
si asteptam poze,ca de bine stim ca a fost super bine ![]()

Pota emai intra mai pe seara ,dar nu cred ca azi imi vine sotul acasa![]()
va pupicesc pe toate
poze
dani_flor spune:
karmenutza,
La subrat sunt f mari erorile de masurare, tre sa lasi termometrul mult, etc. Deci io m-as lua dupa temp in poponetz.
Cu antibioticele iti zic ce as face io, si ce de altfel am si facut ca si Maria a fost destul de rau racita.
A avut o temperatura intre 37 si 37.7-8, depinzind de momentul zilei. Eu nu i-am dat antibiotic. I-as fi dat daca s-ar fi dovedi o infectie bacteriana (pe care dr. de aici o banuiesc numai la febra > 38). Altfel... as astepta sa treaca cu remedii naturiste, adica sirop tuse, ser fiziologic si pic in nas, scos mucii, aer curat zilnic, un pic de inhalant pe hainutze, etc. La noi a si evoluat raceala, aproape ca a ajuns in bronhii, dar temperatura tot nu a crescut peste 38. Si in cele din urma a trecut cam dupa 10-12 zile. Ce e drept pentru tusea aia urita ne-a dat si aerosoli cu ser fiziologic. Dar la noi a fost si Ioana si sotul bolnavi, copilul a fost vaccinat cind raceala incepuse putin si banuiesc ca de aia a evoluat. La voi sper sa ramina in stadiul asta primar.
Sanatate multa la ambii tai pui!!!
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
Carmi spune:
Buna seara la fete si la multi ani domnisoarelor Maria,
Petra Yarina, Andrea Anamaria, Iulia Maria! Sa cresteti
mari si frumoase !
Ioana, da, asa a adormit...
...si la fel s-a trezit![]()
Am fost azi cu el la vaccin si il tinea de maini asistenta, de picioare tati, dr. era cu seringa in mana iar eu, pitita dupa Daniele (sotzuŽ) sa nu vad...m-am pitit degeaba, ca bb nu a scos nici un sunet, s-au socat si asistenta si dr....iar eu stateam mica si ascunsa, crezand ca nici nu l-a intepat. Acum sper sa nu faca febra, cutezatorul luŽ mama !!! In schimb, la kile stam cam prost: 6.570, desi mananca ca spartul, insa a pierdut mult cand a fost bolnavior.
Daniela, ce scumpa e bursuca si ce mult seamana cu tine !!!
Simona, dulce foc Maia ! Frumoase poze.
Pupam fetele,
Carmi
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
karmenutza spune:
Dani, sirop de tuse da, i-am dat. Dar picaturi nu i-am pus ca nu are nasucul infundat, nu ii curge. Nasul e normal. Doar tuseste, arareori, cam de 3-4 ori pe zi.
Catalina
jadi spune:
Buna seara fetelor!
M-am regrupat de pe drumuri shontac shontac ca abia mergeam de sacoase, nu ca as fi cumparat prea multe dar fiind marunte s-au tot strans. Pe aceasta cale ii cer iertare Ralucai Cucai ca am invatat-o la prostii si am pus-o sa cheltuie banii pe babetele si creme Mustela. Ca ne placeau cuburile de la ele plus ca eu m-am ales si cu un ursulet care e in gura la baiat de cand am venit. Ca achizitii mai importante mentionez incalzitorul de bibe si borcanase de la Philips in rest mici marunte, basca am venit acasa si cu ceva bani. Aaaaaa si i-am cumparat caciulitze lui fimiu cat sa aiba o viata de acum incolo, 1 sapca, 1 bandana plus 5 caciuli fara siret ca nu le suporta legate sub gat.
Dupa care am fost sa petrecem si le-am gasit pe kid, nadine, valen si anya, ultimile 2 cu fetele. Mentionez ca eu am venit cu masina impreuna cu Anya simpla, Raluca Cuca si Ina pe care am pescuit-o de prin baby expo cu un sac de plastic dupa ea. Am mancat, am baut, am fumat si ma refer la mine ca restul erau cuminti si devreme acasa si am facut poze, asta pana m-a apucat pe mine migrena de la un curent de bantuia pe acolo prin restaurant. Nu ne-am intins prea mult dar tot 2 ore zic ca au trecut. Pe Ina am parasit-o si a plecat pe jos cu sacul in spinare si pe celelalte 2 le-am dus pana acasa si le-am varsat pe jos cu tot cu sacosele... daca nu apar pe aici inseamna ca le-au mazilit sotii.
In rest nimic nou.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
dani_flor spune:
karmenutza, eu una as astepta, as monitoriza temperatura si in fc de asta as actiona...
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
ege spune:
buna seara!!
nu am mai scris de vreo 2 zile.ieri mi-am sebat ziua de nastere(26),si nu am avut timp nici sa citesc.
maine merjem si noi la babyexpo
,impreuna cu sotul,soacra,socrul(cica vine pe post de sponsor),ege.nu stiu cum o sa reziste ege 3 ore pe drum.sper sa ne descurcam.vrem sa plecam la 7 la 10 sa fim acolo.e prima oara cand merg la baby expo.am auzit ca au reduceri la scaune pt masina.sa vedem...![]()
jadi,ce preturi au?ce ai mai vazut p-acolo??eu nici nu stiu ce vreau sa-i cumpar.o sa vad la fatza locului.
miflore,mersi pt.explicatii,in legatura cu sala polivalenta.sper sa gasim.inainte cand veneam prin pantelimon ne descurcam prin buc,acum cu autostrada soarelui ramanem putin in ceatza.sper sa nu ne ratacim.eu am nr.de tel al lui ioana ,miflore,jadi.pot sa va deranjez cu un tel.daca ma ratacesc??

va pup si o sa intru mai tarziu sa vad cu ce se lauda fetele ca au luat de la baby expo.sper ca ati inteles ceva
pe maine
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Dandy spune:
Buna seara mamici si bb iata ca am reusit sa mai intru si eu la taifas desi nu prea am timp.La multi ani sarbatoritelor: Maria, Petra Yarina, Andrea Anamaria, Iulia Maria si celor de maine.
In sfarsit am pus si eu poze in albumul comun la mamici,3,4,5 luni sa o vedeti si pe fetita mea BRIANNA-CRISTIANA,cu atatzia baietei frumosi nu se stie poate reusesc si eu sa ma incuscrez cu una din voi...
M-am tot minunat sa vad copii asa frumosi care fac atatea lucruru deosebite (echilibristica lui Maia,zambaretzii de Vladut, Matei ,Fabiano...)
A MEA NU REUSESTE PANA ACUM NICI O PERFORMANTA, NUMAI SA STEA IN FUND CATEVA SECUNDE si intors pe burta.
,DANDY
godzila spune:
Dandy, Carmi, Nadana, Antoanela, Ioana, Mary multumim de urari
Mary
ce baietel plimbaret ai!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
Buna seara tuturor!
V-a relatat Jadi in mare cam cum au stat treburile azi la intalnire, asa ca nu stiu ce ar mai fi de povestit ![]()
Vera - imi pare rau ca n-ai putut veni. La multi ani Iuliei!
La multi ani si celorlalti gandacei care se sarbatoresc astazi!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)