Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
mary ilie spune:
Cristina ai rabdare, vad ca Matei e mai mic decat Andrei cu fix o luna. o sa vezi ce evolutii spectaculoase se pot intampla in numai o saptamana.
mama mea vine pe la noi numai in weekend si de fiecare data o surprindem cu ceva nou, sambata cand a fost mama, Andrei mergea de-a busilea, dar numai 2-3 miscari si se aseza pe burta , se odihnea si iar o lua de la inceput, iar acum, umbla toata sufrageria, vine dupa mine la baie, si are o vitezaaaa....
am uitat, felicitari Irina pentru mersul de-a busilea! o sa vezi ca intr-o saptamana nu-l mai prinzi prin casa , sa vezi si tu cum e!![]()
hai Vladut!

Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
dani_flor spune:
quote:
Originally posted by mary ilie
m-am enervat rau azi, ca nu mai ai loc sa mergi cu carutul pe trotuare, fara sa calci in vreun kk de caine. este inadmisibil asa ceva, sa-si cumpere frate maturica si sa stranga dupa caini, ca nu se mai poate
cind am citit am crezut ca te-ai mutat in Berlin, la noi produsele fiind in exclusivitate de la cateii cu stapini! Maica-mea si cu socrela au fost socate!
b_irina_c, l-am vzut si noi pe Vladut innotind in iaurtel, a mai ajuns ceva si in stomacel? Multzam fain, am rezolvat cu pozele, ti-am scris PM.
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
karmenutza spune:
Fuseram la doftor, io cu ambii cupchii: cel mare are traheobronsita, le tuseste la greu si e pus pe antibiotice. Cea mica are rosu in gat fara muci si doar un pic de tuse si i-a dat tot antibiotic
. Celui mari cefalexin iar bebelushei amoxicilina. De la farmecie mi-a dat Julphamox. Ati mai dat la copii din asta? Eu ii dadeam pe vremuri lui Victor toate alea dar ei parca mi-e frica sa-i dau, ca nu a luat niciodata antibiotic. Cred ca eram incostienta in tinerete. Fetelor, a luat fii-miu la antibiotice in copilaria luiiiiii....cred ca pe toate, nu a ratat nici unul.
Catalina
dani_flor spune:
Ioana, multumim pentru urari, spor la cumparaturi. Sa ne arati si noua pozici frumoase cu achizitiile. Offff, imi pare rau ca ai atitea ghinioane cu bonele, sper sa iti rezolvi pina la urma!
Christina-m, si Maria papa legumele fara grimase
, spre deosebire de fructe (de fapt numai banana cu mar) pe care le ghicesc accccrrreeee.
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
diana_n spune:
Simona8004 multumim frumos pentru aprecieri, Petrut ii trimite si el un
Maiei. Ce poze am vazut !
Ce ochisori albastri si ce frumos sta in picioare. La noi e mai greu, cand ai fundul mare... dar macar cand sta pe burta si-l ridica, se impinge in picioare si inainteaza 1-2 cm ca rama
.
Apropos, noi suntem din Bacau.
Godzila ce sa zic de romanii de aici, depinde. In Connecticut cred ca suntem cam 200 in tot statul si cei pe care i-am cunoscut sunt absolut ok. Duminica trecuta la biserica a venit la mine o mamica de fetita de 8 luni si mi-a dat o chestiuta cu plasa de plastic in care pui fructe, piure si bebe tine de toarta si suge fara sa se murdareasca. A vazut ca baiatul e mare si credea ca deja am inceput diversificarea, n-a vrut bani sub nici o forma. Altii ne-au chemat in vizita, un cuplu a tinut mortis sa venim si cu parintii mei (au fost de Craciun) in vizita.
Ioana toate 3 am stat pe Foisorului? Nice !
Eu stateam chiar langa parculetul de langa blocurile Erbasu si mereu am crezut ca voi iesi cu bebe la plimbare la 10m de bloc.
Diana si Petrut
Antoanela23 spune:
Buna dragelor,
M-am intors si eu din preumblari, l-am luat pe Victor de la cresa si acum doarme de o ora si jumate, ptiu sa nu-l deochi.
Azi e prima zi cand nu mai bea lapte dupa legume, deci a durat cam doua saptamani pana la inlocuirea completa a unei mese de laptce cu cea de legume. De maine incepem fructele ca asa cum ziceam mai devreme, productia de lapte scade de la o zi la alta.
La multi ani sarbatoritelor de azi: Maria, Petra Yarina, Andrea Anamaria, Iulia Maria, sa fiti sanatoase si iubite.
Karmenutza, sanatate ambilor copii, naspa rau cu antibioticele astea.
Am vazut-o si eu pe balerina Maia, e tare dulcica si eleganta, bineinteles.
Cristina Cge, deci asta ar fi solutia, sa facem o motata la tura urmatoare
.
Cine stie, sanatosi sa fim.
Mary Ilie, e tare simpatic si frumusel Andrei, pozele sunt bestiale, felicitari pt mersul de-a busilea.
Liamia si eu am tot robot Braun, dar model mai vechi, fara blender. Nu e f zgomotos si face o multime de chestii; singura problema e ca-l tin in dulap si de aceea il folosesc f rar, deci numai daca-l tii afara, montat il vei folosi mai des.
Irina,
, mersi de raspuns.
Ah, dar nu v-am zis marea mea realizare de azi: m-am inscris la scoala de soferi si mi-am programat orele practice, urmand ca teoria s-o invat solo acasa. Nu pare mare lucru, dar pt mine este, ca de ani de zile m-am fofilat pana am imbatranit si uite acum, trebe sa ma duca sotzul cu copilul la serviciu, dragii de ei.
Va pup si va urez we placut,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
nicole74 spune:
Buna seara dupa o absenta nu foarte lunga, dar in care voi ati scris pagini intregi. Nu am apucat sa recuperez.
Am dat examenul, sunt expert acum
. Si m-am intors si la munca de 3 zile
.
Am sa incerc sa recuperez ce ati scris.
Karmenutza imi pare rau ca ai copilasii bolnaviori. Insanatosire rapida.
Va pupam
Nicole&Ioana Alexandra
poze
karmenutza spune:
Hai ca acum m-am bagat in ceata total. Azi dimineata cand i-am masurat temperatura fetei i-am masurat cu amandoua termometrele, si cel digital si cel cu mercur. Si aratau ambele la fel. Am masurat-o in poponetz. Acuma am masurat-o cu cel dijital in poponetz si-mi arata 37,7. Si ce ma gandesc io?
Hai sa vad cum arata luat la axila. Si-mi arata 36,8. Pana la urma ploada are febra sau nu? Ca nu mai stiu ce sa zic
Eu ma tot codesc daca sa-i dau sau nu antibioticul, v-ati prins, nu
?
Catalina
marinela79 spune:
Hai sa mai scriu si eu cate ceva ca tot nu e lume si pot sa ma aburesc.
Simona am vazut-o pe MAia eu sunt uimita ca al meu e tare lenes, nu ma regasesc deloc in el, parca nu ar fi al meu.Unde stai in Suceava ca eu am facut facuiltatea acolo, cred ca am zis chestia asta de ioooo ori, si imi place Suceava tare mult.Am ramas cu prieteni putini, dar buni pe care ii mai vizitez cand mergem acolo.
Felicitari copiilor care fac progrese pe zi ce trece, vrem si noi.Faceti ceva anume cu ei, exercitii, gimnastica, alte chestii.Ma ingrijorez degeaba?Eu cred ca e lenes ca in rest se misca in toate felurile, se intoarce in patut la 120grade da foarte mult din picioare
Bucuria mea a fost scurta ca maraie si terbuie sa merg la el.Si ai vostri sunt asa mamosi, ca al meu nu sta fara mine.Revin mai deseara
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
codruta_grg spune:
Am venit de la coafor si sunt foarte nemultumita de ce mi-a facut cu parul. I-am zis ca vreau niste suvite si mi-a tras niste dungi. Zici ca is o babalica cu culoarea asta (parca e alb). I-am zis sa imi taie putin din varfuri si mi-a taiat mult (si mi-a cerut si 1.300.000 lei - coafor de cartier, nu salon). Mooor de nervi. Luni ma duc si imi vopsesc suvitele in blond inchis
.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI