Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
godzila spune:
Anya20
pentru urari. Nici nu sti ce rau imi pare ca nu am venit
. Asa as fi vrut sa va cunosc..........V-ati distrat nu? Asa ca sa rasuciti cutitul in rana
. Ati 

?????????????????? Sa va fie de bine!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
cristell spune:
Buna seara la mamici.
La multi ani celor care sarbatoresc azi:Petra Yarina,Andrea Anamaria,Maria Gabriela si Iulia Maria.
Marlena multa sanatate bunicului tau.
Carmi faina poza cu Fabiano cu manutele in buzunare.
Miflore sa stii ca esti buna ca si comentatoare sportiva sau corespondent.
Ia spuneti fetelor cum a fost la intalnire?Cum a fost la Baby expo?Ati avut timp sa vorbiti?
Vad ca deja sunt 9 pagini.Citesc din urma si revin.
jadi spune:
Am culcat si eu baiatul ca azi nu a dormit deloc basca nu prea a mancat. Am venit eu acasa si l-am culcat circa 30 de minute ca avea cronometru in fundulet, cand ajunge la 30 de minute incepe sa vibreze
. Asa ca acum era cam frant asa ca l-am spalat in dezacordul total al mamei care nu a fost multumita de gama Mustela ca nu face spume si nu aluneca si a vrut sapunul Nivea inapoi. Eu insa l-am adulmecat tot timpul cat a mancat bibe asa de bine mirosea si era catifelat. Astept sa vad daca face ceva reactii la mustela, am vazut ca scrie pe produse ca sunt hipoalergice.
Ege te vei descurca la fata locului, sunt atatea lucruri atragatoare, eu spre exemplu m-am orientat la de toate mai putin imbracaminte ca are copilul deocamdata. Eu am mai luat niste creme pentru mine, jucarii de ros vreo doua, 2 biberoane Avent de 330 ml, 3 cutii de humana hn, un spray nazal, o crema gingivala, o carte din material textil, un dozator de la farlina la circa 10 lei ca am vazut ca discutau fetele plus ca este mult mai mare decat cel de la avent, o pijama cu babetica si caciulita (luase Raluca una la fel si mi-a placut si mie), o babetica din material plastic pentru aruncat mancarea pe el in viitor la diversificare, niste reviste, 2 borcane de mancarica de la Nestle nu de alta dar vroiam castronelul de il primeai cadou, o perna si nu imi mai aduc aminte ce. M-am uitat dupa carucior tip umbrela si am hotarat ca nu am nevoie deocamdata. Aaaaaaa am luat niste stickere de la Disney, scumputze dar vreau sa le lipesc pe mobila mea de dormitor care va ajunge mobila copilului si sa le dau o oarecare tenta de mobila de copil... stickere cu Winnie the Pooh si padurea celor 1000 de acri sau cum se numeste.
Deci tot felul de prostii!
Anya ati ajuns bine acasa? ![]()
Deni &
Vlad 28 sept 2005
Dandy spune:
Daca trimit pe cineva la BABY EXPO, de la Unirea cum se ajunge in Politehnica unde am inteles ca este?
Maaama ce tort a avut EGE la 5 luni,tare as mai fi mancat
!
jadi spune:
Dandy baby expo este la sala polivalenta care este in parcul tineretului, cum vii dinspre universitate spre unirii drept inainte... mai departe nu stiu sa explic
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005
dani_flor spune:
Antoanela, Nadana, Dandy, Cristell multumim de urari
.
Carmi, multzumim frumos pentru urari si pentru ca ne-ai remarcat 
Fetelor sa va fie de bine
,
si cumparaturile.
Dandy, nu fii suparata,mai sunt si altii puturosi ![]()
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
godzila spune:
Fetelor ia spuneti-mi daca copiii vostri odata ce inainteaza in varsta devin mai doritori de companie. Am observat ca Iuliei nu-i mai place sa stea singura. Si daca ma vede incepe sa planga sa o iau in brate. Dar nici in brate parca nu e bine. Dca o bazai tot timpul e perfect. Trebuie sa inventez strambaturi, tonuri de voce ca sa nu se plictiseasca. Devine din ce in ce mai obositor. Si parca nu mai apuc sa fac nimic. TRebuie sa stau langa ea sa nu planga. Si culmea ca niciodata a adormit plangand. Nu mi s-a mai intamplat asata de mult. Ma cam streseaza ideea de a adormi greu. Dar asta e. Probabil ca a inceput sa manifeste teama de a sta singura.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
simodina spune:
Salutare!
Dandy, Baby expo nu e la Politehnica ci la Polivalenta ( in Tineretului, intre parc si Palatul copiilor ). Se ajunge cu masina/ taxi ft usor sau cu metroul pan' la Tineretului si de acolo pe jos ca nu e departe.
Alina, Gabriela, Denis, Raluca, Ina, Alina bis, va spun acum "la revedere" ca n-am mai apucat ca tocmai cand ma pregateam sa ma intorc la voi a dat taxiul peste mine
. Le-a iesit treaba astora de la resto ca mie ati vazut ce de tzepe mi-au tras, he he. Oricum, ma bucur ca ne-am vazut si ne-am placut si acum ca tot se face frumos tre' s-o punem si de o intalneala cu copchii prin parcuri. Mai ales ca suntem multe care frecventam Nationalul sau IOR.
Alina si Gabrielasi acum ma mai gandesc cat de frumos vorbeau intre ele Sara si Anya
. N-am mai vazut asa ceva, zici ca erau gemene. Noi sper sa ne vedem cat de repede in parc, dar in we ca io ma intorc pe front dupa cum v-am povestit
.
In ceea ce priveste baby expo e dragutz si plin de detoate daca rezisti la lume multa si imbulzeala. Eu una nu prea, asa ca n-am luat mare lucru data fiind claustrofobia care se napustise asupra mea. In plus sunt si foarte rabdatoare din fire
iar baby expo e taman bun pentru d-astia ca mine. Oricum am luat si eu chicco gym duo cu inima cam stransa si am ajuns la concluzia ca ce e bun pentru toata lumea nu e bun pentru cupilu' meu
Dupa 2 minute a inceput sa urle ca din gura de sarpe ca nu putea desprinde butoanele luminoase de acolo si asta s-a intamplat de 2 ori ca l-am mai pus peste ceva timp zicand ca a fost o intamplare
Asa ca pan' m-oi intelege cu el cred ca numai d-astea de molfait ii iau ca macar nu ma costa 2 milioane bucata...
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)