Mamici de martie-aprilie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, fetele
Imi cer scuze ca nu prea am mai scris, dar parca imi lipseste buna dispozitie.
Numai ganduri negre pe capul meu, ma bucur pentru fiecare mamica care isi tine copilul in brate, pentru fiecare poza pe care o admir, dar pana nu imi vad copilul nu am liniste. Credeti-ma ca la sarcina cu Luca nu am fost asa.
Felicit mamicile care au nascut, iar micutilor care au implinit o luna si doua luni le doresc tot ce e mai bine pe lumea asta. Dzeu sa aiba grija de ei!
Ma grabesc ca azi imi vine sotul acasa si luni pleaca din nou.
Sper sa reusesc sa ma odihnesc in we.
Pup gasca,

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mp, e un frumos micutul. Exact asa era si Luk Muk al meu. Cu par putin si cu o fata frumoasa. Mi-a trezit niste amintiri tare frumoase.
Imi plac ambele nume, iar poza aia unde Vladut ii pune mana pe manuta micutului m-a topit. Sunt asa de dulci amandoi, si cele cand il ai la san pe pui.
Sa-ti traiasca si numai bucurii sa va aduca!

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

MP,bine ai revenit!Matei-Calin este un dulce si un dolofanel.De fapt tu ai doi copii dulci si esti o mamica implinita si fericita.Mai conteaza ceva?Da,sa fiti sanatosi!

Kim,dr. mea nu m-a chemat atat de des in ultima vreme(este adevarat,s-a si operat la genunchi si sta acasa cateva zile...),dar am vorbit mereu la telefon despre ceea ce simt.Maine intru in 39 de sapt. si marti merg la control,sa vada in ce stare ma aflu si sa estimeze AMR-ul(ca-n armata...).

Delia,esti o mamica superba,de-a dreptul infloritoare,semn ca maternitatea iti prieste.Sotul tau nu realizeaza ce are langa el?Eu cred ca incepe sa se dezmeticeasca si te va sufoca cu dragostea si atentia lui.Sau cel putin asa sper!Rudy?Un puiut tare dragalas!!!

Ciuf,alunga gandurile negre si incearca sa te relaxezi si sa te gandesti la lucruri frumoase.Plimba-te,papa prajituri,dormi,negociaza cu Vladut sa fie mai cuminte si sa-ti permita sa te destinzi putin.Si,daca tot iti vine sotul acasa pt. asa de putin timp,profita de el si pune-l sa-ti faca toate voile!Ei!!!!

Va doresc un weekend reconfortant tuturor!Pupici multi!

ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

SALUTARE MAMICI SI BURTICI
CATRINUTZA-Frumoasa povestea nasterii,ma impresionat.
POLIANA-Multumim ca ne tii la curent cu starea LAUREI,transmitei multa sanatate si rabdare,totul va fii bine sunt sigura.
DIANAD-Si eu am fost la eco la 35saptsi 5 zile si gradu de maturare al placentei era 3 si mi-a zis ca e totu ok,dar nu la Iosup.Asa ca stai linistita.
MIHASER-Si eu nu ma incadrez cu voi la nasterii in grup?????????Am tras cu ochiu la nea doct pe fisa si scria DPN 1 aprilie,da eu nu vreau chiar asa de ziua pacaleli.
KIM-Pt incurajarii,deci si la tine e pe vine nu?.sa stii ca si pe mine ma cheama acum sapt,am fost joi la control,acum mi-a spus sa vin miercuri.
POLIXENI-NOE-Vrem pozeeeeeeeeeee
TINA-Hai ma Tinutz,nu facem o bauta?cu bere fara alcool ca tot e buna pt lapte,sau chiar cu laptic.pleazzzzzzzzzzzzze,de ce esti rea
IOANA C-Tinem pumni,nastere usoara
NSHIRO-Ai o printesa de fata este superba
LUIZAX-Tare haioasa ai fost,chiar ai topai ca sa nasti mai repede?ca deja ma vad pe mine
MP-Bine ai revenit,multa sanatate si asteptam povestioara nasterii,e frumos,frumos piticu tau.Sa va traiasca
CIUF-Te inteleg perfect,si eu sunt la fel ca tine,sper ca totul va fii bine.
PISPIRICA-Stai linistita ca nu numai burtica ta e zmotocita,am si eu o clienta in burtic care imi face noptiile alba de pe acum
AIDA-Da e mare concurentza,toate vrem sa ne tinem puiutii in brate,cred ca si tu nu?dar mai laso acolo sa creasca
MARI78-Da avem cam acelasi dpn si la mine colu este inchis dar a spus dc ca se poate deschide in orice moment f probleme.
toate fetele si totii bebeii care acum sunt marisorii au impli8nit o luna,doua de la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele noastre,
sunt in vizita la cumnata mea, si profit de faptul ca are acces la net sa va salut si sa va spun ce mai facem noi: facem bine, e tot mai greu, dar speram sa se termine totul saptamana viitoare (27.03)
Sufletel e tare nerabdatoare sa vina pe lume, apasa si impinge rau de tot, iar eu mor de nerabdare sa o tin in brate...:)
Daca cumva nu mai intru pana atunci (desi nu cred, ca fac eu cumva sa intru, pt. ca nu pot trai fara voi:)), ii voi trimite mesaj Tinei imediat ce se intampla minunea.
Pana atunci insa, sa aveti grija de voi si de bebeii vostri, indiferent daca sunt in burtica sau afara, sa ii pupati cu drag din partea noastra si sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine la sfarsit TOATE!!!!!!!

Va pupam cu mult drag si cu iubire vesnica

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Ile77, nu te mai stresa cu mancatul, daca ia in greutate atunci este bine. Trebuie sa aiba la inceput, prima sapt si a doua cam 8 scaune ude pe zi, si apoi se mai raresc. Repet, daca ia in greutate, e bine. Eu o pun la san pe a mea, si nu prea trage bine, nu se satura, si apoi ii dau din bibe cat incape, cat vrea ea sa ia ... nu o fortez. O las sa se trezeasca singurica cand ii este foame, nu o scol. Azi noapte de exemplu, m-a trezit la 2 jumate si pana pe la 3 jumate am terminat, cu scos aerul si adormit. Daca e linistita si nu doarme, o pun in basinet si adoarme ea ... Nu ma stresez din chestii din astea micute. Laptele de mama nu prea tine de foame, cam o ora jumatate si apoi li se face foame ... cam astea sint sfaturile care ti le pot da. O mai deranjeaza stomacul cand are gaze si ii fac masaj pe burtica si o ajuta ... ii facem masaj pe spate la baie si o dam cu creme ca sa nu aiba pielea prea uscata ...
Va pup fetelor si daca va mai pot da ceva sfauturi, din experienta, cu cea mai mare placere!

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

Ce faceti mai fetelor?Somatii?
pai e frumos sunt singura cuc?

37+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Uff... de ieri am vrut sa-i scriu la Ile un mesaj si nu mergea forumul, azi am umblat toata ziua si nu mai am mult pana pic jos de somn... Deci ce vroiam sa spun:
Ile, incerca sa minimizezi ceea ce simti acum, e o stare normala care se datoreaza schimbarii hormonale, oboselii si nelinistii specifice perioadei post-partum. Totul e nou, dar urmeaza-ti instinctul de mama, ai incredere ca ceea ce faci e cel mai bine pt bebita ta, si bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu printesa care depinde de tine si are nevoie de o mamica zambitoare si puternica. Oricand poti sa gasesti aici o vorba buna, dar nu ezita sa ceri ajutorul celor din jur. Odihneste-te odata cu bb, hraneste-te caloric, bea lichide multe si nu te lasa coplesita de oboseala si griji inutile. Nici un bebe nu e la fel, fiecare are ritmul lui, evita sa faci comparatii. Nu mai incalzi laptele la microunde si incearca sa alaptezi la san cat mai mult, asta va fi mult mai usor pt tine, si mai usor de digerat pt fetita. Deci da-ti timp, e o perioda de acomodare pt voi ca parinti, pt fetita abia venita pe lume. Vivian n-are nevoie de parinti perfecti ci de parinti iubitori. Stiu ca nu e usor, dar totusi bb doarme multe ore, alunga-ti gandurile negative, profita de momentele calme sa te ocupi de tine, sa-ti faci mici placeri, o baie buna, o plimbare, o cina cu tati... Luminoterapia face bine. La fel Omega3.
In orice caz e bine ca constientizezi ce simti, si poti vb despre asta, ceea ce te va ajuta sa iesi din baby-blues si va evita sa faci o depresie. In cateva zile, vei vedea totul cu alti ochi. Si cu fiecare clipa iti vei strange bebelina in brate cu si mai multa dragoste.

37+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Buna burtici si mamici!
Azi e ultima mea zi acasa. Maine dimineata fuga la spital si sper sa ma si intalnesc cu bebelina ; e posibil totusi sa nu-mi faca maine cezariana, s-ar putea sa ne lungim pana miercuri dar eu totusi sper sa fie maine. Cand se va intampla ii voi da mesaj Tinei sau va intra sotul pe forum sa va anunte.
Bafta multa tuturor si curaj! Sa auzim numai de bine!
Va pup pe toate

38+5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

andra simona - pai la Alex am tzopait pe britney spears (daca ai citit povestea nasterii) :))) ca se facusera 40 de sapt. si el nimik. :))))
Acum cred ca o sa bag ceva figuri de la madonna-aia cu don't say I'm sorry :))) daca nu iese de bunavoie sapt viitoare :)))

Mergi la inceput