Mamici de martie-aprilie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

A mai nascut careva de ieri pana azi...ca io una nu..desi am col scurt si dilatatie 1 de vreo saptamana.
Deja nu mai am rabdare. Singura chestie care ma tine cumintzika e ca astept sa se schimbe zodia...sa fac o berbeaca...ca altfel..ash tzopai pacia de ash nashte instantaneu :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Cat despre temperatura laptelui eu o incerc la incheietura mainii partea din interior, sa fie aceeasi cu temperatura pielii, poate o idee mai cald.

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Dragele noastre,

Ieri dupa-amiaza ne-am intors acasa cu bine.

Va multumesc din suflet pentru suport,pentru ca v-ati rugat si pentru noi! Dumnezeu ne-a fost alaturi si a fost totul bine.
O sa revin si eu cu mai multe amanunte,mai trebuie sa citesc si din urma si o sa va povestesc si cum a decurs nasterea.
M-am refacut foarte repede si sunt fericuta.
Ingerasul Matei-Calin este foarte foarte cuminte si mananca la san de rupe.O sa pun poze in cursul zilei de astazi.

Matei-Calin s-a nascut pe 14.03.2006,la Spitalul Elias, la ora 14 45, cu 3600 g, 51 cm, scor apgar 9, cezariana cu anestezie generala,cu super doctorul Tutunaru(sa ii dea Dumnezeu tot ce este mai bun pe lume pentru ca este un super om).

Va pup si va iubesc si nu stiu cum ar fi fost fara voi!

Cu drag,Monica P. si baietii.

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ile77 si capul sus!Mai am putin pana intru si eu in priza!
Delia21,frumoase poze!
Luizax,tu vrei sa facem intrecere a?
MP,bine ai venit acasa.Pup dulce pe bebe Matei.MA bucur ca sunteti sanatosi si frumosi!A-ti primit ceva de la mine?
Onsami !Am vorbit cu SImona la telefon,se pare ca bebe nu vrea sa ii faca o surpriza de ziua ei de nastere.Asa ca inca mai astepta.V-a transmis multe salutari!

Nu stiu daca v-am mai zis,dar am vb si cu Ioana.C,celalata mamica dubla,care este in spital sub observatie medicala.Nu ca s-ar fi intamplat ceva,dar doctorul ei vrea ca ea sa tina cat mai mult sarcina.Astazi face 38 de saptamani.Va transmite multe salutari!

Va si va urez un week-end asa cum va doriti voi.Eu astazi voi lipsi toata ziua,ca ne-am decis sa avem o zi numai pt tati!Multi

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

MP FELICITARI inca o data!!! Te asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea (si eu tot prin cezariana cu anestezie generala o sa nasc) si sa ne pui poze cu puiul Matei-Calin!! io 34 fix cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Tina-nujtu altii cum sunt...dar eu nu am rabdare pana la termenul teoretic de 5 aprilie. Si asha sunt o balena anemica, abea ma mishc....si daca tot s-a scurtat colul...ce tot asteapta? invitatie speciala? :)))))Am pregatit ceva hainute, patutul, bagajul de spital....eeeeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Am pus poze cu Matei aici,in Pozele noastre,in albumul Matei-Calin.
Pupicuti!
Pun si pe contul comun cateva.
MOnica.

Pozele noastre

Vlad Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Noe si Polixeni, felicitari si multa sanatate voua si bb-ilor, sa fie cuminti si mancaciosi.
MP bine ai revenit, sa fie sanatosi puiutii tai si cuminti

pt toti puiutii nostri care implinesc 1 luna sau 2 luni la multi ani!!!! sa cresteti mari si sanatosi!!!!

catmultumesc, suntem bine si noi. cu putin colici dar ne descurcam. LA multi ani pt Anna-Lia!
ile de ce nu incerc\i sa o pui direct la san pe Vivian?
asa iti stimuleaza si tie laptele, altfel se obisnuieste cu biberonul si nu mai accepta san. de cat mananca, asa cum ti-a spus nshiro fiecare copil are ritmul lui. eu sunt pe formula si este mai dificil, dar la laptele matern poti sa o pui mai des, chiar din ora in ora (stiu ca este obositor pt. tine) dar asa mananca doar de la tine. in primele sapt este mai greu pana isi face un program. si la mine au spus pediatri ca trebuie sa manance nu stiu cati ml. la o masa, dar pana la urma tot cat vor ei mananca. se mai pune si in baza a cate kg are.
manu ce este cu tine, nu ai intrat demult. ai nascut deja?

pupici si nastere usoara la cine urmeaza

cristina

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

MP sa iti traiasca baietii si sa iti aduca numai bucurii!!! Am vazut pozele, ai o frumusete de baiat!!Cred ca Vladut e foarte fericit acum ca, in sfarsit, i-a venit fratiorul acasa! mamica fericita!io 34 fix cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Felicitari Noe si Polixeni, refacere grabnica si bebei sanatosi!

Tina am fost la dr cu Madalina iar explicatia pentru varsaturi cat si pentru ca sta mai mult treaza este aceea ca este fff balonata, are burtica precum un mic balonas si ne-a dat ceva care ajuta la eliminarea gazelor. Eu ii dau sa pape numai san. Deja la o zi se vad efectele, ii mai dau si ceiut din chimen si anason si nelipsitele picaturi pentru colici. Ce ma bucura cel mai tare este faptul ca noaptea papa si se culca, cel putin deocamdata. Multumim pentru urari, sunt ceva bebei nascuti pe 17....

Kim multa bafta la eco! Eu am fost saptamanal la control incepand cu saptamana 36. Asa se procedeaza in ultima luna, chiar am auzit mamici care mergeau si de 2 ori pe saptamana.

Ile77 subscriu la faza cu " nu mai ai timp nici sa mananci". Nu este mereu asa, dar cam de cele mai multe ori, da. Banuiesc ca destule mamici trec prin ce spui tu, si mie mi s-a intamplat la fel, acum am renuntat la plans ca nu face bine si se transmite starea de nervozitate la bb. Las totul sa mearga de la sine chiar daca imi fac destule griji. Ne trebuie multa, multa rabdare si ma simt vinovata ca am citit ca bb simte cand noi ne enervam din cauza ca el plange, nu doarme.... El saracutul are nevoie ca noi sa-l intelegem si trebuie s-o facem. Nici eu nu mi-am inchipuit ca o sa fie asa greu dar incerc sa ma obisnuiesc.In spital mi s-a spus ca greul de abia cand ajungem cu bb acasa , incepe, dar mie mi se parea relativ usor...

Mergi la inceput