Mamici de martie-aprilie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
Qamar spune:
salutare fetele!!!!in primul rand vreau sa va multumesc pentru toate urarile de bine si pentru felicitari, nici nu stiti ce bine a fost sa va stiu alaturi de mine, chiar si de la distanta! 
noi am ajuns vineri la pranz acasa si abia azi am apucat sa citesc selectiv din urma, oricum mai am o gramada de recuperat...acu o sa incerc sa va povestesc pe scurt ce si cum, pana se trezeste pisicutza

dupa cum stiti, eu trebuia sa nasc miercuri iar marti aveam ultimul control...dar pentru ca m-a chemat asa de dimineata la control, am zis ca hai sa imi iau si bagajelu',,,ca nu se stie niciodata...si bine am facut...nici nu m-a vazut bine la fatza
ca m-a si trimis cu o asistenta sa ma schimb in camasa de noapte!!!!!!!!!!
..dupa cateva minute eram conectata la perfuzii si la sonda, si asteptam sa mai nasca o mamica ,,,,care intrase inaintea mea in operatie....ce sa mai spun, faceam treispe paispte intre salon si sala de asteptare, pana la husband si inapoi, si incercam sa ma gandesc ca o sa se termine destul de repede...![]()
pe la 11 fara zece m-au dus in sala de operatii, a venit anestezista care abia a 3a oara a nimerit anestezia
(si mai si cotizasem....), m-au legat de maini si de picioare sa nu fug si ...la ora 11:10 am auzit mititica cum a inceput sa urle si efectiv au inceput sa imi tasneasca lacrimi din ochi, de nu ma mai puteam opri,,,
mi-au aratat-o imediat si mi s-a parut ca e cea mai frumoasa bebelina din lume

dupa ce au dus fata de acolo, da-i si coase, de ma apucasera pandaliile...cel mai ciudat a fost spre final cand eu aveam senzatia ca imi simt picioarele dar au dat paravanul la o parte si am vazut doua asistente care mi le manevrau intr-o cu totul alta pozitie decat imi imaginam eu ![]()
ca o completare, nu am simtit absolut nimic nasol in timpul operatiei, iar la reanimare a fost ok, nu am avut dureri mai mari ca cele pe care le aveam la ciclu...plus ca, hai sa ma dau mare, de marti pana vineri nu am avut nevoie decat de 2 calmante, si astea la cateva ore dupa operatie ![]()
pe fatuca mi-au adus-o la san la aprox 2-3 ore dupa operatie si ea mititica deja sugea ceva ceva..imi venea sa nu ii mai dau drumul...

..din pacate pe urma nu a mai fost asa de frumos, cat de laudata e maternitatea asta, eu am zis ca innebunesc daca nu plec o data de acolo, calduri insuportabile de ma trezeam uda leoarca din somn, asistentele de la copii niste cutre insensibile
, plus ca deja a doua seara ne-au adus bebeii in camera si au auitat de noi si de ei, imaginati-va 3 lauze de 2 zile cu bebeii la pat , plus inca 2 lauze proaspete in acelasi salon...
din fericire am incercat sa ma detasez de ce se intampla acolo, m-am ridicat din pat cat de repede am putut si m-am concentrat numai la fetita...nu cred ca are rost sa spun ca prezenta sotului, cat se putea , si a mamei mele, au fost cel mai bun panaceu
au urmat furia laptelui, o noapte intreaga de muls cu mana...ca pompa nu luasem inca
, somn zero...cand dormea bebita, faceau asistentele taraboi mai ceva ca la piata, noaptea tarziu, dar au trecut si astea, papusica e f cuminte, nu plange decat de fomica si deja ne obisnuim f bine la san, ...
acasa am ajuns vineri si acum incercam sa ne obisnuim unii cu altii
, sa mancam bine si sa ne odihnim ca sa fie laptic..apropo de mancat, fetele, mai zicea si Tina la un moment dat, mancati cand va simtiti in stare, eu deja a doua zi mancam iaurt si branzica, supa, pe urma piept de pui fiert..daca ar fi fost dupa ei, muream de foame...nu alta![]()
nu stiu cat de coerenta am fost, ca am scris in graba, dar vreau sa felicit si celelalte mamici care au mai nascut si sa le urez succes celorlalte, si va imbratisez inca o data ca ati fost alaturi de noi
ma duc sa hranesc fata

poze urmeaza in curand
Noemi
si Anne Bianca de 5 zile 

Poze cu burtica
Tina_Welsh spune:
MP foarte frumos Matei-Calin!E asa de dulce!Sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurie si implinire!Sa fie un baietel cuminte si sincer cum e Vladut!
Luizax,nici eu numai am rabdare pana la termen.Mai ales cand isi impinge cracii sub coaste de ma face sa ma urc pe pereti..dar asta e!
Loriana27 

[pup!Ma bucur ca sunteti bine si ca Mady papa,si creste.Sa mai pui poze cu ea!
Ciufuletz,week-end placut alaturi de iubitelul tau sot!Mai scapa de gandurile negre!
Andreea G,ce mai faci?
Andra_Simona,facem facem.CU bere fara alcool si laptic merge!
Adar,iti tinem pumnii,si sper sa mai intrii pe la noi pana pe 27.Daca nu, astept mesajul tau.Multi 
Kit,tinem pumnii si facem galeria!Hai Kit!!!Hai Kit!Hai Kit!

NOE,daca excludem,anestezista,si-asa..si daca excldem asistenetele si-asa..foarte frumoasa povestea nasterii!De fap cel mai emotionant moment este acela cand este intalnirea dinre tine si Anne!Anyway daca ai mobil,sa raspunzi la el!
Te-am sunat de mi-au sarit capacele!Anne Bianca sa itia duca numai fericire si sa ne pui poze cu fata ca de nu te alergam!

SI bine ai revenit!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adar,pupici pt. tine si pt. Sufletel!
Kit,nastere usoara si,cine stie,poate te intalnesti cu Laura Ioana,daca sunteti la aceeasi maternitate.
Noe,acum nu mai conteaza prea tare conditiile din spital.Important este ca sunteti bine amandoua si...asteptam poze!!!
Tinuta,fac bine,noaptea trecuta chiar m-am odihnit si ma gandeam ca o fi linistea dinaintea furtunii.Betita a reanceput sa fie zglobie si nu stiu de la ce.Poate de la bomboanele cu rom pe care le-am ,,hapait,,...Cum v-ati distrat ieri in doi?
Vreau sa mai puin niste poze si nu reusesc!!!!
ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Delia21 spune:
Noe,bine ai revenit printre noi!Felicitari pentru domnisoara cea cuminte!
Tinuta,frumoase nume.Dar asa,.....instinctul tau,vreo presimtire ceva,ca ar fi baiat sau fetita?Ciuf,
,haide mai nu te mai stresa,o sa fie bine bebita ta.Mai ai un pic si vine si soacra din tara si-o sa fie bine![url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
Tina_Welsh spune:
Andreea,am petrecut bine ieri.AM fost si am vazut filmul Wheater Man,cu Nicholas Cage.E un film mai mult relaxant decat comedie.Dupa care am fost la un restaurant chinezesc,unde m-am indopat cu de toate.Dar..ghici ce s-a intamplat?Am pelcat de la restaurantul asta chinezesc,si au inceput niste contractii de numai stiam de mine.Am fugit acasa,si am zis ca fac un dus si imediat mergem la spital,dar intre timp s-au potolit asa ca am ramas acasa.Am sunat de dimineata moasa,sa intreb daca ar trebui sa ma duc la control ceva si mi-a zis ca atata timp cat nu sunt regulate si pe o periaoda de cateva ore sa stau linistita.Sa stii ca si al meu puiutz,a devenit foarte activ in ultima perioada.Aseara cel putin..si astazi toata ziua,isi impinge piciorusele si funduletzul in toate partile.![]()
Parca am un micut extraterestru acolo!
Delia,multumesc.Mai instinctul mi-a cam jucat feste...la inceput am crezut 100% ca e fetita,acum tind sa cred ca e baiat...asa ca nu stiu.Vedem![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ama_kaly spune:
Noe bine ai venit acasa cu bebelina!!
Asteptam poze cu puiul mic! Ma bucur ca zici ca n-ai avut dureri mari, si eu urmeaza sa nasc tot prin cezariana si imi e cam frica
..
Tina de abia astept sa vad daca faci fata sau baiat!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
Irina71 spune:
Salutare fetele 
Sa stiti ca va citesc mereu, dar nu prea am timp sa scriu ...
As avea o mare rugaminte la mamici : stie cineva cam cat timp trebuie sa stea bebe la san ? Ca pe mine ma suge Andrei aproape non-stop, nu mai pot.
Suge o ora si mai bine la un san, apoi il scuipa, plange, ii dau celalalt san, il suge si pe ala tot o ora, apoi iar plange, etc.
Ce credeti, poate nu ii e de ajuns laptele meu, sau s-a invatat sa stea lipit de san ??
Oooffff .... si pediatra vine abia saptamana viitoare cu cantarul ... 

Pup toate fetele ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
aida_o spune:
mey fetele,

io sunt nestiutoare. nu stiu ce-s alea contractii. adica cum se simt. si ma tem ca or sa ma apuce si habar n-o sa am ca-s contractii. asadar: te apuca o durere de mijloc/burta ca la menstruatie, asta am inteles. in afara de asta: ti se contracta burta cumva? adica apare ceva spasm al uterului? vreau sa stiu daca, in afara de durerea contractiei, exista si ceva semn fizic, nush' daca intelegeti ce vreau sa zic
edit: am gasit ceva de cititwww.babycenter.com/refcap/pregnancy/childbirth/181.html" target="_blank">http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/childbirth/181.html
www.childbirthsolutions.com/articles/birth/howlabor/index.php" target="_blank">http://www.childbirthsolutions.com/articles/birth/howlabor/index.php
35 fix
Lady_Hawk spune:
Pupoaie la toate
dutele si la toate proaspetele mamici!!!!

Chiar daca n-am mai scris de ceva vreme...asta nu inseamna ca nu v-am citit...dar hai sa va pupam si sa felicitam noile mamici si proaspetii bebici...pe care ii admiraram si tot nu ne saturaram
...

...
Atat for za moment...pupici la mamici cu bebici si la viitoare mamici cu bebici in burtici!!!!

Io
36+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
kim spune:
Haide, Kit, tinem pumnii si asteptam vesti bune!
Tina, pe unde esti? Ca noi suntem cam intr-o oala, exact asa am patit si eu ieri, am iesit cu sotioru' toata ziulica, cu mancat (mai bine zis indopat) la restaurant (tot chinezesc) si bolit dupa de am crezut ca ajung sa nasc... contractii neregulate dar dureroase bine... lovituri zdravene de la bb...
Ciufilica, tu ce fabrici? sper si cred ca week-end-ul te-a readus la starea ta obisnuita pozitiva...
Irina, eu n-am experienta dar din cat am citit bb suge cam 15 min. o data, la interval de 2 ore (medie), dar fiecare are ritmul lui, sunt bebei care ar sta toata ziulica la san sa moflaie, sau numai sa te simta. Poti sa verifici dupa cantitatea de pi... si ca... daca papa sau nu. Sau sa urmaresti daca inghite. Cand adoarme la san, il gadili un pic sa-l trezesti sa pape, ca sa-l inveti cu un program...
Aida, contractiile... ar fi multe de spus, pe scurt sunt contractiile false neregulate care te lasa in general dupa un timp sau cand schimbi pozitia, si contractiile de travaliu care sunt regulate si din ce in ce mai dureroase. In travaliu cica e o durere ca la menstruatie, uterul se contracta ca si cum s-ar strange tot intr-o parte, te preseaza jos, te doare spatele, ai senzatia de a merge la baie sa faci ca...
37+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos