Mamici de martie-aprilie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
alinaalex spune:
continuare (ca am trimis din greseala mesajul neterminat
):
deci, deocamdata e ok, niste dureri de spate si burtik, dar iau o pastila in plus si imi trece...in schimb am din ce in ce mai mult senzatia ca bb apasa tare acolo jos. Azi am iesit un pic la plimbare pe jos si abia m-am deplasat, aveam asa o senzatie ca-l pierd pe drum...
.Voi cum simtiti?
ALINA si BB
38 fix
P.S.: am pus poze noi, de 37 saptamani si ceva lucrusoare de-a lui bb. Aici:
poze
aida_o spune:
Cum nu mai e nimeni pe-aici, iaca, iar ma bag in seama si umplu paginile forumului ![]()
Alina, felicitari pt sapt 38, mai ai inca putin :) Eu am citit ca senzatia asta ca bebe apasa jos, se poate asocia si cu apropierea nasterii lui, pt ca se fixeaza pe pozitie :)
Am vazut pozele, ce de lucrusoare frumoase ai luat pentru bebe! Deja se stie ca vei avea baiat, e suficient sa vezi ca predomina culoarea bleu :)
Sa stii ca ai posibiliitatea sa-ti editezi mesajul, atunci cind il trimiti neterminat. Trebuie doar sa apesi pe acel buton care arata asa: http://forum.desprecopii.com/forum/icon_edit_topic.gif, si il gasesti deasupra textului pe care tocmai l-ai trimis. Daca tii mouse-ul deasupra acelui butonas, iti si apare scris "editeaza raspuns".
Kim, mi-a venit pachetul de la Nestle Baby, multzam mult de pont! Si ce util e rucsacul, ca se poate purta la spate (am avut mereu fixatia ca n-o sa pot tine cum trebuie bebele si ca-mi va tot aluneca geanta de pe umar, dar nu va fi cazul :) Ma incinta ca are si changing pad (nu stiu cum se zice in romaneste... oare "paturica impermeabila, de schimbat copilul cind esti cu el afara?" :)
A, si m-am bucurat si pt ca mi-au trimis cutia aia de formula, pt ca ma tot gindeam ce ma fac daca nu o sa am lapte la sin imediat dupa ce nasc. Acum m-am linistit :)
35+1
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
kim spune:
Vin si eu cu vestile promise... nu stiu cat de bune...
Am fost sa-mi vad bebeita la echo si e bine, are 2850 gr., misca de numa'numa', e in continuare bine plasata cu caputul in jos, iar placenta si lichidul sunt ok.
Fibromul insa are o structura ciudata, deformata, moale, ceea ce pune sub semnul intrebarii daca e intr-adevar fibrom praevia sau un chist dermoid (alta belea!). La masuratori, ciudatenia a aratat mai mica decat data trecuta (77/67/90 mm), in orice caz, e localizata in spatele colului, sub capul beblinei si nu pot decat sa ma rog sa nu-mi faca probleme la nastere.
37+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
kim spune:
A, inca ceva, cica la Doppler color se vede ca nu e vascularizata formatiunea... Ce sa insemne?
37+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
tania2 spune:
sal
Am inceput sa nu mai am somn, asa ca la ora asta sint deja cu burta plina, vase spalate, curat in casa si citit forum.
Ieri am fost la dr. si vesti proaspete.
Bebelilna mea la 36 saptamani fix are 3200g, sta frumos in fundulet si cu caputul in ficat.Deci, nu s-a intors, dr. m-a asigurat ca n-o s-o faca, asa ca ma paste cezariana.
Pe 10 aprilie mergem iara la control iar marea intilnire va fi fixata intre 10-17 apr. Adica, cat mai aproape de termen daca bb vrea sa stea pana atunci iar eu tre sa fiu tare cumintica.
La echo ne-a aratat pumnul, deci are personalitate bebelina mea!
Tati a fost tare impresionat, mi-a spus: Graso, iti dai seama ce ne asteapta!
Pai, cam atat.
pup
Ciuf, chiar zau, nu trebuia sa te deranjezi, ai tu multe pe cap! Pup.
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Tina_Welsh spune:
Maria28 multumim pentru povestea nasterii!Ce usor ai nascut!
SI asteptam pozele promise cu puiutza!
Liliprejbeanu,bine ai revenit.Frumoasa mamik,camera si burtik!
Ile77,pai te miri ca nu mai ai lapte?Cum vrei sa ai lapte daca nu mananci bine si hranitor?Daca te stresezi?Eu zic sa incerci sa te calmezi,usor usor si ai sa vezi ca toate vor fi mult mai usor de facut daca nu esti stresata!CIteste daca vrei la cursul de prenatale pe care l-am scris.E in clubul scutecelor.Sau il vezi pe listuta la noi si dai click si vei citi acolo ca stresul si nemancarea poate duce la reducerea laptelui si in timp la pierdere.
Alinaalex,maricica burtik la 37 de saptamani si frumoasa camera lui bebe si lucrurile!
Kim,bebelina e grasuna,nush ce sa zic insa de acel nenorocit de fibrom!Ramane doar sa tinem pumnii sa fie totul bine!
Tania,lasa bebelina sa stea in fund!Daca ea asa e comoda!
Vad ca avem copii cu personalitate!Al meu scotea limba,al tau arata pumnu!O sa fie vai funduletul nostru!
Toate gagicile!Eu ma duc azi la doctor sa facem ultimul control de rutina daca nu nasc pana in saptamana 40!

Pfoaiiiiiiiii de capul meu!Mai putin de 2 saptamani!
Azi anunt cu mandrie ca am 38+2 zile!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
mihaser spune:

Tinuta idem 38 de sapt si 2 zile! berbecu meu nu mai are rabdare...face niste spirale prin burtica. As merge maine la control, dar ma cearta d-na dr ca am racit tocmai acum...ea mereu m-a batut la cap sa ma feresc de raceala...dar a avut cu cine sa vorbeasca? bebecu tot berbec! asa ca ma duc luni...poate imi trece pana atunci!
Andra Simona pai hai si tu cu noi in grupul nasterilor pe banda 
Onsami, Kit, Laura Ioana, Catrinel, Ioana c va tinem pumnii in continuare! Nasteri usoare!

38+
Tina_Welsh spune:
Mai fetelor,dar unde sunteti?Ne-au ajuns mamicile de mai-iunie cu numarul de subiecte!Chiar nu suntem vorbarete deloc??
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
aida_o spune:
Heh, am revenit. Pai ce, daca voi nu mai scrieti, macar sa fie alta care sa "ridice subiectu'n pagina de la Odisee"
Ia mai scrieti si voi, ca iar a cazut subiectul in pagina. Acush se duce pe pagina 2, rusine :)
De aseara, am inceput sa am arsuri la stomac. Si in git. Beah. Abia astept sa ies de la birou si sa merg sa-mi iau niste Tums pt arsuri. N-am avut asa ceva pina acum, da' uite ca n-am scapat.
Kim, nu stiu ce-a vrut sa zica doctorul, dar daca treaba aia nu e vascularizata, probabil ca a vrut sa sublinieze ca nu e pericol sa singerezi puternic la nastere, de la ea (deci fara hemoragii, daca taie fibromul ala). Habar n-am, iti dai seama ca imi dau si eu cu parerea. Incearca sa stai linistita, si intreaba data viitoare cind mergi. Sau da-le un telefon, ca nu s-or supara.
Fetele din SUA si Canada, va puteti inscrie si la Enfamil pt a primi cadouri gratis, aici http://enfamil.ca/en/enrollment/index.html
35+2
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt