Mamici de martie-aprilie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
aida_o spune:
ciuf,
sunt doua variante: ori ai facut celelalte foldere/poze sa fie private, ori pur si simplu ai sters acele foldere/poze (sau acel folder...).
si eu stiu ca aveai mai multe poze...
aida_o spune:
Maria,
bine ai revenit si multumim pentru poveste! Ce face puiutul acum? Ti-e greu sa te obisnuiesti cu ritmul ei de nani si papa? Are cine sa te ajute?
(Pe mine ma cam sperie ideea ca va trebui sa ma descurc singura pina pe la jumatatea lui iunie, cind vor veni ai mei sa ne ajute; hasbandul meu va fi la servici ziua, iar eu voi fi singurica-cuc si cu un copil in grija - sa vezi atunci frustrari
).
aida_o spune:
mari78,
felicitari pentru lucrurile cumparate, chiar aveai nevoie de ele. Asa ca nu-i de mirare ca nu v-ati intors acasa cu mina goala. Si lasa superstitiile, esti in sapt 37 deja, bebe poate aparea in orice clipa.
ANDREEA GEORGIANA, toata admiratia pentru rabdare ta de a mai si lucra la paturici, eu nu vreau sa aud de nimic decit de odihna. Dar cred ca si mersul la servici are un cuvint greu de spus in starea asta a mea. Dar gata, de sapt viitoare stau acasa.
mihaser spune:
Aida ai dreptate! are sotul acces la server, dar e mare filmuletul si a zis ca la cate mamici sunt ii pica serverul!
Fetele ma bucur ca ati gasit multe de cumparat la babyexpo...o sa incerc sa ajung si eu pe 7 apr in tm
Andreea avem si noi patut asemanator...am luat si salteluta de la Domoflex!
Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
ile77 spune:
Buna fetelor,
Multumesc pt incurajari si vorbe frumoase.
Intra-adevar e cam grea perioada asta, si pina ne acomodam ,ia ceva timp.
Starea mea de spirit e cam la fel,....sint destul de obosita si nici sa maninc nu prea am chef.
Am slabit 12 kg.
Constat cu stupoare ca incep sa nu mai am lapte.
Daca pina acum pompam 150ml o data, acum abia daca mai pompez 70-80 ,si asta in 2 rinduri.
Nu stiu care e problema.
Sa fie stresul, obosela, faptul ca nu prea maninc????
Eu sper sa nu imi dispara laptele de tot.
In rest, a mica e sanatoasa, i-a cazut si buricul.
Doarme mai mult ziua, iar noaptea ne cam tine trezi.
Va pup

liliprejbeanu spune:
Servus
Felicitari mamicutelor ce-si au pruncutii in brate, sa va creasca mari, sanatosi si cuminti iar pentru mamicutele cu burtica înca plina curaj si rabdare ca ne vine rândul la toate
.
ile77 pentru ca lapticul sa-ti revina se pare ca trebuie odihna, stres foarte putin si poti incerca si tratamente homeopatice. In FR se administreaza FENUGREC, GALACTOGYL, URTICA URENS.
Lilibébé
File din povestea unui pui de om
aida_o spune:
ile, eu zic ca e de la stress! incearca sa te linistesti, draga mea, ia-o usor! si maninca bine! pai daca ai slabit 12 kg, cum sa mai produci lapte ca la inceput? ei ei ei... ia fii tu cuminte si linisteste-te, ca venim peste tine si-ti dam bataita 
lili, ai reaparut?
pai si nu ne zici si noua ce mai faci, cit mai ai pina la marea intilneala?
mey fetele, ia mai scrieti si voi, ca vad ca am acaparat forumul
sa-mi puna cineva dop, ca nu ma mai opresc. sau sa vina seful pe linga mine, ca numai asa mai inchid pagina asta ![]()
ciuf spune:
Lili, ce surpriza!!! Am tot intrebat de tine, si tu niika. Ne-ai cam uitat sau neglijat?
Oricum ma bucur ca sunteti bine si pozele voastre sunt superbe. Iar camera puiului e aleasa cu tare mult gust.
Ileana, pune bb cat mai mult la san. Mai putin cu pompa. Cel mai bine suge bb, cu pompa se poate intampla sa faci mastite. Cel putin eu am cam tras cu un nodul care mi se inrosise si am scapat de el doar cu ajutorul guritei lui Luca. Nodulul il capatasem in urma folosirii numai a pompei.
Dar ai slabit nu gluma. Te inteleg perfect. Ti-am spus ca eu intr-o saptamana, cat a fost sotul plecat, pe Luca il apucasera colicii (si avea numai doua saptamani), ma tinea noaptea treaza, eu tot sunam prin Ro sa-mi intreb mama, soacra ce sa fac cu Rechinutu' ca plangea la greu ... si eu cu el ca ma simteam tare neputincioasa. Iar dim. ma luau niste stari de oboseala cu lesin cu tot. De ma apuca disperarea ce ma fac daca lesin. Ce se intampla cu Luca, cine ma verifica si pe mine??? Ah si in saptamana aia nu am avut timp de un dus. Stii, ca ti-am mai spus. Deci te inteleg perfect ca e tare greu la inceput.
Imi amintesc ca ma consolam cand pierdeam noptile ca ziua puiul va recupera. Aiurea. Atipea cate 5 min. si era bun de stat treaz cu orele. Iar eu nu apucam sa fac decat un pp si gata, eram la dispozitia printului.
Apeleaza la soacra ta sa te mai ajute. Somnul e foarte important in producerea lapticului. Poate reusesti sa prinzi cate o ora de somn d.a. Ar fi super.
Aida, oi fi nebuna, dar cineva mi-a sters pozele. Pe cuvantul meu. Fara exagerare. Stiu ca le-am sters pe cele cu hainutele zanei, dar celelalte unde mi-s???
Voi ati mai auzit de asa ceva?
Incercai sa pun Monstruliku' la culcare si fu esec total. Asa ca mai bantui un pic pe forum.
Azi i-am gasit nasul copilului. In fiecare zi statea calare pe chiuveta si se juca cu apa rece, mi-a inecat toti bulbii de floricele (cica ii uda), a inundat bucataria, etc. Eh, si de azi i-am oprit apa de undeva de jos, de la robinet. Oh, suparat rau de tot.
Vorbeam cu ai mei azi si spunea: "mamaie, vino si deschide cuveta. Nu am apa sa fac teaba"
Fetelor, la noi e o vreme naspa de tot.
De vreo cateva zile ne ameninta cei de la Vremea cu o furtuna de zapada urata, cea mai urata din tot sezonul. Si s-a nimerit sa fie tocmai acum cand imi pleca sotul dim. la 5.
Asa ca aseara s-a apucat sa sune la companiile de taxi sa ia unul pentru de dim. Ca sa nu ne lase pe noi fara masina (avem numai una). Si tocmai ca nu a gasit nici un taxi 

.
Pana la urma a sunat la o companie de limuzine, cat ar fi costat, asta era. Nici acolo nu a avut noroc. Asa ca ne lua masina, o lasa in aeroport si oi vedea eu cu cine ma duc sa o iau. Cert e ca afara e o vreme scarboasa de tot, zapada, viscol, frig, ma uit la bietii iepurasi din spatele casei ca tare mai sunt rebegiti. Zau ca i-as invita la o cana de vin fiert in fata semineului sa se dezmorteasca.
Pup gasca
Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
ciuf spune:
Tania, e o dulce nepotica ta. Si imi place mult numele ei. Vezi ca am trimis vineri un pachetel. Sper Posta Ro sa nu-si bage nasul in el. Oricum am pus asig. pe pachet, ca-s cam patita cu romanasii nostri.
Lili, dar florile alea frumoase cu ce ocazie le-ai primit? De ziua ta?
Hai mai vino si mai zi-ne si noua ce mai faci, cum o mai duci. Piticul din burtica ce mai zbenguieste?
Gata, acum chiar ca plec, vorba Aidei, pun monopol pe subiect.
Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
alinaalex spune:

buna seara sau mai bine buna dimineata tuturor!
noi suntem bine, azi am intrat in saptamana 38
! abia astept sa vina ziua de miercuri sa vedem ce mai zice dr. Poate-mi spune si cate kg are bb, sper. In rest, cam toate sunt la fel, am observat ca cu cat sunt mai activa , cu atat mai bine...deocamdata.