Mamici de martie-aprilie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Buna fetelor! Si eu cu vesti...

Am fost azi la spital, mi-a facut dr. internarea si...m-a trimis acasa
M-a chemat miercuri, tot fara sa mananc si sa beau cu o seara inainte, cam de pe la 18-19. Dar e posibil sa nu-mi faca nimic nici miercuri. Acu am bilet de voie si daca nici miercuri nu binevoieste sa-mi faca cezariana aia odata, cica imi mai da un bilet tot pe vreo 2 zile Ma enerveaza la culme!!! Nu stiu ce asteapta ca deja miercuri intru in sapt 40 si nu mai pot! Parca sunt un buhai: abia ma misc, noaptea nu dorm, ma doare stomacul desi tin regim, contractii am si tot asa...
Placenta cica are calcificari. Asta mi-a zis acu 2 sapt si cica bebe poate fi scos oricand. Acu nu se mai poate; a zis ca mai bine asteptam sa se coaca!!! Pana cand frate, pana la toamna?!
Vai ce nervi am! Si bebelina n-are nici o treaba. Nici gand sa iasa si sa-i tragem teapa dr. Asta e...
Am inceput sa caut metode babesti de inducere a travaliului pe net. Maica-mea tot asa a nascut; a trecut de termen cu mine si numai cu dusuri fierbinti si masaj pe burtica a nascut. O sa o incerc si pe asta ca nu mai pot!

Hai ca va pup ca v-am innebunit de cap. Anuntam cand se intampla minunea.

Multi pupici tuturor!
38+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare

Scuze ca nu am mai scris dar nu am avut dispozitie dupa vestile proaste.
Dupa o partida de plans, simbata, astazi mi-am revenit.

Le felicit pe mamicile care au nascut in aceasta perioada si le doresc numai bine.
Bebeii sa fie sanatosi, mancaciosi, frumosi, si sa va bucurati de ei!
La multi ani le doresc bebelusilor care au implinit o saptamana, o luna...!
Noi suntem bine, asa cum spunea cineva pe aici nici vorba de contractii, nici nu stiu cum sunt, vineri ne-am rupt picioarele la expo dar am facut ceva cumparaturi, suntem aproape la final.
Astazi vine patutul si mai ramane caruciorul, dar inca nu ne-am hotarat de la firma sa-l luam.
Vreau ajutoooooor!
Astazi mergem la dr si am mari emotii.

Tania 36w fix

P.S. Am pus pozici cu nepotica mea Teodora.
A fost ieri in vizita la mine si i-a facut gadi, gadi bebelinei!

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Luizax,
esti o figura, bey Pai in cazul tau, nu tu esti aia stressata de mersul la spital, ci tot personalul de-acolo :))) Cred ca dau petrecere dupa ce pleci tu :))) M-am distrat de minune, desi e clar ca nu a fost asa de usor. Ce micut a fost Alex, pentru 40 de saptamini! Nastere usoara si abia astept sa ne povestesti si nasterea asta :)

Fetele, eu abia am putut dormi azi-noapte. Am avut un nenorocit de junghi in partea dreapta, in spate, de nu puteam sta nicicum. Evident ca bebelina dadea party in timpul asta, iar eu respiram ca un cal de curse.

35+1

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina, inseamna ca tb sa mergem mai des pe la chinezesc. Azi la echo sper sa aflu ca e destul de dolofana gagicutza din burtica.

Luizax, haioasa povestea nasterii lui Alex. Sa inteleg ca n-ai avut epidurala?

Ciuf, ma bucur ca merge fabricutza. Da-i inainte cu voiosie.

Kit, stiu ca vrei sa nasti, incearca cu ... condimente chinezesti, masaj burtica si sani, sex...

Aida, iti doresc o ultima sapt. de lucru super usoara! Ne-am hotarat si noi (motivati de apropiata venire pe lume a Aliciei) sa luam casa, asa ca la vara sper sa o scoatem pe mandrulitza la aer in curtea proprie.

Ce stiti de Onsami, a nascut?
Apropo, pe unde umbla celelalte fete?

37+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Kim,da sa mergem mai des!Te asteptam cu vesti bune.Am vorbit astazi cu ONSAMIla telfon.Merge pe nastere naturala insa bebe se lasa asteptat.Nu da nici un semn ca ar vrea sa vada lumina zilei!Asa ca inca asteptam!
Aidutza,cum a zis si Kim,o ultima saptamana de munca usoara si cat mai putine junghiuri!
Luizax,super povestea nasterii!Sper sa fiu si eu la fel de curajoasa ca tine si sa am o nastere la fel de usoara!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ia uitati ce am primit pe e-mail:

Aceasta este cea mai fantastica
fotografia facuta vreodata. Fotografia a fost facuta de un fotograf american, in timpul unei operatii de coloana, efectuata pe un fat, aflat in uterul mamei in a 23-a saptamana. Fotograful nu se gandea, ca va realiza cea mai importanta fotografie din viata lui, scopul initial fiind doar documentarea operatiei de coloana.

In timp ce fotograful Paul Harris fotografia procesul operatiei,
efectuate in clinica de chirurgie a Universitatii Vanderbilt din
orasul Nashville, Tenesse, el a reusit sa imortalizeze momentul in
care copilasul si-a ridicat mana din uterul mamei si a prins degetul
medicului.

Fotografia a cutreierat deja lumea, in Irlanda fiind principalul
argument impotriva legalizarii avortului.

Manuta care a cucerit intraga lume, este al lui Samuel Alexander, care s-a nascut la 28 decembrie, anul trecut. Daca ne gandim, ne dam seama cat de vulnerabila este viata unui om. Medicii au fost siguri ca fatul nu ar fi supravietuit in afara uterului, de aceea au decis sa-l opereze in interiorul uterului. Dupa operatie fatul a fost lasat in uterul care a fost inchis la loc, astfel incat fatul sa se dezvolte in conditii normale.

Prezenta fotografie este considerata cea mai importanta fotografie din domeniul medicinii. Samuel este cel mai tanar pacient care a fost
supus unor astfel de operatii. Probabil Samuel Alexander Arms intr-o
zi va avea posibilitatea sa-i stranga mana doctorului Brunner, de data asta in afara uterului mamei.

Luiza, super povestea nasterii. Ai fost tare haioasa. Pune poze cu Alexutu' sa-l vedem mai maricel.
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu pozele. Le-am pus in albumul meu
dar nu stiu sa le pun in contul comun.
Multzam, strig pana ma aude careva.

Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau fetele!

in sfarsit am inviat si eu! azi s-a terminat iarna si s-a cam terminat si viroza mea...am reusit sa trec cu bine si peste patania asta!

Ciuf bine ai revenit printre noi! tare aiurea trebuie sa fi fost saptamana trecuta ptr tine!
Am vazut pozele noi si sunt super...insa asta cu manuta m-a dat gata!
Dar sa va spun si de ce...noi am fost la un eco pe 6 decembrie ... tot la 23 de saptamani...cand am aflat si sexul popilului si prima imagine de la eco a fost cu manuta lui bebe care ne arata ca e ok(thumbs up)cam asa ceva ...poate ca nu ar fi fost si nu ar fi asa emotionant...insa tati a filmat monitorul ecografului si o sa-si vada si baiatul meu manuta... la fel ca Nazdravanul asta de Sam...

As pune filmuletul undeva sa-l vedeti si voi dar nu stiu unde...daca aveti cumva sugestii...as fi super fericita sa va arat filmuletul!

Pupici si o primavara minunata!

38+

Mihaela
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060402/k/c977/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciuf, linkul ala se pare ca e suprasolicitat si nu mai merge acum. dar stiu despre ce vorbesti, asa ca am gasit si alte poze de la operatia cu pricina (in una din ele se vede toata mina iesind din uter):
- www.asbihp.rcts.pt/maoamiga.jpg" target="_blank">http://www.asbihp.rcts.pt/maoamiga.jpg
- http://masterstable.john812.com/img/arm.jpg

Aici, o poza cu Samuel, dupa nastere http://members.tripod.com/~joseromia/samuel.jpg

kim, felicitari pentru decizia luata. si pe noi ne-a mobilizat tot ideea ca vom avea un copil, altfel tot ca niste studenti am fi locuit, in chirie :)
se tii la curent cu ce zice tanti doctora la eco
multzam si pt urari, si eu imi doresc sa nu ma agit prea tare chiar acum, cind mai am de lucrat doar saptamina asta.

Tinutza, pupici si tie

Mihaela,
n-o sa poti pune filmuletul ala nicicum, sigur e foarte mare. si eu la fel am vrut sa fac cu filmuletul de la eco 3D de 24 de saptamini, insa am renuntat la idee. iti trebuie acces la un server unde sa poti copia filmulete de pe comp tau, si, daca filmul e in format DVD, trebuie intii convertit ca AVI sau MPEG ori MPG. iti zic io, uita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna mamici si burtici
Am promis ca vin cu povestea nasterii ...Sa incep prin a va spune ca nu aveam nici un semn ca se pregatea sa vina minunea mea pe lume doar ca aveam burta din ce in ce mai mare si mai grea ,pana ajungeam la baie trecea un minut asa greu ma deplasam ,nu aveam absolut nici o durere,doar fff usoare jos pe care le aveam de cand am intrat in luna a noua .Deci ,ma duc l aun control la doctoritza mea sa ma vada si sa ma cunoasca in cazul in care apar la spital cu apa rupta ,asa aflu ca defapt bebelina e iesita din standarde si ca nu o poate masura cu echograful ,eu ma apropiam de sapt 39 ,mai erau 2 zile ...am zis ca e momentul sa nasc ca nu are nici un semns sa mai astept ,oricum copilul nu face altceva decat sa ia in greutate pe ultima suta de metrii.Asa ca doctoritza imi da bilet de internare in seara respectiva ,ma duc la spital ma consulta medicii de garda ,constata ca nu sunt dilatata dar totusi m-au internat ...a doua zi mi se fac niste teste ,sange ,urina ...apuc sa pap si eu ca omu mic dejun si masa de 14:00,si apare doctoritza mea care ma programeaza la sala de nasteri .Imi fac bagajelu ,sunt ajutata de o femeie de serv pana la un cabinet unde trebuia sa fiu epilata si spalata cu o solutie ,de epilat am scapat eram de acasa ,cat o fi durat si clisma si spalat nu mai stiu ,cert e ca am ajuns in sala de travaliu pe la 16:00 .Acolo mi s-a luat tensiunea ,urcat poe masa ..rupt apa ,pe urma perfuzia si asteptarea contractiilor .Nu a durat mult ,in 4 ore am nascut ,dar asta pt ca se schimba tura intre moase si prima peste care am dat eu acolo incerca sa ma faca ea pana sa plece acasa ,poate se gandea ca ai dau si ei ceva banuti ,asa ca mi-a administrat o injectie mica in mana ,care am inteles ca grabea nasterea ...asa ca cine vrea sa scape mai repede si mai usoar ,sa se dea bine pe langa moasa ,ca la mine daca nu era faza cu schimbatul turelor eu habar nu avedam de injectia aia si ce face ea...asa ca durerile eu inceput din ce in ce mai dese si mai repetate ,pe urma mi s-au parut mai rare dar ca intensitate mai lungi ..a fost greu ,dar tot efortul a meritat ,practic de cand mi s-a spus gata dilatatie 10 ,am fost pusa pe masa ,am nascut in 10 min .Dar am facut exact ce a spus doctoritza,...sa trag aer in piept si sa imping ..cand imingeam era atat de bine ca nu ma mai durea asa ca am zis asta e solutia ,scap si eu mai repede si macar nu imi tin bebita mult timnp intre oase sa o presez cumva pe cap.A fost mare cum v-am spus ,dar scor a luat doar 9 ,cred eu pentru ca nu a tipat din toti rarunchii ca alti copii ,a mea era mai fonfaita .Dupa nastere m-a cusut si am fost gata .Cam asta a fost nasterea mea si sper ca cele care nu au nascut inca sa prinda curaj ..ca nu e atat de greu precum pare ,travaliul e mai nasol decat nasterea ,asa mi s-a parut mie .Pupicei Daca mai aveti intrebari cu drag va raspund !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aida, esti grozava! Pe cuvant.
Auzi, ai idee de ce mi-au disparut din pozele din albumul meu personal? Ca parca aveam mai multe. Adica sunt sigura. Aveam vreo trei pagini. Prima era cu Luk pe WC.

Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput