Mamici de martie-aprilie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor! Am vorbit azi cu Laura, chiar azi a mers mama la ea la Iasi, si m-a rugat sa va scriu si sa va multumesc ca i-ati trimis mesaje..nici nu va imaginati ce bucuroasa era..va rugat sa o scuzati k nu va trimite ms inapoi dar nu are credit acum.AZI s-a plimbat o groooaza ..a fost si pana la Mitropolie..si nimic..bebica tot acolo vrea sa stea,,,ii place ei mult d tot acolo:)))
Oricum am sa va anunt eu daca e sa nasca :) miercuri face 40 de saptamani...deci acusik e momentul!va pupacesc pe toate si eu si Laura. Poli

Laura cu 37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

kim si ciuf ,
intr-adevar, pe acel site scria ca acele contractii de travaliu incep undeva in spate si se "unduiesc" spre fatza, ca un val, cica asta e semnul tipic ca incepe adevaratul travaliu. deci eu dupa asta o sa ma ghidez in primul rind (daca intre timp nu apare dopul gelatinos sau daca nu se rupe apa).
admit ca m-am mai linistit, parca am mai multa incredere ca sunt ceva mai pregatita decit eram aseara, de exemplu.
pupici la fete

Noe, felicitari! iti dai seama ca vrem poze

Poliana, multumim mult pt ca ne tii la curent, pupici Laurei. Spune-i sa aiba rabdare, ca nu mai e mult :)

35 fix

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noe, musai sa pui poze.
Poliana, multumim mult ca ne tii la curent cu evolutia burticii Laurei. Ii tinem pumnii ca saptamana asta sa nasca usor.
Fetelor, pusei si eu poze in albumul meu. Imi prinsei urechile nu stiui sa le pun pe contul nostru comun. Poate ma ajuta Tina. Ca eu le trimisei la adresa aia, dar de acolo nu stiu ce sa fac.
Catrinel, iubita, esti bine? Burtica e la locul ei? Da un semn.
Ramasei singurica acasa. Baietii plecara la piscina. Mamma mia ce rasfat pe mine! Nu pup eu asa ceva tot timpul.
Eu tricotez la greu. Ca tot ma intreba Kim ce mai "fabric". Zici ca e cooperativa la mine in casa. Pe unde te duci gasesti cate un ghem, cate un spate, fata, etc. Cert e ca lucrez la mai multe. Ai zice ca le vand. Pe cuvant. Dar asta e singurul meu mod de a ma linisti.
Irina, aici se face testul la laptic la cateva zile dupa ce ai nascut. Eu nu am avut nici o problema. Nu stiu cum se cheama acel test.
Ah, intreba cineva de ce miros are lichidul amniotic. Este dulce, adica are miros dulce. Daca miroase a amoniac ins. ca e pipi. urmariti, in cazul in care vi se rupe apa, sa aiba o culoare transparenta, nu verzuie sau maronie. Ala e semn ca puiul a facut caca si nu e bine.
Pup gasca

Ciuf (34+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

MP bine ai revenit! Sa-ti traiasca bebe Matei, sa fie sanatos ca frumos e foc! Ai vazut ca ti-a fost teama degeaba?
Kit tinem pumnii sa decurga totul bine!
Luizax pai da-ne link-ul cu povestea nasterii lui Alex!
Noe bravo! foarte frumos! Asteptam pozici cu micuta.
Irina esti sigura ca suge? Poate doar il molfaie, ca asa ii place si Mariei sa faca, numai ca eu am inceput sa-i dau suzeta. Si daca intr-adevar ii este foame da afara suzeta si incepe sa planga si atunci stiu ca mai vrea sa pape... daca ii e doar de molfait, o molfaie pana adoarme...

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ciuf,ma bucur ca te-ai odihnit si sper ca ai primit si ceva rasfat...

Aida,contractiile sunt exact cum le-a descris Ciuf,niste unde care incep in zona spatelui si ajung in burtica,dureroase si crescande.Cele nedureroase se manifesta prin intarirea brusca a burticii si sunt f.scurte(la mine ,cel putin.)

Tina,imi pare rau ca te-a durut burtica,dar bine ca nu te-ai ales si cu deranjamente stomacale de la rest. chinezesc.Sper ca ti-a trecut!
Si bebita mea a fost in mare verva ieri,mai ales in timp ce ne uitam la King Kong(tare dragut,a propos...).

Am pus cateva poze,de la 36 si 38 de sapt.Adica de ieri.
Pupici si sa aveti o saptamana minunata,plina de soare,liniste si...ceva bebei?Cine o naste prima?

ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Asta e linkul cu povestea nasterii lui Alex: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=456

Eu azi ma duc la control la nenea doctorul. Oare s-o mai fi dilatat colu asta al meu? ca sapt. trecuta aveam 1 cm....si de contractii nu duc lipsa (nici ziua nici noaptea).

Tina-de suturile la ficat n-ar fi problema...dar de scarpinatul sau impinsul cu capul in vezica...tocmai cand vrei sa te duci la baie, ce zici? :))). Dupa ce ca mi-e greu sma dau jos din pat sa ma duc la baie....pe pishpirica o gaseste gadilatul si impinsul fix acolo jos, si de atata zbenguiala mai vine si o contractie de ajung la baie cracanata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ama_Kaly,si eu abia astept sa vad ce am!
Irina71,se zice ca unui nou-nascut ii ia intre 4-6 saptamani sa inceapa sa suga normal.Pana atunci te va suge din 2 in 2 ore cate o ora!Asa ca altceva nu ai ce face decat sa te obisnuiesti cu ideea.Plansul poate fi nu de foame,ci de colici si alte minuni.Daca plange nu trebuie neaparat sa ii dai sa suga.Cand bebe este satul,va incepe sa se joace cu sanul.Il suge,il lasa,iar il ia,iar il lasa..asta e sem n de saturatie. Si mult succes si rabdare!De analiza de lapte eu n-am auzit si-aici nu se face asa ceva!
Aida,oricat ai citi nu poate descrie contractia..am citit si eu acolo..intr-adevar e aproape cat de cat dar durerea contractiei,vei stii tu cand e.CREDE-MA!Pana acum ma vaitam de Brixton-Hicks,dar cand m-a trosnit contractia de travaliu,numai stiam pe unde sa scot camasa.Iti pot spune ca e suportabila durerea,dar daca tii pe cineva de mana ar fi bine sa lasi in acel moment,astfel se va alege cu o mare durere de mana,(in cazul meu MARK !
KIm,eu sunt aici.Unde esti tu?Pai hai sa ne luam de manuta.I-am zis lui Mark ca si tu ai patit la fel,si zicea ca poate au chinezii vreun condiment ce da startul la travaliu!Eu de sambata nu am mai avut deloc,iar bebe vad ca si-a revenit la normal.Adica sa doarma mai toata ziulica si sa isi mai aduca aminte de cate un sughit sau cate un piciorus!
LYLY,lasa ca o sa fie totul bine.Sa vezi dupa saptamana 36 emotii!
Poliana,multumim ca ne tii la curent.Abia asteptam sa vina acasa!
Andreea G,chiar vreau sa vad si eu King Kong.Cand eram mica,mama imi bagase in cap cu King Kong si eram inebunita dupa el.Chiar as vrea sa vad si versiunea noua!Burtica ta este de invidiat,si camera Theei la fel.Dar vreau mai multe poze cu camaruta!
Luizax,al meu cand am vezica plina se impinge de vreo doua ori de ma ridic de urgenta si ajung la toaleta,dar recunosc ca pe drum sta cuminte!Ia sa citesc si eu povestea nasterii.

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ce zi frumoasa, asa de inceput de saptamana ! Sa avem o saptamana frumoasa si linistita !

Aida, mult succes sa aveti toti banutii, chiar mai multi si pentru amenajarea casutei.stiu ca in Canada e destu de greu sa ai casa ta.Felicitari ! Ce frumos ! Si noi visam la casa noastra pe pamant si din fericire, cred ca in max 2 ani va fi un vis implinit. E asa frumos sa ma gandesc ca puiuta se va juca in curte, la aer curat...

Ile, nu ai de ce sa te stresezi, bebe e bine, e sanatoasa .
Delia, Rudy e un scump !
Tina, chiar frumoase numele si pt baietel si pt fetita ! Daca as avea baietel si eu i-as pune numele David sau Vlad
Nshiro, pai eu vroiam sa am cantarul deja cand sosesc acasa cu bebita. Deci, mai rau ma stresez daca o cantaresc, nu ? Am mai auzit asta...hmm...nu stiu ce sa fac, sa mai cumpar ? Pupici Mariei
MP, chiar ca e un ingeras Matei !
Ai doi baietei tare frumosi !

Luizax, nici eu nu mai am rabdare...insa e bine ca bebe sa mai stea un picut la caldurica
Loriana, incearca sa ii faci si un masaj usor la burtica, ajuta daca e balonata. Asa ii facea finutei mele, mamica ei si se linstea . Pup-o pe Mady.
Adar
Kit, tinem pumnii , daca nu cumva ai nascut deja
Noe, emotionanta si povestea ta, ca toate de altfel. Sa va traiasca pisicutza cumintica si asteptam poze.
Kim si Tina, eu am evitat in ultima perioada sa mai mananc condimentat, m-a speriat o prietena care mi-a spus ca provoaca contractii ...uite ca e adevarat, offf...bine ca va e bine acum

Ciuf,ma bucur ca esti mai bine acum. Nu te mai gandi la lucruri rele.Eu va zic voua, ca sa ma incurajez si pe mine..ca ma apuca cateodata o frica...dar atunci ma gandesc ca trebuie sa iasa totul bine, nu se poate altfel ! Esti ca o harnicutza, nu stiu de unde mai ai atata energie
Multumim Poliana ca ne tii la curent cu ce se intampla la Iasi cu Laura. Nastere usoara si bebe sanatos sa ii urezi !

Andreea, frumoasa si burtica si mamica si camera bebelinei . Dar mai vrem poze din camera ! Tu zici ca maine te duci la dna dr ? Ca pe mine m-a sunat Ani si merg miercuri. Am asa niste emotii...

Mari 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Promit sa mai pun poze cu camera puiutei,poate chiar diseara,cand punem si mochetica.Joi vine si o canapeluta,tot portocalie si dupa ce punem icoanele deasupra patutului(il asteptam pe cumnatul meu,cu bormasina...)bebita poate sa apara.
Multumim pt. aprecieri,Tina si Mari!

Mari,tu nasti tot cu Cezara Bucur?Probabil ai mai spus cu cine nasti dar stii tu,problema cu neuronul....Ma duc maine la Giulesti sa ma vad cu ea si cu kinetoterapeuta care si-a amintit ca nu m-a invatat sa ma screm.Daca n-am mai fost la gym...

Acum plec in oras(adica in lumeeeeeee!!!!) sa vad fete noi,sa mai cumpar una alta si sa-mi iau din piata... verdeata(ce rima..)si urzici,de care imi este pofta inca din septembrie.Evident,nu plec singura ci cu tati care,mai nou,este disponibil ori de cate ori il cheama fetele lui.

ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Teodora sughita acum .E tare activa de cateva zile. Saptamana trecuta la inceput imi faceam griji ca nu mai misca asa mult. Cred ca se odihnea, ca sa prinda puteri pe ultima suta de metri..

Sambata am fost la Baby Expo. Destul de aglomerat, dar nu m-am intors cu mana goala . Mi-am luat pompa de san Avent Isis cu 2 biberoane cu tetine si capace, am luat si carucior care este exact ce ne doream : e si landou pentru primele 6 luni , se face carucior sport pentru mai tarziu, are maner reversibil, roti mari cu amortizoare si frane, ce mai , l-a ales tati cum ar alege o masina..... Si am gasit sa se potriveasca la culoare si portbebe , din cel ca o sacosa , in care sta culcat bebe. Aaaa, am luat si bouncer, insa e fara jucarii atasate, dar putem sa-i agatam noi. Eu care ziceam ca nu cumpar prea multe lucruri inainte sa se nasca bebe, din superstitie... Dar ma bucur ca am facut-o .

Ma duc sa ma imbrac ca vine mama pe la mine si parca as iesi putin afara, ca e asa frumos !

Va pup

Mari 37++

Mergi la inceput