Mamici de martie-aprilie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim, poti sa crezi? Rucsacelul ala gratis de la Nestle Baby, este pus la vinzare pe Ebay, cu $25. Si nici macar nu contine si cutia de formula .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

chiar asa, unde e toata lumea? sa fie de la vremea de primavara de afara? ati iesit la plimbarica? Immm??? Ca de nascut, vad ca nu a mai nascut nimeni de zile bune deja...
Aida, merci. Intradevar, mai e tare putin...nici nu realizez cat de putin mai e...
Mihaser,idem, dar cu o zi in minus. Si tu mai ai putin.
Fetelor, m-am programat pe maine la dr. la eco si consult. Vroia sa ma ia vineri, dar am insistat pe maine. Nu mai am rabdare!
Va pup, vb. mai tarziu.

ALINA si BB 38+1z.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Salut

Multumerci scumpelor pentru mesaje . Eu va urmaresc de activitatea si vad ca pe zi ce trece lista de gravidute devine list ade mamici & bebelusi. Scuze dar eu sunt cam lenesa la scris caci mi-a spus Gigica "Stai la pat, fara eforturi" plus ca vine moasa acasa sa ne faca monitoringul. Asa ca noi asteptam sa vina ceasul cu bucuria...mai mult se pare ca de ieri portita spre lume a lui bébé s-a deschis de un deget . Stam cam prost cu tensiunea asa ca fara efort, fara emotii, cu calm mult si speranta multa cautam sa iesim la liman.

De joi incolo ne va fi si mai usor caci vine una dintre bunicute sa ne dea o mâna de ajutor, un sfat bun si ... sa traiasca alaturi de noi emotiile .

pupicei si norocei
Lilibébé 38SG

File din povestea unui pui de om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Eh, asa mai da! Pai altfel ma obisnuiesc sa scriu numai eu pe-aici, si mi se urca la cap Dup-aia ajung sa va alerg cu matura cind scrieti si voi un mesaj. Asa ca scrieti si voi la greu, ca mie mi-a iesit dopul (de la gura, nu ala gelatinos), si nu ma mai pot opri din scris.

Azi-noapte am avut un cosmar: am visat ca eram slaba din nou. De fapt, cosmarul a fost cind m-am trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare la toata lumea !

Kit, mai e putin, tinem pumnii sa-ti faca cezariana miercuri
Bafta la doctor Tania, asteptam vestile bune .
Ciuf, Aida, emotionante pozele cu operatia lui Samuel.
Ce repede ai nascut,Maria.Scor Apgar 9 e un scor foarte bun !
Ciar ca e urata vremea , Ciuf, brrr...la noi de ieri e asa cald si frumos...Parca il vad pe Luca ce suparat ii spune lui mamaie ca nu mai merge cuveta. Da-i un pup din partea mea
Alina si eu daca merg simt ca o scap pe bebelina, cred ca e normal, ca deja e fixat caputul
Kim, felicitari pentru vestile bune primite la doctor, ce bine ca in sapt 37 ai facut eco....eu n-am mai facut din sapt 35 si nu cred ca mai fac
Tina, cum a fost la doctor ?
Ce ciudat, Aida, si eu am visat acum 2 seri ca eram mai slaba cu vreo 10 kg, dar inca eram insarcinata. Ma uitam la cantar si nu-mi venea sa cred Oricum eu am pus cam multe kg, dar le dau eu jos
Andreea, unde esti ? Ce ai facut azi la doctor ? Care e AMR-ul ?

Pupici

Mari 37++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

cu vesti de la dr. Azi ne-a facut masuratoarea la burtik si in "talie"avem 108cm, am crescut 8 cm intr-o luna si "inaltimea" la burtik este de 44cm, luna trecuta am avut 40cm deci crestem vertiginos de repede. Pe langa masuratoare ne-a mai dat si o lista pt farmacie, ce mai trebuie cumparat pt bb, eu care am crezut ca am terminat, se pare ca mai avem. Saptamana viitoare mergem la control sa vedem cum facem, cezariana sau.... nu.
Pana una alta v-am si curaj gaina ca te tai .

erika 38+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
Ile77, si eu tot asa am patit cu laptele de credeam ca raman fara si am inceput sa iau vitamine postnatale si fenugreek care stimuleaza lactatia si acum scot cam 100, dar o pun si pe asta mica la san cam 1-2 pe zi chiar daca nu suge ea cine stie, stimuleaza lactatia. O pun la san si apoi ii dau din biberon de mancarica.
Vroiam sa iti mai spun ca noua ni s-a spus expres sa nu incalzim laptele la microunde ca nu se incalzeste uniform asa ca eu bag biberonul in apa fierbinte sau am un incalzitor electic, dar nu nimeresc temperatura optima nicicum asa ca tot cu apa fierbinte ramane.
Maine mergem sa facem primul vaccin si sper sa nu faca ceva reactii.
Va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dea,bafta la primul vaccin!Sa nu se lase cu lacrimi...

Aida,culmea este ca nici in vis nu ma mai vad slaba!Dar abia astept sa-mi revin,asta cat mai repede!Nu-i asa ca nu mai ai nici un chef de serviciu?

Tina,dupa ce ca avem aceeasi varsta(a sarcinii adica,ca in rest...as vrea eu sa am 22 de ani...),mai si mergem la control in aceeasi zi?Poate si nastem la fel.

Mari,sunt aici,m-am intors si tocmai va povestesc ce am facut azi la dr. .

Asadar am fost la Giulesti,unde am aflat lucruri bune,adica faptul ca bebita este tot cu capul in jos,dar nu s-a pozitionat inca,colul este inchis dar mult scurtat si probabil,sapt. asta se va intampla minunea.Eu am inceput sa simt niste intepaturi jos(se scurteaza colul) si,incepand de aseara am niste... chestii care seamana a contractii,dureroase,dar neregulate.Acum,probabil ca din cauza tuseului vaginal,toate aceste simptome s-au accentuat.Oricum,sunt pregatita chiar daca un pic de tot...mi-e fricaaaaaa!Da'...un pic!

ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Kim, felicitari pentru grasunica de 2850 gr. Imi pare tare rau de pacatosul asta de fibrom. Doctorul nu ia in considerare o posibila cezariana pentru a evita o eventuala neplacere a unei sangerari puternice cauzate de fibrom?
Nu stiu ce ins. treaba cu vascularizarea.
Tania, asemeni si tie, felicitari pentru puiuta ta. Nasol ca nu vrea sa se intoarca. Dar daca ea se simte mai bine asa, las-o sa-si faca de cap cat mai poate. Ca dupa-aceea mamika ei ii va arata aratatorul cand nu e cumintica. Bafta sa decurga totul bine.
Ileana, am uitat sa-ti spun sa papi multe proteine, supe calde si foarte-foarte multe lichide. Bea ceai de anason, fenugreek, eu luasem de la un magazin homeopat niste picaturi care le puneam sub limba pentru laptic. Nu stiu ce ingrediente erau in ele. Dar nu renunta.
Tina, felicitari pentru cele 38 de sapt. si 2 zile.
Mihaser, ai grija cu raceala aia. Trebuie sa fii fresh cand vine puiutul pe lume.
Aida, multzam de pont. Ma inregistrai si eu. Ca tocmai eu lipseam. Motz.
Ia uite si Erika are 38 de sapt. si 2 zile, ca si Tina si Mihaser. Fetelor, mai aveti un picut. Acusica vine marea intalnire.
Erika, ce ti-a mai zis doctora sa iei pentru bb de la farmacie?
Alinaalex, bafta maine la medic.
Lili, si eu astept bunica ca pe painea calda sa ma mai ajute si pe mine. Ca simt ca nu mai pot. Sanatate multa!
Tina, ai nr. de tel. al lui Catrinel? Ce-o fi cu ea? Poate a nascut?
Dar de Laura Ioana mai stii ceva?
Si celorlalte fete care urmeaza sa nasca le doresc nastere usoara si sa-si tina puiutul in brate cat mai zvelte si mai odihnite.
Mamicilor, pai haideti veniti si mai spuneti-ne despre piticutii vostri ce mai fac. Va asteptam cu drag.

Pup gasca

Ciuf (36+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Si eu pe aici, mai gandita un pic ca de' mi-a dat echografista tema de casa ieri. Dar ma consolez cu ideea ca fetita e bine, asta conteaza. Incerc sa vad partea buna a lucrurilor, in sensul in care le ai zis si tu Aida. Drept urmare m-am decis sa nu mai donez nici un sange maine, sotul nu vrea sa ma mai lase, zice ca daca trebuie sa nasc, eu sunt slabita deja din cauza asta. Oricum dr. mi-a zis sa merg numai daca ma simt ok, deoarece cu cat am donat data trecuta ne putem descurca.
In fine, ce sa va mai stresez si pe voi. Acum trebuie sa ne ocupam cu alte treburi, cantat si povestit cu bebeii din burtica, ultimele aranjamente pt marele eveniment... incarcat aparatele foto, chestii de-astea, nu?
Aida, ma bucur ca ti-a prins bine rucsacelul, m-am inscris si eu la tot ce am putut. De altfel colectionez cupoane de reduceri de prin toate revistele si brosurile, dar tot uit sa le folosesc, à la longue cred ca o sa-mi aduc aminte cand o sa vad cum imi fug de sub nas scutecele...
Tina, felicitari pt frumoasa varsta! tot vreau sa te intreb: dupa ce vine bebe te mai ocupi de subect? Oare chiar nu a mai nascut nimeni? Sa vezi ca o sa fie o pauza intre tura asta de fete pregatite si noi...
Dar ma mir ca noile mamici nu au povesti de alaptat, ragade, colici, biberoane, scutece, creme, eriteme, etc.
37+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput