Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Nico habar n-am caci eu nu-i iau temperatura.doar daca mi se pare cald, si asta se intampla fff rar, adica deloc pana acum. exceptie, ziua cu vaccin.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
NICOLE stai linistita ca 36,6 nu-i febra!
Citesc pe aici si revin,dac ma lasa Dia ca n-a adormit dupa baie,se holbeaza la carusel 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Denisam spune:
Am venit de la doctor si raportam;
1.VAccin- facut 2 shot-uri in cate un pciorus si deocamdata la 2h si 15 min dupa nu avem febra, sa vedem- nu am plins decat un pci alsfarsit si apoi am papat si plimbat un pci cu masina;
2.Dimensiuni: cap=39 de la 35 si lungime, nu mi -sa parut ca atras-o cum trebuie, de picioare pt masuratoare, el zice 59, eu cred ca sigur 60cm.
3.Greutate
aici stam cel mai bine=5,6 kg, deci in 2 sapt a laut 900 grame, ceea ce mi se pare super bine si 2,1 kg fatza de nastere e ok.
Acuma speram sa fie ok si sa nu fac afebra ca nu i-am dat tylenol preventiv si diseara emrgem al restaurant cu tati ca maine si simbata el nu e aici si vineri seara mergem cu nasii la un altul![]()
Cuscra- ai venit de la ecografie, hai da-ne vesti bune!
MONI, Giova, Irina,Ana, sunteti prezente la schimbul 2?
Linda-zicea ca e la masaj?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
nicoleta raducu spune:
Fetelor..pfiu...am tras o sperieturaaaaa...
Niciodata n-a avut mai mult de 37 cu 3
I-am dat tzitzi...i-am pus sosetute cu otet de frectie...si manusele..
Si i-a scazut..dupa 20 min..era 37 cu 1...
Ce mai..sunt panicoasa tare...
Asta si din cauza lui Marius..care ma toaca la creieri neneeeee.....
Altminteri e baiat bun..dar cind vine vorba de fiica-sa...sa te tii....
Noi...
monica70 spune:
Hai ca raspund si eu pe rand ca uit ca naiba!
ANDIARORO sa-mi zici si mie ce-ti zice doctorul de vomitatul asta,nu stiu cate bavete,batiste folosesc pe zi plus caschimb la haine
tot timpul e uda la gat.Eu am citit ce-a raspuns o doctorita la o intrebare de genul asta,cica e din cauza consumarii unei cantitati prea mari in timp prea scurt.Dar cum sa stiu eu ca a consumat prea mult ca ea in cinci minute-i gata cu papatul 
Si cu fierul ala m-ai agitat ... la cat lapte am strans in congelator,oi fi ramas fara tot fierul? Eu n-am avut de cand sunt anemie,desi sunt palida
.doar in ultimele luni era cam scazut fierul dar ginecologul a dat din maini,ca n-am nimic. Eu totusi ma luat fara indicatia lui niste fier.Dar acum habar n-am cum stau,voi v-ati mai facut analize? E o idee,cred ca o sa merg sa-mi fac,dar parca vad ca trebuie sa le platesc 
Si apropo,ANDIARORO, ma bucur ca le-ai dat gata pe alea cu prajiturile tale!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

nicoleta raducu spune:
Da,MONI...DAR M-AM PANICAT CA PROSTUTA....
Fetelor..cum tineti voi lapticul de la tzitzi congelat?
Invatati-ma si pe mine....
Maraki..bine ca totul e ok...Ati luat super in greutate...

Ma duc sa trag un dusulik..ca sunt leoarca..imi curg tzitzele...
Nicole sI DAria Sofia
Giova spune:
Denisa ma bucur ca ati scapat de vaccin, si ca pana acum nici un efect secundar.
Iar de greutate, ce sa mai zic
!!!
Eu nu voi foi prezenta la schimbul 2. sorry.
Nico, am cumparat ceva recipiente, cutii de plastic cu capac, de la Metro, super ieftine. ma mulg si pun lapticul in ele, dupa care la congelat cu el. eu mai bag cutiutele in pungi, ca mai am si carne acolo, si na, sa nu i-a miros. acum am vreo 4, le tin pt. urgente.
Nu mai fi asa panicata, lasa ca n-are nimic placintica.
Moni, asa e, are dreptate dr, aia. al meu papa 5 min. si gata, satul. vine mult la tzitzi si el trage repede. chiar si Clau s-a mirat cum ii merge gurita.
Asta e cu hainele si bavetele. il mai pun si in bouncer si cand incepe ala sa-l zdrangane sa vezi cum da pe gura.
Bine macar ca iau in greutate.
mergem sa mancam si noi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
DENISA ma bucur ca-i ok,mai ales cu greutatea n-am cuvinte 
NICOLE cred ca la Denisa te refereai,nu la MARAKI
,sau ma insel?
Pe termometrul meu digital scrie ca in funduletz incepe febra de la 37,7 in sus.Diana avea destul de des 37,5 sau 37,6.A avut si 37,7 sau cu 8 nu mai tin minte,cred ca atunci i-am dat o linguritza de sirop eferalgan,dar mai mult pentru ca era si ragusita. Daca n-are muci si nici nu tuuseste stai linistita! Si eu i-am luat temperatura in fiecare zi doar in primele saptamani
,in rest doar daca e ragusita,mi se pare ca tuseste (dar de obicei o face cand se ineaa cu lapte!) sau cand e agitata,sau eventual nu vrea deloc sa manance...sau daca mi se pare f.calda,dar nu prea afost cazul.
Eu pastrez laptele cum mi-a dat idee TATIANA in pahare unifolosibile de 200 ml,pun cate 100 ml si le acopar intai cu folie de plastic,apoi cu folie de aluminiu si le leg cu gumitze
Mai rustic,dar nici n-am gasit alte recipiente,nici n-am chef sa mai dau banii si pe ele !
Eu mai stau pe aici oleaca pe urma merg sa fac o baie.Sa vedem care face primul eu sau Ghita,ca noi nu facem ca si CATA
ca numai de spume n-am chef la ora asta,am eu destule spume la gura ca nu-mi iesea pe aici ceva la conta. Oricum precis ca nu scap de fugareala azi,asa ca nu va bazati pe mine
la schimbul 2!
...Tot mai vin eu pe aici,nu scapati ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

nicoleta raducu spune:
Moni..m-am timpit...
Da,la DENISA....SCUZE....

Fetelor...ma duc sa pap ceva...ca sunt lihnita..
Am sa ma fac cit malul..eu,care nu aveam pic de burta..dar pap sa am laptic....
Asta e...

Noptik buna...
Pe miine...
toate mamicile si bebelitii...
Nicole si Daria Sofia
monica70 spune:
Da, GIOVA, numai ca Diana nu prea ia in greutate
la aproape doua luni jumate avea 4,600,nici macar 5 kg. Deci doar 1,400 de la cu cat s-a nascut! In prima luna a pus 800 g(250 recuperati),in a doua 600 g,acum in a treia precis nu pune mai mult de 600 g! Atat ca are colaceii aia de grasime si nu numai la picioare ci si la gat si chiar la manutze.Cu asta ma consolez.Precis are osatura subtire si usoara ca mine!
Iar de haplea... A fost in seara asta tanti aia care-mi tot vine pe cap (pe 28 pleaca in Italia iar
) si a zis ca Alessia lor n-a tras niciodata asa ... si a vazut-o doar band ceai din sticlutza,nu cand e hamesita la tzaztza! 
NICOLE pofta buna si noapte buna!
Eu nu-s normala stiu, dar tocmai am halit in seara asta doua tablete mari de cioco de cate 100 g si mai am una....unde s-o ascund? 
MONI si
DIANA (01.01.2006)