Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
MONI, GIOVA si NICO- va multumim
.
Astept acum vesti bune si de la ginerica!
Moni- am uitat sa iti zic ca am obtinut si trimiterea de care ti-am spus, asa ca sper sa fm ep drumul cel bun.Cu febra ai mare drepatte, eu i-am luat pian acuma de 2 ori dulcineei si azi odata si acuam pe la 4 sa o iau din nou, cnad vreau sa mai mulg sa fac rezeve de lapte sa pot sa ii dau macar pina la 3 luni.
Asa ca fug sa bag 1 somn de 1h, ca te inteleg cu fugaritul, cred ca si eu o patezesc daca pleaca dragos si mai ales ca de vreo cateva zile l-am fentat ca eram rupta de oboseala si de la gym,dar nu ma las, mai ales ca azi am descoperit ca ma cuprind in talie incao pereche de blugi si 2 perechi de pantaloni de stofa care erau cu un nr mai mare decat purtam eu![]()
Pupicei si somn usor!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA somn usor si lasa ca o sa-i dai tu laptic si pana la 4 luni cel putin! Si astept vesti bune! Vad ca esti perseverenta si cu gym si te cuprind si nadragii acum ![]()
Pe mine de la o luna de la nastere ma cuprindeau doar doua perechi de pantaloni din aia grosi, dar stateau sa plesneasca fermoarele
Dupa inca doua saptamani am reusit sa inchei fermoarul la blugii preferati.Mai mult nu incerc,precis in pantalonii de la costume nu incap...aia toti imi erau ficsi si nu-s din material asa mai elastic un pic...Ba! Cred ca am o pereche turcoaz care precis mi-or fi buni ca erau largi ca naiba in talie si nu i-am modificat ,speram sa ma ingras
Si mai incap doua perechi, dar sunt cam clasici,mai demodati
,cu talie inalta,drepti...De fapt mai stie naiba care-i moda ca numai lapte si muls vad de-o vreme
,nu mai stiu ce-s alea haine,numai treningul e baza!
Am plecat la baie, ca dromaderul de GHITA a terminat,acum amushina prin zona
Pa!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

anasebe spune:
Salutare fetele!
Hop si noi pe aici!
Maraki Las' ca se retrage apa, ca si fii-miu a avut in prima luna si pana la controlul de doua luni i-a trecut. Problema este ca este al naibii de dureros si nu ai ce-i face.
Fii-miu este de vreo doua zile super marait. Are si probleme cu burtica... Manaca, face si kk, dar nu e chip sa-l adormi. Bine ca e si sotu acasa in concediu ca altfel ma aruncam pe fereastra pana acum. Azi am fost o gramada la plimbare, iar fii-miu dormea 10 minute, statea treaz alte 30 si tot asa.. Nu doarme legat o ora.

Azi m-a durut foarte tare si cezariana, dar e vina mea. Am parcat aiurea la Unirii ca nu aveam unde si am alergat repede unde aveam treaba si apoi sa te tii durere.
Si Tiberiu vomita intr-o veselie, dar daca ia in greutate... nu ma plang.
Pupici dulci la bebici,
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Giova spune:
Moni spor la fugasreala. eu mai am de asteptat 5 sapt.
200 gr ciocolata
. si te miri ca are Di colici. mai putina cioco.
azi am sarit peste baita, a fost nasul lui bebe, asa ca s-au intins si pa baita.
sunt prin jur, caci ma uit la penultimul episod cu sexosul.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
DENISA la multi ani !

Daca tot nu dorm macar sa fiu prima care te felicita! ![]()
Ce mai pustietate prin zona 
Mi-am amintit si ca URSULINA ne-a lasat balta ieri seara 
MARAKI n-a intrat sa ne zica vesti bune 
IRINA se reface dupa noaptea trecuta ...
TEOLINDA viseaza sexosi dupa masaj...
DENISA chefuieste...inca?
ANA ... iar vreun taifun de n-ai aparut?
Iar eu am gata cu baia si alte cele
...si cum e ora de trezire a Dienutzei mi-am luat o cana de lapte si bantui pe aici 
Am reusit si sa ma defrisez pe picioare, ca vorba cuiva ajunsesem la marimea naturala
,ba chiar mi-am taiat si unghiile ... nu va ganditi la pedichiura ca ala-i lux deja!
Cam asta e ...
Va las si merg sa vad se trezeste sau ba? Ca deja se foieste ... Oare mai doarme dupa aia pana la 7,30 

Pupici si o zi buna!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ana_m spune:
Salutare,
Apar si eu ultima aici , voiam doar sa va zic ca maine dimineta mergem la vaccin si eu sunt deja moarta de frica
.
Denisa La multi ani, mult afericire alaturi de sot si de printzesa voastra !!!!!
irinaVa sa zica ai fost eroina . Mai ce tampiti pot sa fie unii !!! eu sunt obsedata ca nu cumva sa se intample ceva si verific de 3 ori butelia si o inchid, mi-e asa de frica de gaz 
Maraki sper sa va iasa totul bine !!!!!! Pupicei la Angelos !!
Monica , Ingrid, March, Nicoleta, Janina 

Azi s-a trezit Clara cu ochiul acela umpic umflat, dar intr-o ora si-a revenit. Si nu e prima oara, nu stiu ce poate avea acolo. Maine la pediatra am sa-i spun si sa vad ce imi zice si de pielea ei ca de o sapt are pipele groaznic de uscata, are in cap crusta de la cat e de uscata
, si nu pot sa imi dau seama de ce. Am cumparat si un gel des groaznic de scump de la farmacie pt ea si vad ca tot asa e .
bine va llas ca mor de somn
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
mirela10 spune:
DENISA,LA MULTI ANIIIIIIII,SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI SI BUCURII
LA MULTI ANI BEBELUSILOR DRAGI:EMMA SI ALEXANDRE

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
nicoleta raducu spune:
DENISA...

LA MULTI ANI,DRAGUTA ,SA FII IUBITA SI SA ITI DEA DUMNEZEU TOT CE POATE FI MAI BUN.....

]ANA...bafta azi la vaccin..sa fiti cumintei..si fara febra si alte minuni...
x2
]Mire...
toate mamicile si bebitii..
Pap ceva si vin sa raportez cum am trecut de inca o noapte...
Nicole si Daria Sofia
pisoi3 spune:
Salutare fetele
Gio
, laptele nu se da retroactiv, sau cel putin asa stiu eu, mai bine intrebi la Protectia Copilului din Timisoara si vezi ce zic ei, mie asa mi-au zis aici, da' stii tu cum sunt astia, unii mai ametiti ca altii.
Si eu mai uit sa ii dau Vigantol, si la mine tot sotul ma intreaba in fiecare zi daca i-am dat. Noroc cu el ca eu...
Eu zic sa iti faci si tu niste analize, ca uite, mie mi-au descoperit anemie, si nici eu nu luam nici o vitamina, de frica sa nu ma ingras!
Moni
, da, e naspa fara mama, ii simt super mult lipsa, mai ales ca eram foarte apropiate, mi-a lasat un gol imens in suflet. A murit din vina unui cretin de dr. care bineinteles ca a iesit basma curata din toata treaba asta!
Si noi mai vrem un bebe, ca eu sunt singura la parinti, sotul mai are un frate. E mai bine sa fie doi, macar se au unul pe altul.
Lasa ca o sa ai si tu timp sa mai faci unul, pai nu e mult 36 de ani!
Am o colega care are 40 si a nascut un baietel superb, sanatos si fara problema, asa ca se poate. E primul ei copil si era stresata sa nu aiba probleme ca se gandea ca ar putea fi de vina varsta. Dar nu, copilul e sanatos!
Apropo, Cata
, m-am facut roscata azi dimineata, culoarea arata super marfa, pacat ca nu pot sa pun poze, dar sper sa ne luam camera saptamana viitoare si pun atunci. Asa ca intru si eu in secta roscatelor, alaturi de tine, de Gio si de mai cine?
Ana
, merci mult ca mi-ai zis de fier, ma apuc de azi sa iau Tardiferon, ca se pare ca aia e problema mea!
Sper sa nu mai fie si altele ca luni ajung la dr. de familie, am vorbit la telefon si mi-a zis de fier. Uite ce responsabili aia in Franta, ca zic de fier, mie nu mi-a zis nimeni nimic dupa ce am nascut!
Si bebele meu vomita, ca si Marco a lui Gio, e haplea, mananca cu pofta si pe urma una doua vomita, mai ales in patul nostru, cred ca o face intentionat, ca la el in patut vomita foarte rar, de, acolo doarme si vrea sa isi protejeze culcusul!
Moni
, intrebai de analize, eu tocmai mi-am facut saptamana trecuta si am anemie! Asa ca fa-ti si tu, asta ii ziceam si lui Gio, mai bine sa stiti daca e vreo problema.
Apropo de ciocolata, eu cand mananc ciocolata, bebele meu e super fericit, nu il doare nimic si nici nu e agitat, aseara m-am scapat la patru tablete si azi nici macar colici nu are! Pai eu ce sa mai cred?
Cred ca e addicted ca mine de ciocolata!
Ana
, bafta la vaccin, tin pumnii!
Fetele, ma duc sa pap si eu ceva ca doarme maimutelul si am timp
Pup fetele, revin
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos