Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Denisa
sa fi sanatoasa, iubita si toate visurile sa ti se implineasca alturi de cei dragi.!!
si 
Emma
pt. 2 luni!!
Alexandre
pt. primas luna de viatza!!
Ana bafta la vaccin.
Mirela si Nico
.
cam pustiu pe aici, eram pe pag. 2.
Marco a fost cam agitat azi noapte. a papat la 23.20 si dim. la 6.30.deocamdata asta e programul nostru.
A fost tanti la masaj. acum sunt plina de ulei din cap pana-n picioare si mi-a zis sa nu fac dus azi. dar ma simt super bine.
urla bebe. revin.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
ce-mi place de voi ca va ganditzi deja la al doilea bebe...noi nu prea ne grabim deocamdata,pt ca nu avem nik al nostru.nici macar bbe nu are camera lui,si sa umblam asa prin chirii cu doi copii,nu prea ne vine...
MARAKI,nu mai ne tine cu sufletul la gura.ce a zis doctorul?
NICO,GIOVA SI PISOI
TOCMAI MA LAUDAM ZILELE TRECUTE CA MANANC DULCIURI CA AM DOAR 52KG SI IERI AM DESCOPERIT CA AM 55 KG
.deci cred ca o sa mamai abtin de la dulciuri,desi e cam supergreu...dani tot asa,parca as fi o placa zgariata...
dar nu prea faceti prezenta pe ziua de azi...unde sunteti?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Si eu sunt aici...dar eu de doua luni jumate m-am blocat la 60 kg!
Diana a dormit de la pela 21 pana la 3,si a dormit la 4,dupa o criza de plans,noroc ca a reusit sa pape bine inainte.La 7 s-a trezit iar si ...iar burtica! Pe urma a stat cu mine in pat pana la 11,eu am mai dormit,ea...nu stiu exact 
Revin eu!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

utocatalina spune:
Buna fetelor..scriu mai pe seara, ca sunt cu nasa si ne pregatim sa mergem la Mall sau Unirea, asa ca o pindim sa se trezesca si sa pape!
Am pus si eu poze cu ea in rochita, in albumul nostru!![]()
La multi ani Denisa, tot ce iti doresti sa se indeplineasca si Emma sa fie cea mai frumoasa si cuminte fetita!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
miraklucker spune:
Janina, "LA MULTI ANI"... cu intarziere, multa sanatate si fericire alaturi de familia ta.
Denisa, si tie " LA MULTI ANI" sa fi sanatoasa, bucuroasa si sa-ti aduca viata numai fericire!
Nico, nu te impacienta atat, 37.3, 4 nu e febra. Mai ales la copilasi asa mici e normal. Eu stiu cand am nascut-o pe daria ca tot timpul ii controlam temperatura sa nu scada sub 37.
uite ca sa te linistesc tocmai am luat cartea. Sa-ti spun ce scrie acolo "- pana la 38 nu se impune luarea nici unei masuri, se va controla din cand in cand.
- intre 38 si 38.5 dezbracati copilul si puneti-l intr-o camera mai racoroasa.
- peste 38.5 febra trebuie scazuta, face-ti o baita cu apa 2-3 gr mai rece decat temperatura ( de ex daca copilul are 40 gr apa sa fie 37 gr.) Daca nu scade se da supozitor sau sirop. Se da copilului mult sa bea, de preferinta ceai.
totusi la copii mai mici de 3 luni se incearca scaderea febrei daca depaseste 38gr si se anunta doctorul.
Sa stii ca la copii o febra de 40 nu e asa periculoasa ca la adulti.
Mai scrie daca are o culoare frumoasa in fata, e atent bea bine, se joaca normal,adica daca nu e molesit doarme, o boala mai grava e destul de improbabila.
Sper sa intelegi ca parca nu suna asa de bine in rom cum am tradus
....si sper sa te fi linistit cat de cat.
Monica, eu am stat in Arad intre 88-92 am facut acolo liceul. Un an am stat in internat in cladirea de langa primarie apoi m-am mutat in gazda langa Spitalul judetean, parca Simion Barnutiu se chema strada. Am o gramada de colege si de facultate si de liceu dar drept sa spun nici cum le cheama nu mai stiu ( mai ales pe cele din faculta, sunt farmaciste pe undeva pe acolo
). Nici cand eram in Timisoara nu am ajuns in Arad si e la o aruncatura de bat, crezi ca voi ajunge de aici. Abia apuc sa stau putin la timisoara si la Oravita la parinti, e asa de scurt de fiecare data cand merg.
.
Dar poate cine stie!!! In Septembrie planuesc sa venim. Sper sa si reusim.
Mirela, e un test de limba ca sa vada la ce nivel ma incadrez, mie imi trebue examenul de limba ca sa-mi echivaleze diploma plus inca 6 luni de curs
. Ce sa fac asta e Elvetia, nu e in EU, au alte reguli. Cea de farmacista nu mi-o echivaleaza nici cum
. Poate la anul daca intram si noi in EU sau in vara cand primesc cetatenia sa reusesc mai usor. Plu ca eu ca asistenta nu am lucrat deloc!!
ana, cine stie.... poate poate. Pana la Barcelona am mai ajuns noi cu masina, dar n-aveam decat un bebe cu noi. Acum se schimba situatia
.
Hai ca mai pierd vremea putin, va mai citesc cat dorm fetele si David e la plimbare cu bunica.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
irinadum spune:
Denisa La multi ani , sanatate multa si tot ce iti doresti !!!!
La multi ani si pentru Emma cae face 2 luni si care m_a lasat cu gra cascata cand am vazut ca a luat 1500 grame intr_o luna. Ce repede a recuperat. Bravo ei.
La multi ani si pentru prima luna de viata a lui Alexandre.
Fetele tin sa va anunt ca fiimiu a ras ieri pentru prima oara in hohote. Si nu o data ci de doua ori. De nedescris in cuvinte cum a fost. Mai sa imi dea lacrimile de fericire.
A si mai sunt fericita ca a castigat Steaua
. De asta nu am mai intrat aseara ca am vazut meciul si inca putin din Lost pe care dc il vad asa o sa il termin la anul. Eu as baga ziua da vrea si Marian sa vada si asa vdem juma de ora seara si somn apoi
.
Maraki ntra si tu o data nu ne mai tine in suspans.
Ana si eu faceam ca tine ca acum nu mai am butelie, dar o verifcam ca nebuna. Si aporpo de piele uscata si Mario a avut o irirtatie da parca i trece.
Anda si eu ma fac roscata zilele astea ca am un an de cand nu sunt vopsita si eu mai mereu am fost roscata.Acum trebuie sa prin momentul cand e Marian liber sa il pun sa ma vopseasca
.
Giova pai cum a fost agitat dc a dormit 7 ore?
Mirela mi-ar place si mie sa am 55 kg chiar si 65 ca nu ma supar
.
Cata plimbare placuta.
Rosalinda pe unde mai umbli ? Te-ai masat bine si ai disparut?
Ursoaica tu iar umbli pe la subiecte fierbinti
?
Ingrid S spune:
DENISA, LA MULTI ANI, 

MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR ALATURI DE SOT SI FETITZA! 

Mersi Giova, Ana
si voua si la restul fetelor!
Fetelor, ieri seara citesc pe net ca fetitza lui Nico are febra si tuseste. Eu am auzit parca o tuse ushoara a copilului si fuga sa-i pun termometrul, am zapacit-o de tot, n-a mai mancat si a fost nervoasa noaptea. Normal ca nu avea febra, doar 36 cu 9. Eram panicata, ca sa vedeti ce face netul din oameni 

Azi am chemat pediatra ca are o iritatie in zona gatului si desi am dat-o cu Bepanthen, cu crema de copii, nu-i trece, oare de la ce o fi? Abia astept sa vina sa o vada, mai ales ca stranuta des si mi-e teama de o raceala, de unde ca f. rar am scos-o afara...
Azi-dimineatza era uda intr-o parte, sub coaste, a trebuit sa o schimb, de cateva zile patesc asta, trece si la voi prin pampers urina? Il fixez bine, si tot trece. Are nr. 2, ca nr 1 o strangea la picioruse, saracutza!
Va las, ca trebuie sa vina pediatra!
Ingrid S si
Diana
T_Ioana spune:
Salutare fetele!
Denisa, "LA MULTI ANI!" sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa fii fericita alaturi de familia ta!Ne-a fost dor de voi dar nu am prea avut timp de DC. Toata saptamana am fost in Policlinica la gimnasatica, impachetari cu parafina si curenti dar azi e super urat afara si oricum mi se pare ca tot chinul asta nu a dat nici un rezultat asa ca nu am mai mers. O sa fac gimnastica acasa si am inteles ca este la FLP Aloe Vera o crema foarte buna si ma descurc eu cumva....
Fetelor care va congelati lapticul, stiti ca nu se pastreaza mai mult de o luna la congelator? Eu am intrebat o pediatra si 2 prietene care pastreaza laptic muls pentru mai tarziu si au spus ca il pun un sticlute in congelator dar la fiecare masa ii dau din sticlutele vechi si se mulg si completeaza cu lapte proaspat!
Eu spre deosebire de Irina sunt necajita pentru meciul de aseara. Ca a adormit Razvan cu ta-su si nu s-au mai uitat la meci. Pana acum, la toate meciurile Stelei la care s-a uitat cupilu
, Steaua a facut egal
....asta e...poate urmatorul il dau astia mai devreme si e treaz....STELISTELE, NU DATI CU NIMIC DUPAMINE!!!

Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Ioana si nu fii suparata ca o sa castge si Dinamo un meci...peste muuuuuuult timp...dupa ce isi revine din shoc.Iar un uefa o sa mai joace si ei o data si o data. Deci nu te supara... vine si randul lor...peste cativa ani.

.