Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 12
T_Ioana spune:
Irina![]()
...eu nu ma oftic, sac,sac, poti sa zici ce vrei
...dar voi avea grija ca si Razvan sa fie la fel de "indoctrinat"
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
BUNA!
Iaca am reusit si eu sa revin.
Oferta gratuita!! Cine vrea sa ceara!
Fetelor daca vreti cont la gmail cereti si vi se va da!
Dati PM cu mailul vostru ca sa va trimit invitatie numai asa se poate intra la ei. Are capacitate de stocare 2 GB si este in continua crestere.
Apropo nu este farsa, am 100 de invitatii si nu am ce face cu ele.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
pisoi3 spune:
Irina, pai tu esti norocoasa, ca se pricepe sotul tau sa te vopseasca, al meu habar n-are!
Ingrid, vezi ca la faza cu pampersii s-ar putea sa ii fie mici, asa pateam si eu cu al meu, tot timpul era ud (aveam pampersi de 3-6 kg), pana m-am prins si am luat o marime mai mare (4-9kg). Acum e ok, dupa o 7 ore (noaptea, ca el nu se trezeste sa pape) nu e ud deloc. Era chin inainte ca trebuia sa il trezesc, de frica sa nu ude tot patul si se lasa cu urlete in plina noapte.
Fetelor, sa vedeti ce tampenie am facut: cand m-am vopsit nu am verificat daca curge apa calda, teoretic ea curge tot timpul in afara de cand fac astia reparatii, si mi-am pus vopsea pe cap. Peste 30 de minute cand am vrut sa o dau jos constat ca nu curge apa calda, nici la baie nici la bucatarie. N-ati fi vrut sa auziti ce era la gura mea!
Ma apuc sa imi incalzesc apa, tot alergam prin casa cu oale. In timpul asta, sunau telefoanele in draci, ii apucase pe toti sa dea telefoane. Matza alba, ca de obicei pe langa mine. Pana la urma m-am spalat cu apa incalzita.
Acum un sfert de ora, imi iau matza la mangait si vad o pata rosiatica pe langa bot, a inghetat sufletul in mine, ma gandeam ca s-a lovit. La o examinare mai atenta vad ca saracu' era patat de vopsea! Asa ca acum am vopsit si matza, nu numai pe mine, plus toata baia! Sa vedeti ce teapa ii dau sotului cand vine acasa, o sa inghete inima in el cand o sa il vada cu pata aia, sigur o sa creada ca e sange si ca i s-a lovit albitura! Il las putin sa se agite si pe urma ii zic ce s-a intamplat.
Acu', partea pozitiva e ca nu l-am vopsit si pe bebe, noroc ca era in patutul lui! Sunt o mama denaturata! Probabil as fi vopsit si restul de matze din casa, da' alelalte doua sunt destepte, dorm toata ziua prin diverse ascunzisuri.
Uite asta facui, voiam sa va zic si voua, ca de la matza plina de kk a ajuns matza cu o pata de vopsea langa bot. Da' acu' chiar ii fac poza, stai sa imi iau film in seara asta!
Nu stiu cum o fi ajuns pata aia pe botu' lui, asa-i trebuie daca se tine dupa nebuni prin casa!
Ma duc la o tura de spalat vase.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
monica70 spune:
![]()
ANDA ![]()
Abia astept pozele! Deci inca doua roscate! (Am contorizat si matza
)
URSULINA
zi-ne mai de socrosenie,lasa ... minunile alea (nici nu stiu la ce te referi
)
INGRID si Diana a fost iritata la gat de mai multe ori dar i-a trecut repede de la crema cu zinc,iar la Pampersi...treci la marimea 3,asa am patit si noi!
MIRA eu in 88 am terminat liceul la economic,tu ai stat probabil in cladirea de alaturi la "sanitar"!
ANA bafta la vaccin!
Planger DIANA,acum s-a intors de afara si i-e foame...revin!
Acum se trag la sorti grupele ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

marchplayer spune:
Cand zic revin..poate sa insemne si dupa o saptamana
, nu mai depinde deloc de mine...
Ieri si Ioana mi-a vomat mai toata ziua, chiar m-a speriat mai ales ca refuza sa manance asa ca azi ne-am prezentat la doctor degeaba bineinteles, copilul nu are nimic, singura explicatie este ca-i curge mult lapte in gurita, ea este haplea si il inghite cu niste ghiortzaituri de zici ca se bat turci la gura ei. Daca tot am fost acolo ne-am si cantarit, are 5350, deci a luat in greutate asa ca nu-mi mai fac griji.
Denisa La Multi Ani! sa fii fericita alaturi de cei dragii tie! Am vazut si eu pozele cu Emma, frumoasa foc, despre camera nu mai zic nimic, este ca in povesti acolo la ea. vad ca-i place langa ursul adoptiv! Cum a fost la restaurant?
Maraki
pentru Angelo, cred ca ai tras o sperietura la spital de numa, bine ca este numai lichid, va urez bafta la eco! Vai cum sta Dixi si-l pazeste, nu se cuibareste langa el? Sunteti campioni la poze, imi plac strampisorii cu girafa, este super Angelo grasutul!!!
hai ca-mi pica netul...sper sa revina sa trimit si eu bucata asta de mesaj...
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
si-a revenit....
Monica frumusica foc Diana si tare expresiva deja este o domnisorica! Mai ales in toalele alea festive de la botez! Apropo cine cumpara imbracamintea pentru biserica?
Si eu subscriu la clubul roscatelor(vopsite
)
Irina, vigilenta ai fost mama. Bine ca ai reactionat asa ca altfel nu stii ce se putea intampla!
Ana bafta la vaccin!
La multe luni inainte Emma si Alexandre!!
Anda cred ca o sa va paraseasca pisoiul ala pana la urma! Atata il chinuiti! Nu pui si tu poze cu el?
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
fetelor (tastez cu o mana) dau sa pape ursulinei si apoi revin.
moni la gmail poti sa-ti faci cont cum ai la yahoo numai ca are capacitatea de stocare mai mare.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
DANIELA hainele de botez si tot ce trebuie le cumpara nasa.
La botez nu prea am avut cine stie ce poze ca a dormit tot timpul (avea doar 4 saptamani) si avem un film si pozele de pe film nu le pot pune ca nu merge,plus ca si la ce poze a facut fratelo n-a pus blitzul si se vad ca naiba.De la botez incoace n-am mai facut poze decat Week-end-ul trecut cand am avut aparatul, de aia am facut asa de multe in doua zile,ca cine stie cand mai apuc!
URSULINA mersi,asteptam ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Anda, cum fac cu pampersii, ca ea are 3500 gr, iar astia pe care ii avem sunt de la 3-6kg? Daca ii iau un nr mai mare, se ineaca in ei. E ea mai lungutza acuma, dar nici chiar asa..
Moni, a fost pediatra si a zis ca e de la transpiratie, inseamna ca e prea cald in camera, erau cam 23 de grade, nu stiam ca nu trebuie atata. Si mi-a dat pudra Sanosan si Ca de 3x/zi cate 1,5 ml. Ce ma bucur! Acuma, pe langa: Bonnisan, vit. B complex, Ferum Hausmann si Vigantol, mai bag si Ca. Bine, Ca e doar 5 zile. Macar atat, ca nu mai suport cate trebuie sa-i dau.
Plus ca pot sa incep cu sucul de morcovi, 5ml in prima zi, apoi 10, 15 etc, pana la 30. Pana acuma a fost usor de crescut copilul...![]()
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
INGRID Diana n-avea inca 4 kg cand i-am pus nr.3 (4-9 kg parca) si ce sa zic, ca si acum la 5 kg e cu kk pana in gat la spate cateodata! La gat Diana avea ca la picioruse colacei si probabil si ea transpira ca si la noi erau 23 grade! Acum am lasat cam 21-22,doar dupa baie mai dau drumul la calorifer. Eu ii mai dau doar calciu si vigantol,dar m-am pus sa i le pun in ceai de cateva zile,m-am saturat sa-mi arunce jumate pe mine ca-mi trage cate un peste maini ... 
MONI si
DIANA (01.01.2006)