Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Gata acum ca am vazut cu cine joaca Steaua si ca se duce sigur in semifinale , de bucurie mai pun niste poze ca sa nu raman codasa.
Giova spune:
Am fost afara 4 ore, ce bine e. acum tre sa se trezeasca si la papa, ca am cam sarit peste masa.
Irina pai nu a mancat 7 ore, dar a adormit doar pe la 2 noaptea. pana atunci ma tot trezeam sa-i bag suzeta in gura.ce naspa.
Cata misto rochita are nora-mea!! si ce picioruse si fundic, mama-mama. S-a reindragostit Marco de ea.
Si eu am pus poze in album, dar vad ca nu se uita nimeni. Numai Daniela si Cata. eu ma uit la toate, dar lasa... ma supar eu pe voi.

.
fug ca plange.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
irinadum spune:
Taci tu...nhu te criza...pai eu le-am vazut da ce sa mai zic dc nu lasi copilul sa vb cu maimutzoiul lui sau il lasi sa pape din prosop ca sa vezi sexosul
? Am vazt ca suntem pe aproape deci tre sa mai fac eforturi sa va ajung
. Pupici lui Marcolinos.
Giova spune:
Bine tu, am inteles.pe tine nu mai ssunt suparata.
Doamne ce mutrite face fuiu-tu. e un scump. si cu parul ciufulit.....smecher de cartier.![]()
Hai ca mai ai putine de pus sa ma ajungi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
utocatalina spune:
Gata, am venit de la plimbarica..vreo 2 ore m-am zbintuit cu carutul prin Cocor si Unirea...ce sa mai! Am facut un sport, nu gluma incercind sa evit oamenii si produsele expuse
..A vrut nasa sa-i cumpere Biei halat de baie, dar nu am gasit nimik misto, in schimb m-am indragostit de un patut tarc cu un cosulet in care se legana bebe si care costa 6 mil..va dati seama ca daca ar auzi Dan s-ar cruci, ca doar avem unul..In fine, si azi a trebuit sa ma mulg, 150 dintr-un foc, ca-mi plezneau iar
..
Monica sa stii ca am reusit si baia in spume alaltaieri si azi am mai reusit de dimineata alta fugareala..las ca nu scapi nici tu!
A, si nu-ti mai face probleme ca Diana nu este grasuna, pentru ca bb hraniti exlusiv la sin sunt mai supli, asa ca noi ne facem fetele manechine!

![]()
Anda abia astept sa te vad roscata
...urmeaza Irina..misto si faza cu mita!
Nico bine ca nu a fost cazul sa-i dai ceva de febra Dariei!
Ingrid ziceai ca 23 e mult in camera? Pai eu ce sa mai zic ca la noi e mereu peste 24 si Bia nu s-a iritat deloc!
Giova pupici pentru Marco!Cred ca fetele nu se uita la poze ca sunt invidioase pe jucariile lui mari de plus!
Pozele care i le-am facut azi, tot am sperat sa o prind rizind ca sa pot pune poze pe invitatiile de botez..Dupa cum vezi nu ride in nici una, asa ca trebuie sa o mai vinez peste ceva timp.
Ioana esti sigura ca laptele nu se tine la congelator mai mult dde 1 luna? Pai atunci in toate cartile si revistele scriu aia prostii cu 6 luni? Ca si eu am 2 rezerve la congelator si nu mai stiu cum sa fac, ca la una i se implineste termenul peste 1 sapt.
Fetelor care si cind mergeti la Baby expo?
Eu sapt. viitoare vreau sa merg la Alina sa-l vad pe Ayan!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Denisam spune:
Ladies- va multumim frumos si din suflet si eu si Emma care mi-a facut ieri cel mai frumos cadou cu greitateasi ca nu are efecte adversedupa vaccin, desi a avut o serie de maraiala- dar nu rau, iar la restaurant a fost f. cuminte.
Tati aseara dupa restaurant ne-a pacalit ca merge sa puna benzina si a venit cu un buchet imens de flori, o combinatzie de multe sortimente caretzin si f. mult (stiu ca i-am luat mamei acu 2sapt si inca mai rezista cateva0.
Ca sa ma laud-am pus si eu cateva poze cu dulcineea mea!
IRINA-unde esti pe skype si sa schimb 2 vorbe cu tine-eu sunt de mica stelista inraita si ieri am vazut doar repriza a 2-a, dar nu-ti spun ce fericita m-am dus la gym ca Steaua s-a calificat si ca avem 2 echipe in uefa!
MONI, CUSCRA- astewpt vesti si pupicei!
Linda- unde esti?
ZUrsulina-zi-ne de socrosenie!
CATA- printzesa frumoasa- dar ai uitat sa ii pui strampisori la o asa rochitza cu aneca lunga?
Sau e la solar pt picioare pitica?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
Moni, pai sa stii ca in curand cred ca biata matza isi face bagajele si pleaca, s-o fi saturat de socurile prin care trece. Am zis ca toti trei isi iau bocceluta (ca in desenele animate cu tom si Jerry cand pleaca Tom de acasa) si se duc unde-or vedea cu ochii, sa nu mai auda urlete si sa nu mai vada pampersi plini de kk si pipi sau jeturi de kk!
Bine ai facut ca l-ai bagat si pe el in clubul roscatelor, parca vad ca data viitoare nu mai scapa asa de ieftin, doar cu o pata, ceea ce ma face sa ma intreb: oare cum o arata roscat peste tot? Mai ca-mi vine sa fac o incercare!![]()
Ingrid, maimutoiul meu avea 3900 cand am trecut la pampersi de 4-9 kg, ca aia de 3-6 se umpleau de pipi. Cumpara si tu de astia, vezi daca sunt buni si daca nu mai iese pipi prin ei, daca ii sunt mari bebitei, pastreaza-i, ca oricum creste, da' fa proba. Si la al meu ii sunt mari astia, ii vin mult peste burtica dar sunt ok la picioruse, stiu ca nu iese nici kk nici pipi.
March, pai da click pe linkul de sub numele meu si ai sa vezi un album cu toate matzele mele. Ala alb e Lucky, ala alb cu negru e César, iar ala birmanez e Oscar. Cu matza vopsita inca nu am pus dar o sa pun, nu pierd io ocazia asta, ce sa-i fac daca se baga peste tot! Io zic ca a scapat ieftin, ca nu are decat o pata!
Bebe al meu a facut talente in dupa amiaza asta, adica nu voia sa adoarma decat la san, cu tzitzi in gura, drept pentru care l-am dat la o parte, l-am pus in patut, el a inceput sa urle, eu l-am lasat sa urle, a urlat vreo 45 de minute dupa care a cedat nervos, si acum doarme cu suzeta in gura, suzeta pe care a refuzat-o initial, ca de, tzitzi e mai buna da' nici io nu ma las! Parca vad ca o sa avem meciuri la greu, ca io sunt Rac si el Capricorn!
Acum ma mai invart si io p-aci, revin.
In seara asta mergem la Cora sa luam cadouri la nepoti ca maine ma duc la socri. Si e restrictie de viteza pe DN1!!!! Naspa rau!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
nicoleta raducu spune:
Mira...saru'mina pt sfaturi...
Aseara am intrat ca prostuta in panica...nu facuse febra niciodata fata mea..si de aia...
Nu avea alte simptome..si cred ca a facut de la toale..a fost cam gros imbracata...
Ca mi se parea racoare in casa..dupa ce aerisisem...
Gio..faci si tu ca mine..apropo de "nu se uita nimeni si la pozele noastre"...
Pina sa-mi vina pediatra sa mi-o cintareasca...sa vad daca a luat bine in greutate...
eram asa de catranita cind vedeam in jur copii grasuti..mi se parea ca a mea e slaba tare...
Desi nu e asa..arata bine,draga mamii..cind m-am dus cu ea la Budimex..si i-am zis aluia ca e
prematura..a zis:glumiti?Deci nu arata a copil prematur...
A..sa stii ca m-am uitat de omie de ori la pozicile tale..si uite cite un pup pt amindoi...
sa nu mai fi trista...ca ai o minune de copil..

Ingrid..sa stii ca si eu ii dau Ca fetitei..tot asa...1 ml de trei ori pe zi...
Si bonnisan...
Vitamine de ce ii dai?Ai facut hemograma si a iesit anemie????
si pt tine si pt printesica...Suculet deja?Nu e cam devreme?Intreb si eu...
Noi felelor am fost tare plimbarete azi..am dus-o pe mami la gara....pe la 3 si apoi m-am dus
pe la serviciu..ca ma tot suna seful meu...Si fata mea a dormit 3 ore..fara sa zica pis...
Deci ii place plimbata...asta e concluzia..Am venit home..nu mincase de 4 ore..am zis ca rupe
tirgul..de unde???A papat 50 ml...

Acum sta cumintica in patut..si gingureste la piticuti..i-am pus pe perete Alba ca Zapada si
cei 7 pitici...
De azi am ramas singurei...nasol...ca ma obisnuisem cu mami...
A...am urzici..credeti ca pot paap?Cu un pic de usturoi???Ce gust dau lapticului???
Scinceste..Ma duc sa mai vorbesc cu ea...
Sunt in zona...
DACA MERGETI LA BABYEXPO..VREAU SI EU...PLEASE....SA NU MA UITATI...
Hai ca sunt in zona...
Nicole Si Daria Sofia
Giova spune:
Iote si la canadeanca, intra zice, am pus poze, dar ea se uita la altele, de exemplu la ale mele?????
dar o iert azi ca e ziua ei.
Misto pozele. de departe sushi aia arata ca un tort. cand s-a deschis poza mare mi-a venit sa
nu-mi plac deloc. eu nici peste nu mananc.
Cata probabil ai dreptate
. Lasa ca poate gasesti la Baby expo halat.
Nico eu ti-am vazut placintica si ti-am si zis.
Maraki pe unde esti? cum e Angelo? ce a zis la eco?
Ioana si eu stiu ca lapticul suta in congelator intre 3-6 luni. doar ca prin congelare se pierd anticorpii aia, dar in rest e ok.
Eu mai am vreo 4 porti la lada, si cum ma dor sanii trec la muls si la depozitat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
si eu am vizionat pozicile
:marco s-a facut un zambarici(mai ales in poza cu puiul) si parca seamana cu mario.
bia are niste falcutzeeeee,si e tare scumpi cu bonetzica
daria -placintzicae o frumushatza de fititza...nicole,catzi ani ai,ca aratzi tare tinerica si frumusica?
angelos seamana cu dani,doar ca angelo e mai buflei...
toti bebeii sunt tar reusitzi,sa ne traiasca
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)