Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 14
utocatalina spune:
Hai ca am uitat sa zic ca i-a iesit perfecta coprocultura..asa ca de luni ne bagam si noi morcovul..nu in 
Denisa ii pusesem niste dresuri, dar nu am decit pentru 1 an si ii erau asa lalai incit pina la urma am zis ca mai bine fara!A, si cica rochita este pentri 6 luni..bine ca i-am pus-o acum, ca la 6 luni sigur nu mai intra in ea!
Am vazut ca si Emma are un ursulache...sade bine linga el!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
mirela10 spune:
am citit la fetele de nov-dec,ca nu-i bine sa facem poze cu blitz la bebei,le afecteaza retina .voi ce stiti?
si ca debridatul nu-si face efectul pana la trei luni,ca de abea atunci incep sa se dezvolte terminatiile nervoase asupra carora actioneaza...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Denisam spune:
Giova- am vizionat pozele mai, pe toate si ale lui MArco si ale lui Daria si pe Dani si pe totzi.Totzi bebei sunt frumosi si dulci.
Ce faa si al fotbal, nasol ca s ebat echiepel roamesti dar eutotcu STEAUA tin.
CUSCRA SI MONI-unde suntetzi?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
IOANA,RAZVANEL seamana cu tine,e un scump
MARK,are la fel de mult par ca si dani.dar de ce nu-i faci poze cu matzele?
IOANA ALEXANDRA,are o mutritza tare expresiva.e concurentza serioasa pt lady di(care e o acadea de fititza)
mirela10 spune:
EMMA,SE face durdana sa tina pasul cu angelos,si apoi sa mearga amandoi la sala.
NICOLAS,alt baiat de baiat....
Denisam spune:
Mirelus- eu nu ii fac poze de aproape Emmei cu blitzul, la noi se declanseaza el automat si folosesc zoom ca sa o prind de aproape, si nu cred sa ii dauneze al catev apoze cate iif ac al 2-3 ziel, am mai auzit asta dar nu cred in ele, oricum clar nu ii afecteaza retina si nu mi-a spus nici un medic de asa ceva.
Legat de pampersi, parca Nico intreba, noi aveam de la huggies nr 2, intre 4-6kg si deja o string pe emma, are urme, asa ca azi mergem sa luam urmatorul numar care e de la 5-8kg.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
Denisam spune:
MONI- cred ca nu apari ca nu am spus ca merg sa fac curat azi
, uite ca merg sa aspir si sa vad dc pot face si baile, ca maien sa bag gym si sa ma vopsesc si sa stau cu fetele mele si cine o mai veni alo felie de tort. Azi renuntz al gym ca treb sa mergem cu nasii al restaurant si sa fac baie dulcineei, ca aseara am sarit peste ea dinc auza vaccinului.
PUPICEI LUI DI!
CUSCRA- nu ma ingrijora ca nici ieri nu ai intrat, vrei sa te sun?Sper sa fiisi tusi ginerica bine
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
Giova spune:
Aha, v-ati uitat dar nu ziceti nimic, smechere de voi!!!
Marco mi-a facut o criza de plans, numai in brate inceta. cum ma asezam jos, iar il apuca.bine ca a venit Clau de l-a tinut el si am putu si eu manca. pe urma a mancat el si pe bebe l-am pus la supt. acum doarme, ce bine e ca e linisteeeeeee.
Am vazut secvente de la Baby expo la stiri. Au aparut modele ciudate la carucioare: 25 mil. lei
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
Aici sunt ,va citesc,am vazut pozele (Pe Marcolino l-am vazut de ieri cred ca am si zis!),va scriu dupa aia ca acum 

![]()

![]()

MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Etete la ele ce gura fac... Pai si eu ma uit la toate pozele dar comentez si eu ce imi aduc aminte. Relelor vai de voi ce socrele o sa fiti.
Lasa ca ajung eu la 200 de poze de nu se mai uita nimeni la ele. Si apropo si eu am pus poze da sa nu va uitati.... ca va bat