Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 15
marchplayer spune:
Chiar asa, nu-i bun debridatul ala? Pai si de ce sa-l mai dam de la trei luni incolo, ca eu sper ca pana atunci sa scapam de colici si sa se regleze si tranzitul intestinal.
Mirelus si Dani este un scumpic, a crescut mult si sunt diferente mari intre primele pozici si astea noi care le-ai facut cu web-ul, i-a trecut bebului diareea?
lui Dani cel voinic!
Denisa eu am salivat la poza cu sushi, yamy ce bun
. O dulcica Emma
.
Giova, asa mama, supara-te...hai, toate fetele, repede la album!
Cata, nu mai plange ca nu zambeste Bia in poze, oricum azi ai tras niste poze profi, alea in care Bia ste imbracata in rochita si pusa pe pleduletul roz sunt superbe, inrameaza una ca ai prins mai mult decat un zambet(parerea mea de neprofesionist)
Apropo de muls si de laptele congelat! Nu prea pricep care-i ideea cu stocul de lapte daca prin congelare isi pierde calitatile esentiale, astfel am putea folosi la fel de bine si formula! Eu am citit ca se congeleaza pana la 6 luni in lada frigorifica(congelator separat de frigider), o luna in congelatorul din frigider, si o zi in frigider.
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ingrid S spune:
Moni, Anda, mai am cativa pampersi marimea 2 si voi trece la 3. Desi, poate n-o strangeam eu bine sus, ca pe acolo iesea..
Nico, mi-a dat Ca pt iritatia din zona pieptului si Saprosan. Iar fierul il dau ca e cam anemica, are 10,5 concentratia si abia de la 11 e in grafic. Diversificarea mi-a zis pediatra ca as putea sa o incep, acuma nu stiu. Sa vad cum o suporta.
Cata, citeam ca trebuie sa fie mai "rece" in camera copilului, adik 20-21 de grade. Eu am tinut-o mai in cald ca era prematur. Iar iritatia mi-a zis ca vine de la transpiratie, poate ca am imbracat-o prea gros, ii dau un body, o camasutza si un strampli fara maneci. Nu mi se pare asa de cald..
Denisa, eu intrebam de pampersi..
, dar si mie mi se intampla sa confund persoane.
Azi am avut o zi groaznica, fetitza a urlat mereu, nu a mancat decat putin, cred ca a deocheat-o cineva, o ruda a mea. Alta explicatie nu am, niciodata nu s-a comportat asa.
Va las, ma duc sa-i fac baitza, intru dupa.
Ingrid S si
Diana
mirela10 spune:
IRINA,eu ma uit la pozele tale de o mie de ori,ca-s faine comentariile,dar si bebu-giugiuc![]()
INGRID si pe diana am vizionat-o,e o dulce
oare ce-o fi cu MARAKI????????
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)