Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

In loc de "c" am batut "i"...scuzele mele ..uite ca indreptasem!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

A..si nu da cu pietre, dar cred ca va face ochii albastri..exact cum vreau eu la Bia..iar Bia va face ochii negri!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asta e. deja 2 pediatrii si un ginecolog mi-au zis ca va avea ochii albastri. trebuie sa ma obisnuiesc cu gandul ca va avea culoare ochilor lui soacra-mea.
am vazut ca ai corectat, gata te-am iertat.

Tocmai l-am filmat putin, ca prea fain chiuie si gangane la luminitele de la bouncer.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Moni,Gio...saru'mina pt aprecieri...
Eu oricum o vad o printesica...pe placintica mea...
pt voi si cite unul pt Marcolino si Dienuta ...
FETELOR...HELP.....37 CU 6 IN FUNDULET..E FEBRA????
sTIAM CA RECTAL SE SCAD TREI UNITATI..
IAR 37 CU 3..NU E INGRIJORATOR...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

marele meu mesaj s-a dus pe apa sambetii si nu am timp sa-l refac ca abia acum s-a linistit bebe.......a fost fix dl Goe azi: nu ii mai faceau fata nici mamitica si nici mamaie.acu insf a adormit dar eu tr sa ma duc la bucatarie: datoria....

scriu sa o incurajez pe maraki .sunt sigura ca e totul ok cu Angelos....oricum ecografia e sfanta si doar ea iti va indeparta toate temerile....

mi-am mai adus aminte ceva-ca tot te-am vazut monica........demult am observat si eu ca alexandre se comporta ca diana, dar cum mereu eram pe fuga si nu aveam timp sa fiu atenta la formulare(de frica represariilor-care ar fi fost nefondate ca eu il las sa-si aleaga el singur) am tot amanat sa-ti spun asta........oricum pe noi ne ucide vomitatul-nu mai exista reguli pentru asta.........sper macar sa aiba dr maine o solutie ca nu se mai poate, dar de ingrasat ne ingrasam si al haine renuntam, asa ca ceva sigur ramane in stomac-ce sa facem daca suntem haplea.......

fetelor am notat chestia cu anghinarea sia vocado-normal ca exista si retele mai "sarace" in grasimi cu ele-promit sa scot din palarie cateva candva(nu dau data ca sigur nu ma pot tine de ea). ca tot vorbim de bucatarie-eu am avut alatieri zi de prajitureala(nu pomenesc in ce conditii de stres ca bebe parac a mirosit ca as avea nevoie de liber si normal ca m-a stresat cata putut) ca ieri a fost bebe sarbatorit la cristi la serviciu....ei bine-am dat lovitura......tr sa traduc retele prajiturilor in franceza si sa le predau la toate cucoanele de acolo.....aperitivele cumparate cu bani grei au ramas, prajituri-niciuna.........gata : deschid cofetarie-glumesc..........fug ca m-am laudat si prajiturile au fost mancate ieri, pana astazi s-a si uitat de ele......macar niste mamaliga cu ceapa sa aiba omul pe masa

mai am ceva..............Pt Anda..;mie imi repeta moasa la fiecare , consultatie cand eram gravida, ce important e fierul dupa nastere ca e un mare risc de anemie cu alaptatul...

pupici la mari si la mici

ana 38+

Mergi la inceput

Cata...azi am iesit 20 minute...avem doua mamici in zona cu care m-am lipit...
Am descoperit un parculet..in spatele casei de pensii..si e ok...E o idee de parc..
dar..pretextul e bun...
Gio..ultima poza e facuta pe canapea...asa e textura...
Tot noi...

Mergi la inceput

Nico eu la 37 i-am bagat un paracetamol in fundic. dar asta numai atunci cand i-am facut vaccinul. acum nu stiu ce sa faci tu. nu ai mai vorbit cu nimeni?

Maine dim. la 10 am ora de masaj. vine cea care ii face la nasa lui bebe, abia astept, ca, cica e buna.

Mergi la inceput

Gio..mie dr mi-a zis ca seara poate fi 37 cu 2 cu3...
de la 37 cu 6...
mi-a zis hidratare cu sin..
aerisesc camera...
la 20 min masor iar...
daca nu-si revine...supozitor sau siropel
Nu stiu ce sa fac..
i-am dat sin..
aerisesc...
si o sa i-o iau in 20 min iar
off
Noi

Mergi la inceput

Nico scuze, dar credeam ca e pus pe mocheta. sper ca nu te-ai suparat!!
Ana si al meu vomita. am vorbit cu o gramada de dr. nu are ce sa-i faca, e haplea. mananca mult, cu pofta si uite ce se intampla.dar si al meu ia in greutate asa ca nu ma mai stresez.
draguto esti inca in 38 sapt.????? schimba iubita semnatura aia, ca ma apuca nostalgia cand o vad.

Mergi la inceput

Nico 37.8 este stare subfebrila...acum ce sa-ti zic, eu i-am dat Biei calpol la 37.5, daca asa mi-a zis mama, tusea, stranuta si avea mucisori si mi-era frica ca apare si febra..daca as fi in locul tau i-as da ceva supozitor sau sirop pentru febra..acum faci si tu cum crezi!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput