Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
GIOVA superfaine pozele! Si Marco e un dulce,degeaba te agiti ca-ti seamana leit parca tot mai mult pe masura ce creste!Si zici caraman ochii albastri?
Ce-mi plac jucariile alea de plus mai ales alea uriase
Eu nici n-as avea unde sa le pun,ca si asa in dormitor un raft de etajera e plin cu zdranganele si cu jucarii de plus dar mai mici.Numai se pune praful pe ele
Oricum numai sa mai creasca nitel ca tot pun eu laba pe un urs urias ca de cand am chef de unul! ![]()
ANDA imi pare rau de mama ta,tare greu trebuie sa-ti fie!
Si tuturor celorlalte care n-au parintii sau alte rude cu ele! Eu de aia as vrea neaparat inca un bebe,as nu fie singura DIANA.Ma uit la GHITA care n-are frati,are doar doi veri unul in Germania si unul in Arad dar nu se prea cauta.Neamurile din partea mamei bune sunt in Oradea si nu se viziteaza,ne le prea cunoaste,ca a fost crescut de taica-sau si mama vitrega (soacra mea timp de 4 ani
),dar mai ales bunica din partea tatalui.Practic in afara de taica-sau de 75 de ani n-are pe nimeni.Si nici prieteni cu care sa se viziteze n-are,cu mama vitrega a fost mai nasol sa aduca in vizita prieteni..Pe cand eu...puhoi si neamuri si prietene! Si e atat de bine! N-as putea sa ma stiu singura
Eu tot zic ca am mai multe case,la fiecare din fratii mamei la tzara ma simt ca acasa! Iar verisorii si nepotii sunt ca niste frati! Si cati am!
Hai ca eu sunt babeta (iar Ghita si mai si
) si poate n-avem noroc de inca un bebe,dar voi care puteti faceti macar inca unul!
CATA lasa c-o sa aiba Bia plete mai faine ca ale tale! ![]()
Se misca gombotzul...Revin!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Maria ma bucur ca nu e nimic grav.auzi...furia laptelui!!
uite ca se intampla si noi habar n-avem. tre sa ma uit si eu mai atenta la Marco pe corp.
Eu nu-i dau la bebe decat Vigantol si nu in fiecare zi, ca mai uit. noroc cu Clau ca ma tot intreaba daca a luat bebele vigantolul.
eu nu iau nici vitamine si calciu din an in paste, cand imi aduc aminte.
mi-e frica sa nu pic intr-o zi, cred ca, daca mi-as face analizele acum, m-as cruci ce rezultate iasa.
Nico tre sa mai iesim si noi la restaurant. a fost misto ca a fost gol, nu s-a fumat si au platit sefii masa
. macar sa profitam cat putem.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Denisam spune:
MARIA SI IRINA- am bucur ca voi si bebei suntetzi bine si totul s-a rezolvat OK!
CUSCRA- tin pumnii pt ecografie si sa fei totul bine.
Giova, MONI< NICO, DAniela,ANDA, Linda si restul fetelor va pupam,revin mai incolo ca plecam la vaccin acuma si la control cu dulcineea, sa vedem ce obtinem de la medic, sa ne tine-tzi pumnii sa nu avem reactzii secundare ca vrem sa mergem pe seara la restaurant toata familia!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Maria mie mi-a zis pediatra cand a venit prima oara acasa ca da se umfla la sani sa-i dau cu chestie din aia,dar n-a fost cazul.E destul de frecvent,pe baza hormonala din cate am mai citit.
GIOVA fain ca ai iesit la restaurant!
Neaparat sa ne intalnim la vara pe strand sa-i faci pofta lui Ghita si de un flacau,cand il va vedea pe Marcolino,"prietenul" Dianei - precizare pentru IRINA ![]()
Nu mai stiu cui am raspuns si cui nu 
Noi n-am mai iesit afara ca mami a trebuit sa plece si singura nu ma avant cu ea in bratze,iar caruciorul n-am chef sa-l scot,ma enerveaza,n-am rabdare sa ma plimb cu el
Poate cand o fi cald si o sa mai am companie...acum o mai trimit pe mami cu el 
In loc de plimbare am echipat-o si am deschis fereastra pe ea,a adormit si asa am lasat-o ...vreo 15 minute a dormit cu fereastra deschisa apoi am inchis-o si am mai descheiat-o la salopeta. Iar are dureri de burta n-a vrut sa manance,de fapt a facut-o inainte de somnic,asa ca am adus-o in carucior sta cu suzeta si cred ca mai un pic si adoarme iar ... de la sunetele albe ale tastaturii ![]()
Gata trec pe hardul cu conta,adio vazut poze momentan! Urati-mi spor la treaba 
DENISA tin pumnii si distractie placuta dupa aia!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
NICOLE vai ce papusica dulce ai! Acum mi-a dat prin cap sa ma uit nu stiam ca ai mai pus poze 
INGRID ti-am vazut si pe ... cerberul Dianei
Nu-mi dau seama pe care seamana mai mult 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Nico, poate nu era cazul la tine, nu s-a nascut bebele cu circulara, nu te du sa-i faci eco daca medicul nu-ti spune!
Moni, cred ca fetitza are ochii lui, gura e a lui sora mea, nasul nu se stie, iar de la mine...habar nu am. Parca nu ar fi a mea
Iar cu ..cerberul, sigur ai nimerit-o. Nu vreau sa ma pun in pielea baietilor care vin la fetitza lui tata! 
Acuma doarme, profit de ocazie sa fac o baie.
Ingrid S si
Diana
Giova spune:
Daniela si mie imi plac hjucariile astea enorme, dar acum spatiul e cam mic, insa din august vor sta bine in camera la bebe.
Voi avea de lucru cu praful, dar ce sa facem, daca l-am primit????
Moni bafta la conta. poate i se face pofta la ghita de un baietel , eu am pofte de mult de fetite, asa ca...
Denisa bafta la vaccin. va petreceti pt. maine?
Ingrid
.
Nico frumoasa Daria, dulcica foc. auzi... in ultima poza ai pus-o jos pe mocheta?????
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
MARAKI,ce trebuie sa te fi speriat la spital...un
de la dani pt angelos si astept vesti bune
IRINA, nu te-au dat aia la stiri?bine ca s-a terminat cu bine,si sa mai asculte si sotul de nevastsa
va pupic pe toate,azi e dani cu colici![]()
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
utocatalina spune:
Am tot incercat sa scriu, dar nu a mers..fetelor eu am pompat azi in Bia tita, de s-a umflat ca . Ce sa fac daca azi a fost una din zilele cu lapte in exces?
Mi-a ajuns sa ma mulg de dimineata, asa ca am pindit-o si abia asteptam sa mai treaca timpul sa-i dau..acum iar am tita dreapta plina si o pindesc, desi abia acum 1 ora a papat de s-a ghiftuit toata
...doarme cred ca nu mai poate nici sa tipe sau sa miste de atita lapte
Na ca mi-a facut pofta Nico si am iesit si noi pina la Unirea vreo 45 de minute..nu era urit afara..
Monica, vad ca si pe tine te maninca in
sa mai pui de o surioara sau fratior..La mine, mai mult pe Dan il maninca..cind o prinde pe Bia linistita, imediat baga faza cu sa mai trecem la treaba!

Anda si Irina va faceti
ca mine si Giova?
Giova hai ca ai scapat de 1 fir, mai ai 2 si gata..Am vazut si eu pozele..super Marco..Intrebare:cum faceti fetelor sa ii prindeti zimbind, ca eu cind incerc sa-i fac o poza asa Biei, imediat devine serioasa si-i dispare zimbetul!
Maria m-ai dat gata cu furia laptelui
..ce ti-e si cu hormonii la micute!
Am pus si eu o poza in album sa vedeti cum arata falcile Biei dupa mesele de azi!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Giova spune:
Pai tocmai tu, cuscra sa gresesti numele ginerelui tau? 
Marco rade cand ma vede, deci e super usor sa-i fac poze. mai ii si vorbesc putin, si gata e cu gura pana la urechi si gangureste.
Falcoasa si frumoasa nora-mea.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)