Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(9)
Raspunsuri - Pagina 6
pisoi3 spune:
Uite apar si eu pe aici dupa ce am huhurezit azi noapte pe net.
Nicole
, eu si bebe suntem ok, multumim frumos de intrebare, ne batem cu colicile. 
Eu stau in sectorul 2, la Piata Delfinului, nu stau in sectorul 3. De Liliana ziceam ca sta in sectorul 3. Pupici Dariei
.
Ralu
si puiuta ta e o frumoasa
, e super finuta si expresiva.
Janina
, te inteleg cu starile de nervi, sa vezi ce ma apuca si pe mine, eu chiar ca n-am pe nimeni sa ma ajute, ca mama mea a murit cand eram eu studenta, tata e la Buzau, lucreaza, iar socrii sunt la Ploiesti baby sitteri la cei doi nepoti, asa ca nici o sansa sa il mai las si eu pe bebe cu cineva. Are bebe al meu momente cand ma chiauneste de creier cu durerile de burtica, azi s-a trezit la 8 in crampe naspa si asa a tinut-o pana pe la 10, eu rupta de oboseala, el marait, pana la urma l-am adormit, da' se mai trezea urland de durere si a adormit pana la urma fara sa se trezeasca vreo doua ore, iar eu pe langa el, ca nu mai puteam. Acum vad ca e calm, sper sa nu il mai ia iar durerile de burtica. Pupici Carlei
Irina
, bine ca s-a terminat totul cu bine, stiam io ca francezii aia sunt cretini si depresivi, da' sa uite gazele aprinse ca idiotii... Bine, se intampla si la noi, asta-i clar. Bine ca te-ai gandit sa nu adormi, ca aia mai lipsea, sa sariti in aer! Doamne fereste! Pupici gogosarului
.
Ma duc sa pap si eu ceva pe ziua de azi, ca n-am apucat.
Restul fetelor
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Ingrid S spune:
Nicole, a trebuit sa-i fac transfontanelara la iesirea din spital, asta era protocolul pt cei nascuti cu circulara de cordon. Apoi, la o luna i-am repetat-o si intr-adevar hematoamele s-au retras.
Acum 2 sapt i-am facut hemograma, avea cam putin Fe, asa ca o sa continui inca o luna cu el.
De ce, la tine nu a cerut medicul transfontanelara? Poate nu s-a nascut prematur sau cu cordonul in jurul gatului. Bucura-te, ca aici te trimit de 100 de ori ca sa fie siguri la analize...sau ca sa mai incaseze ceva banuti, ca nu sunt gratuite...
Eu sunt necajita, ca acuma am aflat ca masina mea va sta in service aprox 2 sapt, ii curge lichid de racire pe undeva, au desfacut aia tot motorul, si daca nu au piesa respectiva la Bucuresti, trebuie sa o comande din Franta. 
Pe deasupra tata pleaca in Germania maine, ca altfel ma foloseam de masina lui. Ce ghinion!!
Ingrid S si
Diana
utocatalina spune:
Buna fetelor..iaca si eu dupa o noapte in care am tusit de am crezut ca mor..acum vad ca mi-e mai bine nitel...Bia a avut si ea o faza de plins de la 20:30 la 22:00..de fapt lucrurile s-au petrecut in felul urmator..dupa masaj, baie si papa am vrut sa o culc..nici o sansa sa doarma de la 20;30, desi in brate deca o luam adormea aproape imediat..cum o puneam in pat, cum in 5 minute se trezea sa plinga..in final la 22:30 a adormit..a papat nitel la 2 si nitel la 7. M-am trezit cu
beton, asa ca m-am muls la 11 ca nu se mai putea si am scos dintr-un foc 125. Nu a vrut sa pape decit vreo 70, ca papase mai inainte cu 2 ore 80..Iar tita stinga e plina si stau in dubii daca sa ma mulg sau sa astept sa vina ora ei de masa..
Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ce repede ii creste parul..de unde pina acum era mic, acum parca i s-a dublat in lungime
, iar sprincenele sunt blondute..parca in ultima sapt. mi se pare ca a crescut f. mult..de luni pina azi a luat 100 gr, deci e mai mult decit bine..Mama mi-a zis ieri cind a venit pe la mine ca pare un copil de 6 luni
A..vad ca inca mai tuseste seara in special si nu inteleg de ce, ca mucisori am incercat sa-i scot dar nu am reusit cu pompita mare lucru, in orice caz am sprayat-o si ii mai dau ambroxol!A fost totala azi cind am vrut sa-i dau cu bibe laptele muls, pentru ca nu mai pusese boticul la bibe, sa vedeti ce labuta a pus pe el si ce uimita era de cum maninca!![]()
Janina, nasol cu colicii, dar eu nu stiu daca e vreo fomula valabila pentru toata lumea..eu ii dau la unele mese Espumisan 7 pic. inainte de masa si la altele Bonisan 5 pic. dupa masa
Ingrid, f. bine ca intrebi intai medicul pediatru!
Maraki sper sa nu fie cazul de operatie la micutul Angelos..sunt sigura ca te-ai speriat rau!
Irina, si eu am avut probleme cu gazele cind eram gravida in ultima luna, m-am trezit ca mirosea groaznic in gaze..noroc ca era somnul de prinz, ca daca era cel de noapte nici nu stiu daca ma mai trezeam!
Mai scriu..
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
maraki spune:
Buna ziua fetele,
Irina ai fost tare de tot pe faza!!!! iti dai seama ca ai salvat in primul rand vietile voastre si pe langa voi si cele ale vecinilor!!!! Bine ca ai luat initiativa
esti eroina blocului
Fetelor cam slaba activitate pe aici, dupa-masa ne ducem la dr. sa vedem daca-i face lui Angelo ecografie pt. ca la tel. a spus dr. ca trebuie intai sa il vada.Aseara a adormit pe la 23.00 si s-a trezit la 5.00 dupa care somn de la 6.00 pana la 11.00
Socrosenia ieri i-a adus un pantalon bej si o cutie cu lapte
o vedeam ieri cand facea Angelo inhalatii, avea lacrimi in ochi cand se uita la el....intru mai tarziu ca mi-am pierdut inspiratia![]()
pupici la bebelini si la mamici

Janine si eu am nervi
rau de tot
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Buna fetelor!!!
Hai ca azi am intrat mai tarziu, dar am fost la dr. gine si pe urma am mancat in oras cu italienii si colegele si Clau. Bebe a fost asa cuminte, a dormit si acum nu se trezeste sa pape.
La dr. mi-a scos un fir, celelalate 2 le mai lasa o sapt., caci s-a dezlipit putin. de asta ma pisca pe mine de marti acolo. numai ca nu l-am mai sunat ca mi-a fost rusine.
Dar mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca se lipeste. asa-mi trebuie daca am trimis-o pe mama acasa luni si eu ridic un dolofan de 6 kg si ceva.
Daca nu se trezeste bebe, citesc din urma si revin.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
nicoleta raducu spune:
Maraki...bafta la eco..sa veniti cu vesti bune...
Uite pupic pt tine , sa nu mai fii tristuta..si pt bebe...ca sa fie ok...

Cata...felicitari pt Bia...Auzi..de 6 luni...e super...

Eu astept sa mi se trezeasca printesica...a dat un scincet..am luat-o in brate...
si nici gind sa se trezeasca...imi baga niste risulete...draga mamii..
Ingrid...mie nu mi-au dat sa fac nici o eco...![]()
![]()
Si acum ii dai Fe???Ma gindesc sa-i fac cu de la mine dorinta o astfel de eco...
O astept sa se trezeasca..si vreau sa o scot afara citeva minute...
March..faza cu patul parintilor...si la noi e mai bine acolo...
Dar de o sapt..trag patutul linga [patul meu..si am culcat-o doar in el...
Nu va zic ce iepureste dorm...
March...
si pt Ioana..
Tot noi
nicoleta raducu spune:
Gio...ce destrabalare pe capul tau...auzi..papat in oras...
Brava,draguta...
Las' ca ttrece si povestea cu firul ala...
Noi
Giova spune:
Ei uite ca am citit ca nu ati fost foarte productive aseara.![]()
Irina ce bine ca ai fost pe faza. Doamne fereste, ca nu e de gluma cu gazele astea.Ma bucur ca s-a rezolvat cu bine.
Maraki bafta la dr. Doamne ajuta sa fie doar lichid. Tin pumnii.
la Angelo.
Daniela ii sta super bine si cu albastru, din aceleasi motive:bruneta.
Super gagiul lui Ioana.
Si nasica lui Marco mi-a zis ca nu-i place rozul, si daca e fetita o imbraca in toate culorile numai in roz nu. Bine ca mi-a zis.
Janina imi pare rau ca ai avut o asa zi de nastere. lasa ca trec toate si sa vezi cum le uitam.
Nico, Ingrid, Moni
.
Cata imi pare rau ca nu te-ai simtit bine si nora a fost rea. da-i un
de la marco poate se cuminteste.
Anda deci laptele nu se mai da retroactiv? caci eu stau cu reteta acasa. super faza cu coada, dar nici eu nu as putea sa intru in fata, doar daca m-ar lasa oamenii.
Si noi suntem singurie in Timisoara, fara bunici, matusi si alte neamuri. Mai vine mama, dar ma satur rapid de ea si o trimit acasa. e mai bine singuri. asa ca bebe Marco e purtata peste tot de noi.
Dr. cand l-a vazut pe bebe a zis ca asa ii raman ochii, albastrii. sa vedeti ce urat am facut, incat Clau i-a zis sa-mi dea trimitere la un psiholog.
Dr. a zis ca ce, si ai mei sunt deschisi, dar sunt verzi, si ca poate seamana cu vreo bunica...
.
Nu a mers netul, am sunat la astia si mi-au zis ca au avut ceva probleme, am resetat modemul si acum e ok.
asa ca....pun poze in albummmmmmm.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Maria28 spune:
Fetelor eu am tras azi o sperietura de numa-numa.Dupa ce m-am trezit am zis sa o schimb pe Andreea de hainutze ca si le patase aseara cu laptic si am observat o umflatura chiar pe sanul stang ,am intrat in priza oare ce o fi asta.Am sunat la pediatra si acolo nu venise nimeni ,cum nu pot sa stau si sa astept zic hai la spital .Acolo cand ajungem intreb niste asistente de la pediatrie daca se pot uita la copil sa vada ce e cu ea ..alea ne spun dupa ce ne-a intrebat ce are sa mergem la usa alaturata la chirurgie ,mie mi s-au taiat picioarele ,acolo dupa ce am intrat doctoru o apasa in locul cu pricina si vad ca iese ceva alb ,alta sperietura ,in gandul meu ,doar nu o fi puroi ..dar m-a linistit nenea doftoru ca defapt a facut fetitza furia laptelui ,de ce ...nu mi-a spus .A zis doar sa ai pun comprese cu rivanol la temp camerei si sa mergem sa o vada sambata din nou.V-am scris in cazul in care pateste careva acelasi lucru ,macar sa nu se sperie cum m-am speriat eu .
Vroiam demult sa va intreb despre oligantol ,mie nu mi s-a prescris asa ceva si nu stiu ce sa fac ,cat de important e ...stiu ca e calciu ,dar de ce voua vi s-a dat si mie pediatra doar m-a intrebat daca i s-a dat la maternitate si atat .
toate fetele si baieteii ![]()