Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
Irinel spune:
Fete dragi, iertare, eu tot rar pe la voi...
VAnessa sanatate multa tie si piticului!
Mephala citeam mai demult ca gata cu greturile. Asa e? Ma bucur mult daca da, sarcina usoara!
LAureta abia astept sa ne spui rezultatul de la RMN. Pupici Inisei.
Nicoleta eu cred ca si celelalte fete ca e cazul sa te duci la doctor, nu e decat o rezolvare de moment daca ti-e mai bine. Pupici Biutei vorbarete.
Cius si noi cam avem probleme cu spalatul pe cap, da il punem sa se uite in sus si il tine tati de capsor si daca vad ca tot nu are stare si isi trage capsorul, ii dau eu cu mana umeda pe fata, decat sa ii vina apa curgand siroaie. Asa se mai obisnuieste cu apa, ca oricum la sfarsit tot ii dau cu mana uda pe fata. E adevarat ca asta rezolva partial problema, daca vin doar doi trei stropi pe fata dupa aceea, ca daca chiar nu sta cuminte si vine multa apa, tot urlaaaaaaa
Madutza iti tin pumnii, sa gasesti job cum iti doresti tu!
Paloma ce dulce e Cristina! Si eu am fost baiatul tatei (noi fiind doua fete, tata isi dorea baiat, si eu am fost mai baietoasa). Lasa ca e bine sa fii priceput la toate...:-)Cred ca s-ar intelege bine cu Danut ca si lui ii plac uneltele.
Alus, inteleg ca Julia a fost bolnavioara (nu am apucat sa citesc din urma din pacate, de-asta am dedus din ultimele mesaje ale fetelor). Sanatate multa si pupici scumpicelei.
NOi suntem bine, tot mai mari. Mai am 1 saptamana de serviciu, sper sa mai stea bebe putin acolo ca mai am cate ceva de aranjat prin casa si nu reusesc acum, ca sunt mereu obosita cand vin de la serviciu. Danut a venit in ultima zi de serviciu, sper sa nu-mi faca si bebe mic surpriza asta... Da atunci am mers pana in saptamana 39 (aveam 38 de sapta cu 3 zile cand am nascut), acum ar fi doar 36 de saptamani si 3 zile. Asa ca sper sa aiba rabdare. Danut e un scump, e narod si mai e si capos da e si asa de dulceeeeeee. Spune din ce in ce mai multe, le cam amesteca in romana, spaniola si engleza da totusi vad ca de cele mai multe ori le separa. Intr-o zi se juca si a inceput sa numere in spaniola "Una, dos, tes..." cam asa ii iese, apoi a fcut o pauza si dupa ceva timp "patu, cinci"... azi numara de zor in romana unu, doi, tei... Spune Por favor cand vrea ceva, "Atate" cand stranuta cineva (adica sanatate). Si tot felul de alte cuvintele care ies mai bine sau mai putin bine si noi murim de drag, de parca e singurul copil din lume care incepe sa vorbeasca... Da stiti si voi cum e ca puiul tau e rupt din soare :-) chiar daca stii ca face in fond lucruri normale pentru varsta lui. I-au dat si lui in sfarsit toti caninii, si s-a mai linisitt cu somnul, ca in perioadele cand sa dea dormea mai putin ziua si se trezea dimineata mai devreme (da nu chiar ca Victoras al Simonei), a avut si 2-3 zile cand n-a dormit deloc pe timpul zilei. Cam atat despre noi. Eu cand mai apuc sa intru pe la voi, asa mult imi place sa citesc despre puii vostri si nazdravaniile lor...Pupici la toate si puiutilor vostri scumpi!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 35+ saptamani
anacami spune:
Buna,
waw Irinel, chiar ca mai ai f. putin! Sa fiti sanatosi si nastere usoara!! Si eu care credeam ca am cel mai capos/incapatanat copil din lume
!!! Frate, cand i se pune pata, nu mai aude-nu mai vede nimic! Se invineteste de nervi!!
Nicoleta, cand ma trezesc eu ca vreau , binenteles ca celelalte magazine sunt inchise! In cursul saptamanii nu imi mai arde de magazine, ajung la 8 la serviciu si plec dupa 6...Sincera sa fiu, la Unirea m-am dus cu gandul sa-mi cumpar ceva de la House of Art, ca acolo mai sunt lucruri dragute,fara pret exagerat...Aveau numai camasi cu talie f. elastica, de care mai am una- si care nu imi place cum imi sta ![]()
Apropo, dati-mi si mie un pont- cu magazine, ca la cate imi cumpar eu (pt. mine) sunt complet aeriana in aceasta privinta; la birou aproape toti vin imbracati in costum (la un moment dat chiar patronul firmei a sugerat acest lucru, atunci cand unii veneau mai sportiv imbracati), asa ca trebuie sa ma mai "elegantesc" si eu
, mai ales ca in ultima vreme plec mai putin pe teren.
Laureta, iti tin pumnii; sa iasa bine analizele, sau cel putin sa nu ai nevoie decat de un tratament minimal...
Paloma, ma uit imediat si la poze!
Va pupam si va dorim o saptamana cat mai placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
acris spune:
Buna dragele mele,
Va multumesc in numele mamici pentru urarile la adresa lui bb Matei.
Matei este sanatos, cam mic (2.750 kg si 51 cm), dar asa a fost si Amalia...Si mamica este bine, avand in vedere ca a nascut prin cezariana.
Azi se externeaza.
De AMalia ce sa va zic...n-am luat-o in week-end acasa pt. ca am lucrat amandoi si n-aveam cu cine s-o lasam. Insa ne-am dus noi la ea. Mititca nu intelegea de ce nu o luam acasa.
Am profitat de timpul frumos si am stat pe afara.
Aseara cand am plecat a fost prima data cand a plans dupa noi. Mi se rupea sufletul...
Sper sa obtin o parte din concediu ca sa pot sa stau cu ea zi de zi.
De azi presteaza la gradi program normal (8.00-12.00).
O baga mama la activitatile celor din grupa.
Va pupic si sper sa mai intru, azi am un program destul de lejer la servici.
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Bebe Beca spune:
A inceput o noua saptamana. Parca ieri se terminea cealalta...
Noi suntem bine, ieri am fost la padure, am alergat cainele, Rebeca a calarit putin (vreo 5 minute) si cand i-am spus ca trebuie sa plece calul, sa manance, s-a necajit. A inteles, totusi, nu s-a pus pe plans.
Dupa ce am plecat de la Snagov am venit in parc, langa bloc, si ne-am mai distrat putin.
Asa ca am profitat din plin de ziua de ieri.
Irinel, esti pe ultima suta de metri... Sanatate multa!
Vanessa, insanatosire grabnica. Ati pierdut voi ziua de ieri...
Simona, se pare ca Roxi te scoate din situatii grele.
Nicoleta, subscriu si eu: fuga la medic!
Cami, sa porti cu placere hainutele!
Nu imi vine sa cred ca o carte verde pentru Bulgaria, pentru 3 zile costa 50E. Cat costa cazarea pentru o persoana, cu masa cu tot
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
laureta spune:
Pupici mamici si copilasi.
Suntem la ora de masa
.
Ma sunat sotul,a luat raspunul de la RMN si el zice ca la concluzii scrie ca totul e cu aspect normal
.Acum io astept sa vaz si io cu binoaclele mele,de abia astept sa vina dela servici.
Asta ar insemna o gramada de alte analize ca sa descoperim cauza amortelilor(care deocamdata au disparut).Diana o parere???
Inca nu am citit ce ati scris o sa revin dupa ce termin papa lui Inisa,acum asteptam sa inghita o linghuritza
,si asa o tinem mult si bine.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Laureta, ma bucur ca totul este in regula, asteptam mesajul tau, probabil ca o sa urmeze alte analize, sa speram ca o sa descoperece si cum, principalul este ca te simti mai bine. Sper ca Inisa o sa pape tot ca sa o faca pe mami fericita 
Cius, ce ti-ai cumparat? E asa da program pentru Victoras... si zii asa ditamai camionul, hm, care ar fi prezentat interes strict pana il scoteai din magazin apoi incepea problema unde il depozitezi:). Si Mihnea tipa si se zbate cand il clatesc pe cap, dupa show-ul de rigoare il sterg bine si il mai las la balaceala ca sa se linisteasca pt ca cei rau abia urmeaza, aseara abia il tinea tati ca sa il pot clati. Si mereu il bag pe Felix(pisicul nostru) in fata, ca tb sa faca si el baie, ca e murdar, miroase s.a.m.d. tot degeaba, stie tot blocul ca l-am scos din baie:) Asa e dii ani
si ce ani
Vanessa multa sanatate sa va treaca raceala asta rea de nu se mai duce
Nicoleta, ai grija, cred ca tb sa mergi la doctor totusi. Pai ai si cu ce, se fac mari puii nostri si ne uimesc mereu cu ceva nou
Acris, sa traiasca, sa fie sanatos bebe Matei!!!, tinem pumnii sa-ti iei concediu sa stai numai cu Amalia.
Irinel, speram sa stea bebe in burtica, sa aiba si mami a lui timp sa-si traga sufletul
si sa faca pregatirile. Ce scumpel Daniel cu amestecul de limbi, asa este chiar rupt din soare.
Cami, sa porti cu placere bluza, de magazine incearca la 'ma dame', nu am fost de ceva timp, dar aveau lucruri ok. Sa inteleg ca a trecut raceala, nu?
Ioana, 50 euro? Uau ce pret! A calarit Rebeca?, unde ati fost?, ce fetita cuminte!
Si noi ne-am plimbarit, dar nu asa mult ca voi, ca sambata mai mult dupa aprovizionare ca l-am prins pe tati si acasa si dispus sa mearga, iar duminica am avut treaba pana peste cap (mancare, spalat,calcat). Am iesit prin cartier, si in Herastrau aseara, a fost super am fost la lac unde Mihnea era in extaz cu favoritele lui apa + 'gheie'(beculetele aprinse), a dansat cu niste baieti care cantau la chitara, a fost un scump si cumintel a mers pe jos, nu a trebuit deloc sa-l luam in brate. Mereu am emotii cand mergem mult, ca el nu mai vrea in carut(din noeimbrie nu a mai mers) si cand oboseste... . Noi inca nu am avut probleme pe la cumparaturi cu el ce-i drept cand i-am cumparat cate o jucarie nu am fost niciodata cu el (ca nu sa nimerit nu ca n-am vrut). La cumparaturi mititelu merge mai mult pe la supermarketuri cu mami, dar intr-o viteza ca nici nu are timp sa se dezmeticeasca ce ar vrea, asa ca ii dau sa tina el sapunul sau mai stiu eu ce, isi face o preocupare, ajungem la casa unde oricum este fascinat de becurile alea pe care vrea sa puna manuta si am scapat si de data asta, ca cine stie ce ne asteapta data viitoare:).
Multi pupici
DianaR spune:
Iuhu, a venit vremea frumoasa si tot mai putin timp de forum... Asta e, dar ma bucur ca in sfarsit mergem mai mult pe afara... Si Vladut, clar ca e incantat.
Am fost joi la eco. Timea e bine, in grafic, probabil tot o "grasa" ca frate-su va fi, dar asta e, sanatosi sa fie. In rest burtica creste, tot mai mare si tot mai greu sa alerg dupa Vladut. Inca mai pot, asa pe distante scurte sa trag un sprint dupa el pe-afara cand e musai...
Dupa ce am fost la eco am ramas in Timisoara la ai mei pana ieri, ca Vasile a plecat la Bucuresti cu treaba, asa ca am avut o mini vacanta in care bunicii au avut ocazia sa vada cum e sa stai toata ziua cu Vladut... Tot exclamau: dar mai stai si tu 5 secunde, zgatie mica... Si ma compatimeau ptr. efortul meu de zi cu zi... Nu-i chiar asa de rau imi pare mie, dar poate m-am obisnuit...
Laureta, am citit si la celalalt subiect de RMN ca-i ok, nu mai stiu exact ce simptome ai, ma duc sa citesc acolo si poate imi coace mintea ceva.
Madutza, succes cu interviurile!
Irinel, ioi vorbaret si mai ales poliglot Danut, ii prieste gradi...
Ioana, brava ca alaptezi si Laurina la fel, e extraordinar, eu mi-as fi dorit sa mai pot sa-i dau lui Vladut... Asta e, ii bine si 20 de luni...
Nicoleta, Cris, pupici micilor istete!
Cius, ceva biciuri? Ce raport imi mai dai?
Carmen, cum merge cu olita? Pupici lui Iustin, sper sa apucam totusi sa vorbim zilele astea...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
mephala30 spune:
Vai fetelor, Iustin doarme de 4 ore. Sper sa se trezesca curand...
Diana, cu olita stam ca la-nceput. Adica nu vrea si pace.
...
ce putin mai ai si tu!
si poate ne auzim pe ym
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
laureta spune:
Irinelu ce trece vremea mai ai un pic de tot si vine bebelu
Anacami si eu am cautat camasi nu n am luat nimic
.Nu vreau elastice ca explodezi in aia,vreau cat mai simpluzte sau cu un volanas mic asa nush cum sa iti explic.Ceva mai bunicel am vazut la Luca dar tot nu m a convisn(sunt tare sclifosita)
Diana nici eu nu mai tineam minte ce simptome aveam
,dar in principiu e durerea de cap si amortirea partei stangi picior ,bratz,obraz nu tare dar e ceva pe acolo.Ininate mi era si rau (cred ca si de frica) acum mi a revenit si nu le bag asa tare in seama.Idea e ca ccc coloana nu da amorteala obrazului de aia si suspiciunea de SM.Deja m am plictisit si eu cu starea mea si i mai zis "ia da te incolo "
Tu burtica nu alerga totusi ca Timea vrea nanitza
.Iti spun eu care aveam contractii de la 20 de saptamani si alergam dupa tramvai
.Pupici lui Vladutz
tnicoleta cum te mai simti??
Laurina esti o dulce
acris merge pitica la gradi?I place?
Noi am fost vineri la o cresa si ne au spus ca nu sunt locuri(si eram pregatiti sa dam 100 euro la directoare)
Dac aveti pile la o cresa sa imi dati si mie un PM 9incerc si io,ca mai am putin si din disperare imi vine sa pun anuntz la generale"Dau spaga")![]()
Am pierdut firul la ce am mai vrut sa scriu asa ca mai revin
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Bebe Beca spune:
gata! cred ca am gasit hotelul la care ne vom duce in vara www.lesse.gr Sper sa nu ma mai razgandesc!
Rebeca a calarit in padure, la Snagov. Calarit, impropriu spus, a stat pe cal vreo cinci minute si calul mergea la pas. I-a placut atat de mult...
Am intrat la Generali Asigurari si trebuie sa fac 2 asigurari de viata luna asat. Am 4 pentru casa, da' de viata... zero. Asa ca, va rog pe voi, daca stiti pe cineva interesat, sa ma recomandati...
In rest, toate bune. Rebeca, normal, la Tom si Jerry...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004