Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Mey Nico,nu crezi ca e cazul sa mergi la ???...Ia,ai grija de tine,ce faci tu acolo?,ca de nu...acu' scot ...Sa fii fetita cuminte si sa te ingrijesti,da? Multi si tie si Biei si sa auzim ca esti sanatoasa tun!

Carmen,bravo tie ca il calesti pe Iustin...si eu sunt adepta calirii lor de mici si l-am scos pe Victor fara caciulita la 10 C...Io si daca as vrea sa il acopar noaptea...tot degeaba,ca nu sta...asa ca doarme ca si Iustin. si un sfarsit de saptamana minunat va doresc!

Noi am iesit astazi la plimbare si am scapat intr-un magazin in care era si un raion de jucarii...cred ca va imaginati cum am plecat de acolo......Pusese Victor ochii pe un ditamai camionul si nu era chip sa-l dezlipim de el...chiraieli,lasat pe jos in mijlocul magazinului...Era cat pe ce sa il cumpar doar ca sa scap cu fata curata de acolo,da' noroc cu Roxi,ca l-a inhatat pe Victor in brate si a iesit fulger de acolo si dupa 5 minute totul a reintrat in normal

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

nemek? nici o miscare?...eeee...e frumos afara si toata suflarea a iesit la aer ...ase-i?...las'ca se scoala piticu' si ies si io...ca tati a iesit la zburatacit avionozaure...(n-a mai avut rabdare sa se scoale si kupilu...da' io cred ca asta a fost doar un pretext...a vrut el sa fie numa' cu "ai lui",in gashca...eeei,las'ca imi fac si io de cap...sparg neshte bani-sic!)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Simona, asa este- nu mai e vreme de stat in casa! Azi dimineata am iesit vreo 2-3 ore afara cu Sebi, dar tot a plans cand am intrat in bloc: "nu mami, nu casa,nu casa"! Spor la "spart" bani!

Am fost sa-mi cumpar o camasa,doua (ca nu mai am pt. servici)- numai tampenii, la 1 mil. buc (daca nu stim pe ce sa cheltuim banii...); macar daca era ceva frumos (ca eu voiam ceva simplu, clasic, nu cu tot felul de briz-brizuri) mi-am cumparat ceva (putin mai ieftin), dar tot plina de nervi sunt...
Sebastian a inceput sa urle cand am intrt in magazin (hai la copii, hai la copii), asa ca prima halta (de induplecare) am facut-o la et. 3 din Unirea- la raioanele de copii.A tacut instantaneu cand a vazut multitudinea de jucarii- nu am scapat pana nu i-am cumparat o statie de benzina, cu garaj, spalatorie si masinute...
Este disperat dupa copii si parcuri; acum doarme, dar cred ca mai tarziu vom mai iesi o tura afara! Trebuie sa va spun ca a inceput sa adoarma mai repede seara , cred ca ii lipsea miscarea de afara!
Acris, bun venit lui Matei; sa creasca mare si sanatos, sa aiba parte de o viata linistita si frumoasa!Ne arati si noua poze, nu?
Nicoleta,sanatate multa!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Simona asai suntem pe afara.

Mey, sa va spun ce a facut Bia ieri. Am fost de dim sa o iau de la soacramea si am dus-o pe dig la Lacul Morii. Sa vedeti ce ua a facut cand a vazut apa, pana acum nu am mai dus-o pe dig pentru ca bate vantul prea tare. E si dupa ce a admirat apa, am vazut ratele si pescarusii si a intrebat de pestii din apa a zis asa: "Tati scoate petele" (tati scoate pestele). Am ramas uimita si l-am sunat imediat pe sot sa-i spun. Si iar o noutate Bia a vorbit cu el la telefon.
A si an afara de astea a inceput sa coboare singura scarile, sa alerge mai repede si sa fredoneze cantecelele pe care le canta cu Stefi.
Ua, da m-am laudat nu gluma cu Bia.

A si ultimul lucru. Azi am fost cu ea la Ciufolici si am tuns-osu nu a plans.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cami Eu sunt de parere ca lucrurile mai ieftine si mai dragute nu sunt chiar in magazinele din buricul Bucurestiului. Oricum sa porti satanatoara ce ti-ai luat. si lui Sebi, dragutul de el nu mai vrea in casa. Si nici Bia am bagat-o tot cu scandal.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mi e somn mi e somn.Am inceput cu oful.
Noi suntem bine,eu caut cresa si nu gasesc .
Am facut RMN ul inca nu am luat raspusul probabil miine sau marti cel tarziu(m-au bazuit aia bz bz bz parca eram la stomatolog:))
Noi ne am plimbarit la greu asa ca a casa eram obositi cu toti.Ieri la Kids Planet si azi am luat IOR ul in jur imprejur plus topogane etc ce e pe acolo si...normal am plecat urland pina a casa(ca niciodata)

Revin,apropo v am zis ca mi e soooom??

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello

Ciuss- ma bucur si sunt geloasa ca la voi a fost astazi vreme vreme frumoasa la voi, la noi a fost toata ziua , am stat acasa. Am dormit aproape toata ziua toti 2.Neam culcat la 12.00 si neam trezit inainte de 16.00

Nicoleta- nu vreau sa te speri dar dute la control, eu am avut probleme cu ovarele si trebuia sa trec prin chin si durere,asta a fost cam 10 ani in urma, dar si acum cateodata le mai simt si acum. lui Bia

Va mai scriu si maine, acum julia nu ma lasa in pace, vrea sa ma joc cu ea.

la toate

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

va invidiez ca ati iesit azi afara...
noi in casa ca suntem bolnavi in continuare la greu. si eu si Catalin. Si nu ne mai trece si gatul si nasul si e cu usturimi in gat si tusti rau de tot cu expectoratii si Cta anu stie si ii vin in gurita si incepe sa si vomite. si uite asa o ducem. Si de nervi azi, am scos florile pe balcon (sper sa nu dea frigul ca am mai patit asa intr-un an de nu stiam cum sa le bag mai repede in casa).
Asa ca, ma bucur pentru voi ca v-ati distrat...
Si Cata vorbeste cu Ciprian la telefon si cu bunica-mea, si cu soacra-mea. De fapt, vorbeste cu toata lumea ca atunci cand suna telefonul fuge repede la tel din sufragerie si raspunde el. Cu toti clientii mei vorbeste intai el

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara!

Eu stiu ca sunt lenesa la scris, dar se pare ca v-am molipsit si pe voi.

Pe la noi toate bune si frumoase. Cristina a avut o saptamana de distractii. Pe langa faptul ca a stat mai mult pe afara la joaca am fost si la 2 locuri de joaca. Miercuri am fost invitati la Arlechino Club si astazi am fost la KiddyLand. Bineinteles ca din ambele locuri am plecat cu plansete, ca daca era dupa ea trebuia sa stam cel putin pana la ora inchiderii, daca nu chiar cateva zile.

Stau si ma intreb daca nu cumva Cristina e baiat, pentru ca pe ea papusile n-o intereseaza mai mult de 2 minute si asta rar de tot, in schimb zilele trecute s-a oprit in fata unei librarii in care erau o gramada de papusi si o trusa de scule din plastic (cu surubelnita, patent si altele) si a vrut sa-i cumpar trusa de scule.

Vanessa, sanatate multa si tie si piticului!

Am pus si poze mai noi, adica de luna asta si luna trecuta, la albumul "Poze noi".

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, iertare, eu tot rar pe la voi...

VAnessa sanatate multa tie si piticului!

Mephala citeam mai demult ca gata cu greturile. Asa e? Ma bucur mult daca da, sarcina usoara!

LAureta abia astept sa ne spui rezultatul de la RMN. Pupici Inisei.

Nicoleta eu cred ca si celelalte fete ca e cazul sa te duci la doctor, nu e decat o rezolvare de moment daca ti-e mai bine. Pupici Biutei vorbarete.

Cius si noi cam avem probleme cu spalatul pe cap, da il punem sa se uite in sus si il tine tati de capsor si daca vad ca tot nu are stare si isi trage capsorul, ii dau eu cu mana umeda pe fata, decat sa ii vina apa curgand siroaie. Asa se mai obisnuieste cu apa, ca oricum la sfarsit tot ii dau cu mana uda pe fata. E adevarat ca asta rezolva partial problema, daca vin doar doi trei stropi pe fata dupa aceea, ca daca chiar nu sta cuminte si vine multa apa, tot urlaaaaaaa

Madutza iti tin pumnii, sa gasesti job cum iti doresti tu!

Paloma ce dulce e Cristina! Si eu am fost baiatul tatei (noi fiind doua fete, tata isi dorea baiat, si eu am fost mai baietoasa). Lasa ca e bine sa fii priceput la toate...:-)Cred ca s-ar intelege bine cu Danut ca si lui ii plac uneltele.

Alus, inteleg ca Julia a fost bolnavioara (nu am apucat sa citesc din urma din pacate, de-asta am dedus din ultimele mesaje ale fetelor). Sanatate multa si pupici scumpicelei.

NOi suntem bine, tot mai mari. Mai am 1 saptamana de serviciu, sper sa mai stea bebe putin acolo ca mai am cate ceva de aranjat prin casa si nu reusesc acum, ca sunt mereu obosita cand vin de la serviciu. Danut a venit in ultima zi de serviciu, sper sa nu-mi faca si bebe mic surpriza asta... Da atunci am mers pana in saptamana 39 (aveam 38 de sapta cu 3 zile cand am nascut), acum ar fi doar 36 de saptamani si 3 zile. Asa ca sper sa aiba rabdare. Danut e un scump, e narod si mai e si capos da e si asa de dulceeeeeee. Spune din ce in ce mai multe, le cam amesteca in romana, spaniola si engleza da totusi vad ca de cele mai multe ori le separa. Intr-o zi se juca si a inceput sa numere in spaniola "Una, dos, tes..." cam asa ii iese, apoi a fcut o pauza si dupa ceva timp "patu, cinci"... azi numara de zor in romana unu, doi, tei... Spune Por favor cand vrea ceva, "Atate" cand stranuta cineva (adica sanatate). Si tot felul de alte cuvintele care ies mai bine sau mai putin bine si noi murim de drag, de parca e singurul copil din lume care incepe sa vorbeasca... Da stiti si voi cum e ca puiul tau e rupt din soare :-) chiar daca stii ca face in fond lucruri normale pentru varsta lui. I-au dat si lui in sfarsit toti caninii, si s-a mai linisitt cu somnul, ca in perioadele cand sa dea dormea mai putin ziua si se trezea dimineata mai devreme (da nu chiar ca Victoras al Simonei), a avut si 2-3 zile cand n-a dormit deloc pe timpul zilei. Cam atat despre noi. Eu cand mai apuc sa intru pe la voi, asa mult imi place sa citesc despre puii vostri si nazdravaniile lor...Pupici la toate si puiutilor vostri scumpi!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 35+ saptamani

Mergi la inceput