Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
vanessa ionescu spune:
Eu ma plang ca de obicei. Si unde sa o fac daca nu aici?!
Cata e racit rau. Azi noapte chiar a facut febra mare de tot. Nu stiu ce sa fac dar nu-i mai trece de vreo 3 saptamani. Acum doarme ceea ce e unicat pentru el sa doarma la ora 9. si are fata plina de mucisori uscati si ii curg si ochii. daca l-ati vedea cum arata...
si eu sunt cu gatul in pioneze. ma ustura de deabia vorbesc ceea ce ar fi bine pentru astia prin casa sa nu le mai zic nimic si sa faca toti ce vor.
Azi la 14 Andu e invitat la Mac. Nu prea am nici un chef dar ce sa faci. si o mai iau "pe inventar" si pe Maria si pe sora ei ca mi le-a dat mamicuta lor. Asa ca, o sa-i inghesui pe toti trei in spate pe bancheta masinii, Andu la mijloc intre gagici.
Si eu am probleme cu soacra-mea cu adormitul copilului. Daca ar fi dupa ea ar dormi Cata non stop. Asa facea si cu Andu cand era mic mai ales ca stateam cu ea. Dormea baiatul meu toata ziua iar noaptea ma jucam cu el cu cuburi si dimineata eu plecam la munca iar el la nani. Cred ca e mai comod pentru ele sa se uite la telenovele. Si ea zice la fel ca trebuie sa doarma ca e copil. Si de multe ori ii prind cand vin de la servici ca dorm de fapt, mai mult ea decat el.
Hai ca s-a sculat si mai aveam ceva de zis dar mai tarziu
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
tnicoleta spune:
Vanesa
lui Cata sa se insanatoseasca repede si tie
sa prinzi puteri. Cred ca Andu e cel mai fericit ca merge la petrecere insotit de 2 domnisoare.
Ioana Distractie placuta.
No, ma duc sa o scol pe Bia. Aseara iar s-a culcat foarte tarziu. Pupici la toata lumea.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
madutza spune:
Buna,
Rebeca, am inteles ca e o foarte buna alegere "Nisipurile de aur". Chiar vroiam sa te intreb cum ti se pare Lisabona si daca ai fost cumva la Barcelona, unde art fi mai frumos sa mergem pt. ca avem la alegere intre astea doua. In legatura cu cadoul pentru nepotzica, in functie de suma in care vrei sa te incadrezi...poti sa ii iei o tricicleta pt. ca vine acum vremea frumoasa.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
acris spune:
Dragele mele, am placerea sa va anunt ca tocmai s-a nascut Matei !!!!
Sunt bine, sanatosi, amandoi.
Mamica a trebuit insa sa nasca prin cezariana.
Mai multe amanunte nu stiu...probabil diseara o sa aflu mai multe.
SUNT FERICITA !!!!!!

Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
alus spune:
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!

ASTEPTAM MAI MULTE AMANUNTE!
Vanessa- multa multa sanatate lui Cata, sa se faca cat mai repede bine.
Ioana- distractie placuta, si asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Anacami- felicitari!!! si ii urez multa sanatate lui Sebi si bunici.
La noi toul este bine, Julia se simte bine, chiar faorte bine, cred ca temperatura a facuto de la dintisori, ca de ieri dimineata nu mai are. Plus ca baga tot ce poate in gurita. Vad ca trebuie sa ma duc sa o adorm, ca ma striga din tot sufletul ![]()
Pup la toate mamicile si ingerasi lor
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
madutza spune:
Mey, slaba miscare pe forum azi! Cand imi revenisem si io...Sunt multumita ca spre deosebire de ziarul de miercuri, in cel de azi am gasit fro3 joburi la acre sa trimit cv-ul...
Mey, ati citit subiektul ala cu salariu decent in Bucuresti. Sa mori de ras sau de disperate????
Alus, ma bucur mult ca Julia e mai bine! Cred ca te-ai mai linistit in sfarsit...
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
Bebe Beca spune:
Madutza, poate ca sunt subiectiva dar Lisabona este un oras care merita vazut!!! Este absolut superb. Am mai vazut si Roma, dar nu se compara, cu toate ca si Roma este un oras foarte frumos. Lisabona parca este colorata si curata... Am prieteni care au fost in Barcelona si cand am facut comparatii a castigat Lisabona. Deci, se intelege care este parerea mea... Acum, depinde si ce vrei sa faci... Daca mergi mai in vara, Barcelona iti ofera mai multe distractii. Este si un mare parc acolo, port Aventura, parca.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
cius22 spune:
Buna dragi fete!
Sa vedeti...Merg io azi pe strada si trece prin fata mea un Logan alb-alb,care avea inscris cu rosu,pe toata partea laterala: Andutu...si ce credeti? primul gand ,a fost la...Vanessa...si atunci mi-am dat seama,ca deja faceti parte din viata mea,ca imi sunteti dragi chiar daca nu va cunosc personal si ...m-am inviorat la gandul ca am atatea prietene!...Uite aici:

...pentru toate fetele!
Madutza iti tin pumnii cu job-ul...trebuie sa iasa pana la urma!
Cristina,[b]FELICITARI prietenei tale!...BUN VENIT MATEI!!!
,Ai invatat-o pe prietena ta sa ...umble pe DC???
Vanessa,tare imi pare rau de Cata si de tine,ca tot trageti cu raceala si gatul...dar,hai ca trebuie sa treaca...am auzit ca se va mai stabiliza vremea!Si asa cum zice Nico,cred ca Andu e tare fericit intre 2 fetite![]()
Laurina,la voi Mihninita urla cand il scoti din baie???...hihihi...la noi se intampla cand ajungem la faza cu spalatul pe cap...Dom'le,nu suporta omuletzul asta dilok apa pe fata...asa ca atunci cand e sa il scot il fac cel mai fericit om de pe pamant!![]()
Si zi asa,mami are dii ani???...Pai are dreptate baiatul...el nu stie cati ani are Laurina dar Mami Laurina in mod sigur are doi ani...ca inainte de nasterea lui,nu a fost...mami!Pup dulce pe minunea mica, filozof!
Ioana,mey,dar tu te-ai plimabta prin lume,mey!...ce faaain!
Alus,tare ma bucur ca Julia este mai bine,sigur a fost de la dintisori...dar pentru orice eventualitate,fii cu ochii pe ea!
Cami,pupici lui Sebi!!!
Nico,ahaaa,deci si voi stati tarziu seara...Wow,11-12 ore pe noapte??? si mai doarme si ziua??? ca Victor doarme maxim 10 ore noaptea plus 3 ziua (21:30-7:30 si 13-16)

Laureta[/b],ce vesti ne dai de ieri?...cum a fost la RMN? ti-au dat rezultatele?...sau cand?...
si frumoasa Inisa!
Fetelor,io cred ca Victor o sa-si dea si el drumu' in curand la vorba...a inceput sa zica dupa noi...(pana acu' nu facea asta-vorbea doar pe limba lui)...Ieri,ii coloram un desen cu creionul galben si ii explicam ce fac si deodata il aud..."ga-ba"(adica galben).
Iar cu suzi,cred ca pot s-o arunc la cos...I-am lasat-o special in patut sa si-o poata lua el atunci cand are chef sau ii este dor de ea...NU II TREBUIE!...sunt foarte incantata.
Am mai pus niste pozulici pe dropshots (le gasiti la semnatura ,la "filmulete")
Va
pe toate si pe nazdravanii dulci si va doresc o seara frumoasa!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
mephala30 spune:
Salut!
Uf, chiar ma urnesc greu la scris...
Madutza, bafta multa in gasirea unui job!
Am citit si eu subiectul de la generale....no comment.
Vanessa, sanatate lui Cata!
Noi, Slava Domnului, am scapat fara raceli...si daca va spun ca sta Iustin aproape intreaga ziulica in curu gol (scuzati expresia), caci ma chinui sa-l invat sa faca la oala....o sa ziceti ca sunt o mama iresponsabila. De sosete nu mai zic, obligatoriu sta descult in casa, iar noaptea nu-l invelesc cu nik.
Zilele trecute, cand au fost 10 grade afara, l-am scos fara caciula si imbracat sumar. Pe strada copilasii erau cu caciuli si fulare...ce sa zic, noi suntem pentru calire pe cai 'naturale'.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Buna fetele.
Maduta Bafta cu job-ul
Cris Bun venit lui Matei.
Carmen Spor la invatatul cu olita. Cat despre imbracaminte fa asa cun crezi tu de cuviint. Si eu am lasat-o pe Bia fara caciula acum doua zile. Era mai rece dar nu batea vantul. A facut infart soacramea cand a vazut ca nu i-am dat nici geaca.
Cius Pai Bia doarme inte 10 si 12 ore pe noapte si peste zi inca 1-2.
Felicitari vorbaretului.
Mey, Bia azi dimineata mi-a zis asa: "Tati... pala... caulu..." adica "tati repara carutul", ca tocmai i-a sarit un nit de la ghidon.![]()
Io cu treaba multa la servici. Sa va zic ce am patit azi. A inceput de dimineata sa ma doara ovarele, deja cand am ajuns la munca incepusera sa mi se inmoaie picioarele. Mi-am facut un ceai si dupa putin timp mi-am revenit. Dar pe la ora 14 am inceput sa vad in ceata, am iesit pe balcon m-am plimbat. Apoi am inceput iar sa vad dar m-a luat o durere de cap si mi s-a facut rau. Nu puteam sa ma concentrez, pur si simplu ma iutam la monitor si nu stiam ce fac.
Mi-am revenit putin dupa vreo doua ore si l-am sunat pe sot sai spun. El avea treaba multa la serviciu si nu putea sa plece mai devreme asa ca am sunat la soacramea si iam spus ca mie rau si sa culce fata la ea.
Am venit acaza am luat niste pastilute si mi-am mai revenit. Partea proasta este ca nu imi e somn desi ma simt obosita.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete