Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
anacami spune:
Buna!
Raportez o bunica bolnava
(mie tocmai mi-a trecut gatul, deci...); lui Sebastian au inceput sa-i curga mucisorii aseara, acum este parca mai bine
Ioana,Madutza 

! Numai sa le enerveze vreun baiat, ca vai de mama lui...
Alus, imi pare rau ca fetitza ta este bolnavioara! Sper sa-i treaca repede; anotimpul asta este tare dificil, inselator din punct de vedere al bolilor 
Nu stiu ce sa mai scriu...revin mai tarziu ![]()
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Vorbiti de lacate? M-am dus intr-o seara cu Bia la leagane si era si tati cu noi, care nu cunostea prea bine drumul si nimereste intr-o balta si zice "pana mea" la care fia pe acelasi ton "pata ta, pata ta".
Ieri m-am suparat pe soacramea ca dimineata mi-a zis ca o scoate pe Bia afara dupamasa si cand am ajuns la ea la ora 18.00 cupilu meu doarmea dusa de la ora 15.00 (evident ca am trezit-o imediat). I-am zis sa nu mai lase sa doarma asa tarziu, la 17 cel mult sa o trezeasca. Si mi-a zis ca ce sa-i faca daca vrea copilu sa doarma ea nu-l trezeste. [bag]
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
P.S. Pupici la toaaaate mamicile si la tooooti copilasii
!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
madutza spune:
Ioana, vezi cum retin edle cuvantul cel mai important din propozitie si intonatia
!
Cami, imi pare rau ca s-a imbolnavit Sebi. Si Ana are un pic de rosu in gat acum, dar o las in pace. I-am dat Popolis Pur, ulei de catina si niste Eferalgan. E ste foarte inselatoare vremea asta.....imi este mai frica acum de raceli decat cand e ger.
Nicoleta, tu stii cel mai bine copilul si daca ai probleme cu somnul ei seara. Insa si eu procedez ca soacra ta cand se intampla, nu o trezesc. Desi dupa aia stau cu ceva emotii pana la culcare. Insa in cele mai mult dati nu am avut probleme pt. ca ea probabil era foarte obosita de a dormit atat...
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
tnicoleta spune:
Maduta Si eu o las sa doarma. Dar in ultimul timp s-a tot culcat la 10-11 noaptea si ea doarme pe noapte 11-12 ore altfel nu te intelegi cu ea. Si a inceput seful sa se uite cam urat la mine ca ajung mereu la 12 la servici cand eu trebuie sa fiu la 9.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
madutza spune:
D-asta am zis ca tu stii cel mai bine programul ei. Noi de ex ne culcam numai la 10:30 - 11 si nu e problema, ca stau acasa. Pana la urma s-a culcat cu greu aseara?
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
alus spune:
Salutari mamici!
La noi mai bine, Julia nu mai este asa mofturoasa, dar astazi a facut febra, de fapt nu pot sa spun chiar febra a avut dimineata 37 si 8, iam dat un sup[ozitor si ia trecut. Eu totusi cred ca de la dintisori deoarece baga in gurita tot ce poate si nu poate, iar astazi a bagat mana asa de adanc ca am crezut ca iar va voma
vad ca vorbiti despre cum dorm odori vostri. Odorul meu adoarme la 8 oara de aici(aici este inapoi cu o ora) si se trezeste cam pe la 6 mananca si adoarme ptr. o ora si jumatate doua, cateodata se trezeste si la 9. Deci nu stam rau cu somnul.
Ce despre vreme si aici te poti insela, astazi este frumos si destul de cald, ieri a fost la fel, dar acum doua zile era destul de frig, chiar daca a fost soare.
Pupici la toate
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:
Salutare fetelor
Uite ca printre picaturi am apucat sa va mai citesc. Am foarte mult de lucru si ma lupt sa termin totul pana in 17.30 ca sa pot pleca la mihnunita mea.
Multumesc mamici dragi pentru incurajari. 
Madutza, asa este retin cu tot cu intonatie. Cum aud ceva nou cum repede si ei si cu cat te feresti parca atunci iti scapa ceva. Sunt draguti cand ii auzi, dar..., Mihnea dimineata ne striga baaaaaaa, aseara un baietel la joaca numai asa striga si a inregistrat si maimutica mea tot.
Alus, multa sanatate pentru Julia cum mai este burtica? Cred ca se rezolva cu un pic de regim.
Anacami, mie mi-a placut mult masinuta, chiar daca este mare, probabil ca ideea ta pentru la tara este buna. Si felicitari pentru tron, asta da realizare.Sper ca Sebi este mai bine si a scapat doar un pic cu nasucul.
Vanessa, super cu chiloteii lui Andu si eu ma gandeam sa cumpar o papusa din aceea care face pipi la olita poate asa il conving si pe Mihnea. Cum se mai simte Cata?
Paloma, felicitarei pentru folosirea batistutei. De alaptat sa stii ca si eu aud comentarii pe langa mine, ca e cam mare, ca e baiat(?), tot felul. Mihnea suge dimineata, seara, cateodata noaptea cand nu e chip sa se mai culce, uf ca numai asa adoarme. Singura mea grija este ca o sa se intarce foarte greu si cu multe tipete:(
Cius, chiar noroc cu suzica, s-a suparat baiatul si a zis nu, e bravo. Felicitari pentru doo-doo si olita chiar daca 'operatiunea' nu este completa tot e bine. Si la noi este haios foc cum il intrebi cati ani are spune diii si cati ani are mami dii![]()
Laureta tin pumnii stransi sa fie totul in regula, asteptam sa ne dai vesti bune.
Nicoleta, ai dreptate, cum ia tras de manuta, cum a trecut totul ca prin farmec. Sa mai intamplat sa-l scol si eu pe pitic, dupa 3 ore de somnic, ca ma gandeam cu groaza ce garda ma asteapta![]()
Apropo de somnic si la noi se culca foarte tarziu 11, 11.30, dar eu cred ca noi suntem de vina ca tati vine f tarziu de la serviciu si el atunci se intarata la joaca, ii trece somnicul si se face 10, pai pana facem baie, pana urlam un sfert de ora dupa ca de ce l-am scos din cadita se face 11.
Na ca azi m-am cam intins...
Multi pupici
tnicoleta spune:
Maduta Da aseara s-a culcat pe la 11.30 si dimineata am trezit-o eu la 9 si incepuse sa planga sa o las in patut sa faca nani. S-a rupt sufletul in mine da trebuia sa ajung mai devreme la servici.
Alus si la noi e la fel cu vremea. Au fost 3 zile insorite si 15-18 grade. Acum ploua iar si s-a lasat rece.
Anacami Sanatate bunicii si lui Sebi.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Bebe Beca spune:
Ne-am gandit sa plecam cateva zile la Nisipurile de Aur, inainte de 1 mai. Am ales si hotelul, urmeaza sa verifice agentia daca mai sunt locuri, sper sa avem noroc.
Se strica vremea, se pare. Si sambata avem turta fetitei fratelui meu si vroiam sa petrecem in curte... Poate avem noroc macar de soare... Oare ce cadou sa ii luam? Jucarii are destul de multe, tot ce avea Rebeca inainte, hainute i-a cumparat mamica ei... Tot la jucarii ajungem, dar nu ma hotarasc ce.
Maine ma duc la tuns, abia astept! Poate o pacalesc si pe Rebecutza, ca ar fi nevoie de ajustari pe ici, pe colo...
Copilasilor dragalasi si mamicilor din dotare le trimitem un pupic virtual!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004