Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Bee, crede-ma ca am aplciat si masuri radicale. Stiti ca eu ma plangeam ca nu papa ghemotocul de cand nu am mai avut tzitzi ca lumea si de atunci am aplicat si metoda cu dat sa pape la cerere (ceea ce insemna maxim 50 ml/ora) si apoi metoda cu lasat sa se infometeze ca sa pape mai mult la intervale mai mari...si uite ce rezultat am obtinut..papa maxim 50 ml la 3.5, 4 sau chiar 5 ore. Cat despre felul de lapte daca am vazut ca nu il ia dupa primee inghitituri, am revenit la Nan si tetinele sunt cele de la Nuk pe care cat de cat le linge. Am vorbit azi cu un pediatru foarte bun de la Sibiu si mi-a spus ca scaunul ei(verde ff inchis si urat mirositor) este specific unui copil subnutrit si doarme atat de mult ca datorita foamei pentru ca nu mai are putere sa protesteze. Mi-a recomandat sa mai incerc si alt fel de lapte (mai sunt vreo doua pe care nu le-am incercat printre care alea romanesti) si sa insist cu papa. Da, acum s-a suprapus rosu in gat (e doar putin fonfanita in rest), dar problema principala nu e aici. Mi-a recomandat si ea vitamina C.
Cata, daca vitamina C nu da nici un rezultat o sa caut si vitaminele.
Liliana, Tonotil ii dau cate un sfert de fiola si mi l-a recomandat medicul pentru fortifiere si pofta de mancare. Acum sper sa fie ok.
Rabdarea mea si ambitia cu ea nu au limite, asa ca am toata increderea ca vom rezolva problema.
Maraki, multa sanatate lui Angelo, sper sa ii treaca cat mai repede si sa nu scada in greutate asa cum am patit noi.
Pupici si va multumesc tuturor pentru sfaturi, o sa mai intru sa va dau vesti.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova iaca ce sa fac si eu cu cartoful..s-a gindit mama sa incerc si metoda asta babeasca...nu stiu ce alt efect poate sa aiba decit ca ma face mai sexoasa in fata lui Dan, ca acum sunt cu MASCA, CARTOF, CAPOT SI CIPICI in picioare..in schimb mi-am dat seama ca nu am chiloti pe mine.,..mai, eu cred ca de acolo mi se trage raceala, dar ce sa fac daca nu suport chilotii in casa? Sunt si eu ca vecina mea celebra si ca Ceauseasca!A..si sa stii ca daca ar fi avut efect ma minjeam si cu kkt pe git numai sa-mi treacaaaaaa!!!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eheheee... vroiam sa il laud... ca l-am facut destul de ras..;ba ca nu se kk , ba ca nu a luat in greutate luna asta cum trebuia. NU SUGE NICI SUZETA... NICI DEGET... NICI PUMN

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Ralu asa era si kk Biei cind am fost sa-i fac coprocultura...verde si mic, abia am putut sa-l apuc si sa-l azvirl in recipient..Basca cind am ajuns la centru medical cu el, mi-a zis ca nu e bun recipientul si a trebuit sa stramut rahatelul in alt borcanas...Si ce l-am mai fugarit, ca era ca guma de mestecat si nu puteam sa-l prind ioc... parca avea picioare! Acum astept rezultatul..auzi tu de ce nu-i faci o corpocultura sa fi sigura ca nu are vreun microb, Doamne fereste!
Teolinda, las ca stiu eu Nicolas o sa-si suga destele de la picioare, daca aia nu, aia nu!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eiiiiiiii, ce smechera esti
!!! ceva tot va trebui sa suga si Nicolas. sunt curioasa ce.
Cata esti sexoasa rau cu cartof pe gat si fara chiloti
Ralu nu mai zic nimic, ca nu stiu cum te pot ajuta.Sorry. sper sa-si revina Anastasia si sa manance.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Eu v-am citit si treb sa o sterg la dentist, las bb cu buni acasa, ca ati trimis aici vantul si vretzi acolo primavara
Va pup si scriu peste vreo 2-3h.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

O sa suga tzatzici de la gagici... mai tarziu ca s-a invatzat acum.

Mergi la inceput

Fetelor ma laud si eu cu recordul personal..tocmai a luat Bia prima ei masa de 200...la mai multe! Acum sper sa nu-mi vomite!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

CATA! La cat mai multe mese cu 200ml si peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor eu nu cred ca kk verde este din cauza subnutririi! Pai si Angelo face asa si numai subnutrit nu esteAm intrat putin ca astept sa termine de facut kaki,sa va spun ce dr. sant aici! Este normal cu copilul bolnav, nas curgand, inceput de febra,cu mese foarte mici,sa imi dea tratament doar picaturi de nas si ser fiziologic pt. inhalatii??? noroc ca am cumparat eu sirop pt. febra si am in casa si babylax pt. kaki( nu mai tin minte daca am scris, este sub forma lichida glicerina )Cand i-am spus dr. ca face o data la 3 zile kk, a zis sa pun in biberon cu 10 ml mai multa apa,nici vorba de supozitor sau altceva! Mi se par mai competenti medicii din Ro
Ralu sanatate Anastasiei
Cata, la fel si pt voisanatate!!!
Va pup, intru mai tarziu

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput