Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
Buna ziua fetelor,
Noi santem cam bolnaviori, Angelo a luat de la Giorgos raceala, curge nasul, se ineaca si mananca foarte putin.Am fost astazi la dr. si i-a dat picaturi de nas si ser fiziologoc impreuna cu un aparat care trebuie returnat, trebuie sa faca bebu inhalari de 3 ori pe zi.A spus dr. ca siropul nu face nimic pt. ca Angelo este prea mic si nu poate sa expectoreze, mai bine sa faca inhalari.De ieri dupa masa nu mai mananca bine, cel mult 40 ml si asta din cauza ca nu poate respira bine( bebeii respira mai mult pe nas )Eu totusi i-am dat sirop pt. febra, am vazut ca avea 37.7 si nu am asteptat sa se ridice temperatura
Vestea buna este ca a ajuns la 5600 gr.
La fix o luna avea 4180 gr. deci a luat foarte bine intr-o luna jumate
Fetelor acum incep sa citesc ce s-a postat, revin mai tarziu....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
utocatalina spune:
Ralu, vezi ca si pe la Brasov trebuie sa existe distribuitori de produse California Fitness..Ia incearca sa faci rost de ele!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
teolinda spune:
Merge forumul asta intr-un haaal
de-mi vine sa nici nu mai scriu
.
Cata ti-am trimis PM cu baloanele.
Ralu - Tonotil? De ce? N-am mai auzit la bebelushi de Tonotil. Nici prospectul nu l-am citit dar numai gandul ca i l-a prescris soacra-mii care saraca e vai de ea... m-a facut sa te intreb de ce?
Eu ii dau vit C din fiola. Ma si mir cum de o savureaza ca are un gust oribil
.. ca si Calciu ala de la Pharco cu gust salciu.
CATA - mercic de aprecieri... lasa ca nici cu Bia nu mi-e rusine ti-am zis... si-a ales bine Marcolino gagica
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Maraki deci Angelos se ia de mina cu Bia..raciti si 5600 amindoi! Bia fonfane mai putin, dar in schimb imi tuseste din cind in cind si se ineaca..de papat vad ca a inceput sa pape mai bine,dar sapt. trecuta minca cam 70 la majoritatea meselor si scotea limba de un cot, semn ca ceva e in neregula pe git! Teolinda eu cind i-am dat Biei 1 pic de Vitamina C 2 zile, urmatoarele 3 a facut numai diaree..eu stiu ca Vitamina C poate avea un astfel de efect, asa ca Ralu ai grija sa nu dati in cufureala daca ii dai Anastasiei!
Eu m-am gatit...mi-am pus cartof la git...sunt o adevarata 

Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
teolinda spune:
Maraki - deci ati trecut pe aerosoli? Asta e aparatul de care zici? Bine ca ii dai siropel.. lasa ca face bine! Aveti grija de voi!
CATA - crede-ma ca daca facea macar un kk pe zi de la vit C ii dadeam lui Nicolas in fiecare zi
. Asa ca eu i-am dat 5 zile cate 2,5ml pe zi si ioc kk
.
Iar daca ar fi sa o Ajute pe Anastasia la kk o sa fie Ralu fericita ca si ei au aceeasi problema ca si noi
.
Ai grija si tu de tine ... si de cartof
.
Vreau si eu sa imi iau vitamine de bebel de la California...chiar am pe cineva care distribuie si imi aduce de regula VitC 1000 pt Robert care asa se apara de raceli. Dar sa intreb pediatra intai. Eu parca am citit ca vitaminele se dau putin mai tarziu... asa in complex.
LILIANA
si
Bee spune:
Ce-mi vad ochisorii cand bag si eu capul pe-aci? Bebei mofturosi, care nu iau in greutate, sau bebei raciti si necajiti, ca al Mirelei se stie ca e kk-cios.
la toti si la toate!
Ralu, parerea mea, neautorizata, ar fi sa lasi copilul sa-si revina fara sa-i mai dai nimic. Poate e o solutie mai radicala, dar daca nimic nu merge........Zic si eu. Fii consecventa cu un lapte pe care l-a tolerat mai bine la inceput si fixeaza-te la un singur tip de biberon si tetina. Bebeilor le place rutina si la modul asta incep sa aiba preferinte. Tu ziceai ca-i dai suc de portocale? Parca ai inceput sa diversifici. Poate e prea devreme pt micuta. SI cu roshul ala in gat, in afara de inapetenta ai mai observat ceva? Ii curge nasul, ochii, tuseste? CA atatia doctori am vazut care cum vii cu puiul la ei: rosu in gat sau dintisori. Astea sunt scuze universale pt maraiala si lipsa poftei de mancare. Cu lingurita ai incercat sa-i dai laptic? Stiu ca e tare greu, dar merita incercat. Pe mine mama m-a ingrozit cu patania unei femei, care din dorinta de a-si alapta copilul, i-a dat San+ biberon, pana a refuzat si sanul si biberonul (eu stiu ca ma ingrozesc ca si eu sunt la san+ bibe). Si au hranit bebele cu lingurita.
. Sa intri sa ne mai spui ce face mofturoasa. Si tu sa ai grija sa nu dezarmezi si sa ai muuulta rabdare!
teolinda spune:
Fetelor am si eu o intrebare pt voi...
Bebelushii vostri ce prefera? Suzeta sau degetzel?
Dupa ce primesc raspunsuri zic si eu de-al meu
.
LILIANA
si
Bee spune:
Teolinda, grea intrebare. Ana prefera suzeta doar la plimbare. Ocazional o vrea si la somn, dar cand are nevoie de suzeta ca sa adoarma, sigur nu adoarme. IN schimb la trezire, in gurita ei un degetel e prea putin, intra toata manuta. Suge de zor la ea. Si suzeta i-a introdus-o in viata ei, fix cand am realizat ca ori imi folosea tzata pe post de suzeta, ori sugea de zor la degetel. Si CApraru zice: decat degetel, mai bine suzeta.
Cata si MAraki, ce ma complexati cu greutatile bebeilor! Noi abia am strans 5.200, la 2 luni jumate. DAr in schimb suntem luuungi. MI-e si frica s-o masor, ca vad ochiometric cat e de lunga. Rahitism scrie pe fata mea. O s-a trebuiasca sa o tin la soare cat mai mult.
Cat despre atuurile mele, gen Pamela ANderson, eu una le cam detest! Eu vreau mai putin. Mai fac un bebe si mi le micsorez. Am senzatia ca si la alaptat ma impiedica. LOgica mea spune ca desi ele sunt maaari, lapte am tot ca o mama normala, poate chiar mai putin. Pai din tot volumul ala, i-o fi mai greu bebitzei sa suga cat tb. DE aia se plictiseste si renunta de multe ori. Cred ca e mai bine cu ele mai mici, cu tot lapticul concentat intr-un volum mai mic. Cam asta e teoria mea adacadabranta.![]()
Giova spune:
Maraki imi pare rau ca angelos e bolnavior. un
de la noi.
Rallu printesa e mofturici? Poate are ceva zile poraste, mai ales ca e cu rosu in gat. nu o indopa cu medicamente, ca isi revine ea.
Cuscra eu pun cartof pe talpi sa treaca febra. tu-l pui pe gat sa treaca ce? durerea?![]()
Liliana al meu suge pe suzeta. deocamdata numai pumnul il duce la gurita, dar nu-i place.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
utocatalina spune:
He Teolinda zici ca zero efect Vitamina C? Chiar ma mir..pai eu daca ii dadeam 2,5 ml Biei cred ca kk incepea sa semene cu pipi
Vezi ca Infant formula se da la sugari, deci Nicolas poate sa ia fara probleme..eu am auzit ca sunt foarte bune..vad eu acum daca se face Bia ca
si va zic!A..si la capitolul supt, Bia momentan prefera Suzy, dar cind e supernervoasa si-i scot suzeta din gura incearca sa-si vire tot pumnul si isi suge toate degetele..azi mi-a tras un "eeeeee" lung
..Dar ia zi-mi ce face Nicolas cu degetele, ca doar nu le suge pe alea de la picioare?![]()
Bee lasa ca tu o ai pe cea mai lungana fata..acum vrei sa o ai si pe cea mai grasa?
Zici ca le vrei mai mici..no probleme, da-mi mie un numar ca eu le vreau mari!
Si e adevarat ca nu conteaza cit ai sinii in ce priveste cantitatea de lapte, dar eu cu sinii mei, trebuie sa ma aplec de cocoasa cind stau pe scaun ca sa suga Bia, ca daca stau tapana, trebuie sa faca salturi ca delfinul pina la ei!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta