Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu vreau la munte!!!.
ce bine ca te-a ajutat cineva cu Ana, Bee.
Cata tu vrei sa fie Bia roscata?
Marco e cam mofturici azi. ma dispera!!!
vroiam sa fac ordine la acte, dar asa il tin langa mine si nu pot misca nimic.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua!

Vai ce-am mai levenit in pat.. pana pe la 11:30 cu papanasul langa mine de pe la ora 9:00. V-am zis eu ca a tratat Robert cu el aseara sa doarma pana mai tarziu.

Acum iar s-a bagat la somnul de frumusete.. o ora in jurul pranzului. Sa vad apoi ce ii fac... ca nici azi nu-i vreme de scos afara. Cred ca scot carutul in balcon.

Concurez si eu la ... "cea mai Pamela Anderson" dar sa nu ma puneti sa ma mulg ca imi stric "silicoanele". Mai bine facem o masuratoare.

BEE - stii de ce nu vine primavara aia?Ca Ursulina si-a lasat fulgii de nea si sarbatorile la semnatura. Baga bre un trandafir o gladiola ceva sa vina vara aia odataaa.

Fetelor de-acum nu se mai suporta micuztii cu kk la . Am citit io la nenea Capraru in carte ca intre lunile 2-3 descopera starea inconfortabila provocata de kk.

ANASEBE - chiar vazusem acum 2 zile pozele cu Tiberiu si ma gandeam ca n-ai mai intrat de cam multa vreme. Ia poftim mai des la povesti despre copilas... sa nu ne dea astia afara de pe forum.

Fug la poze cu BEE ca am uitat de ele.

Salutare si schimbului 1 si schimbului 2 si o zi buna alaturi de comorile voastre.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata nu mai faci botezul pe 29 aprilie?
Linda pupicei la Nicolas.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, fetele.

Nu am mai intrat de mult, sunt in urma rau si cu cititul, pentru ca suntem tare amarati. Strumfulica noastra nu mai vrea sa pape aproape deloc si suntem tot in jurul ei cu biberonul sa o pacalim cumva. De o saptamana nu trece de 400 ml pe zi, si plange cand vede bibele de zici ca ii dai ortava...in rest rade toata ziua, gangureste, darme toata noaptea (cu burtica goala) incat zici ca e cel mai satul copil. Aaaaaa..si si dupa 20 ml face niste partzulici si ragaieli de parca ar fi mancat o sticla intreaga. Am fost la toti doctorii si in afara de rosu in gat toti spun ca e sanatoasa...dar ea pierde in greutate (a scazut intr-o saptamana 100g). Zau ca nu mai stim ce sa ii facem...am incercat toate felurile de lapte de pe piata, iar de biberoane...am sa mai dau la 5 copii.
Am vzut pozele cu Diana si Raisa(atat am reusit) si sunt niste mortale. Moni, Diana se poate lua la concurenta cu Anastasia la mutrizte. Raisa e super dulce si sunt totale pozele su MAtrix...Nu ti-e frica sa o las cu pisicul.
Cuscra, am citit eu bine sau va fug ochii pe la alte gagicute??? Nu vezi ca noi ne pregatim pentru Miss??? Pupici papanasului cel cuminte.
Pupici la toata lumea, incerc sa recuperez.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor vad ca raceala asta m-a determinat sa descoper iar frigiderul..parca uitasem cum e sa traiesti ca sa maninci, dar acum de cit cu racaiala asta pe git imi vine sa maninc orice ca sa-mi linistesc grumazul, pe ideea ca oricum iese pe Sper sa fie asa si sa nu se depuna acolo.!
Giova nu mai stiu cind si de ce, dar data de botez a devenit 6 mai..poate o fi mai cald, cine stie? Da..eu o vreau roscata pe Bia, ca mine..dar vrabia Mihai Viteazul!Si eu vreau si la munte si la mare..Baga poze sa te vad blond roscata!
Ralu sa stii ca asa a fost si Bia sapt. trecuta, a avut zile cind mai mult de 600 nu a papat nici sa o pici cu ceara..tu ai verificat, Anastasia nu are limbuta alba? Si daca e rosie in git si asta e un motiv sa nu-ti pape..ce-i dai?
Teolinda te inscri si tu la concurs de..ce bine ca v-a inzestrat natura..cu mine a fost mai vitrega, dar mi-a dat un mare!
Mama, daca m-ati auzi cum vorbesc si tusesc, ziceti ca sunt o baba alcoolica !

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

BEE – super pozele de la ski! Iar ANA e mortala cu ochisorii ei albastri si parul e putin cret cumva ?

CUSCRA – te asteptam cu vesti mai bune dar m-am cam intristat. Pai cum e posibil sa nu stie nici un medic ce sa faceti cu micutza mofturoasa. ? Ceva vitamine ii dai ? Poate i s-ar face pofta de papica desi eu i-am dat Vit. C luna asta si papanasul meu a luat doar 550gr. in greutate.
Asa ca.. micutzii nostri ori sunt "indragostiti" asa pe nevazute... ori isi trasmit telepatic( cam nekkciosi si sa nu depuna prea mult pe ei)... desi papanasul meu mananca nu face mofturi.
Cat despre alte gagicutze.. stai linistita ca eu nu vreau sa-l fac "golanash"...nu renuntam noi la Anastasia si nici ii vom da motive sa ne paraseasca ea. mofturoasei si acum neaparat sa intri sa ne mai spui ce si cum... ca m-ai pus pe jar.

BLONDOO - si lui MARAILA. Vezi ce poze ii mai faci.

Ma duc sa mai bag si eu poze ... dar sa le micsorez intai... ca vad ca sunt cam la coada clasamentului.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Teolinda hai ca l-am vazut pe zimbaret..Este superb..eu sunt indragostita de ochisorii lui migdalati! Si ma minunez si ce par are..lung! Ia zi-mi, acum cum este, a mai cazut din cel vechi sau tot creste..eu de 1 sapt. vad ca i-a crescut si Biei parul, dar eu ma steptam ca acum sa cada si apoi sa creasca..de fapt cade pe la 4 luni? Nu stiu ce sa mai cred! A..si tu aratati misto..imi plac hainele, sunt culorile mele preferate!Draguta si felicitarea!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cata, pentru raceala ii dau doar Panadol sirop, asta mi-a prescris medicul. Mama ta ce recomanda? Limbuta o are alba de cand s-a nascut, desi o badijonez mereu cu o solutie preparata la farmacie cu glicerina, stamicina si vit A. Acum asteptam si rezultatele de la exudat.
Liliana, vitamine nu i-am dat nimic pana acum pentru ca nu ne-a prescris medicul desi si eu ma gandeam la Vitamina C (dar nu stiu cum sa cer la farmacie, sub ce forma e pentru bebei). De ieri am inceput sa ii dau Tonotil si Acid folic si dupa ce terminam cu raceala o sa ii dau fier.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Teolinda zi-mi de baloane..cit? De unde? Ma intereseaza si pe mine pentru botez!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Ralu este ok Panadolul si solutia pentru limbuta..eu ii dau Calpol Biei, dar tot aia este...cit despre limbuta alba si Bia o are tot timpul, dar nu pare sa o deranjeze..sa stii ca se poate sa aiba zile mai proaste, cind sa nu-ti pape ca lumea, fara sa-ti dai seama de la ce este..am patit-o si eu sapt. trecuta..Acum ca vitamine eu iti recomand plovitaminele de la California Fitness se numesc Infant Formula si se da cite 1 ml/zi..eu ii dau Biei de duminica..cam de atunci maninca si mai bine...acum nu stiu daca este de la vitamine sau i-a revin pofta de mincare din alte motive, dar eu zic ca merita sa incerci..astea costa cam 500.000 lei!Eu le-am luat de la farmacia 2Na...la altele nu aveau!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput