Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina dar ce e concurs de ..Eu nu pot sa ma bag, ca desi am lapte nu am tite mari!Cred ca la capitolul asta sta f. bine si Alina!. Cine mai e sa strige tare!ca eu lui Dan cind se apropie de mine ii zic ca la in pace ca sunt ale Biei!Nici eu nu am iesit de 2 zile afar si sigur nu ies nici azi..oricum suntem varza amindoua..e a acum se chinuie sa faca kk!Maria programul asta mai hotic cu muls si barte, o sa se mai aseze cu timpul sau vei deveni tu experimentata si va fi altcumva..eu peste zi nu mai pot sa adorm ca Bia este vesnic cu ochii pe mine, doarme iepureste si oricum acum mai toata ziua de cind se trezeste pina noaptea la 22 cind se culca, sta de veghe..asa ca daca nu zbiara totul este bine, nu are decit sa se uite pe pereti cit scriu eu aici..desigur ca din cind in cind o bag si in seama ca altfel e prapad!Mirela eu as mai baga o , dar acum nu am chef ca sunt racita si cum nici Bia nu mai vrea sa doarma deloc pe timpul zilei, seara cind as vrea si eu sa fac ceva, nu se poate..Iar cind vrea Dan, adica dupa 22, atunci nu mai stau eu ca sunt varza de obosita fie de la leganatul ei, fie de la oboseala care se acumuleaza peste zi!Las ca o prindem noi ca adoarme seara si tragem o baie cu spume, ca mi-a ramas gindul la ea de pe 8 martie, cind mi-am propus, dar nu s-a putut! Intai sa scap insa de raceala asta!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Irina, pai aia tot sechestrati pe insula sunt si in seria II, cred ca acolo raman, nu ii mai salveaza nimeni. Da' tare m-as sechestra si io cu Jack pe insula aia!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata la schimbul 1!
Sa vad ce pot scrie ca azi s-a trezit cu fundul in sus printesa!
Mai este careva pe aici la care face bebe scandal daca-i cu kk la fund? Ca am citit undeva ca cica nu-i deranjeaza in primele luni,ca nu simt diferenta. Pai dupa ce a zbierat en-gros si nu voia nimic,am dezambalat-o si cum i-am scos kk de acolo (nici nu stiam ca are ca i-l dadeam mai repede jos...) mi-a trantit direct un zambet! Si ce tipete mai devreme! Acu cred ca-i somnoroasa de aia e asa matzaita,dar n-am scimbat-o decat de juma de ora si mai inainte iar a tras niste prrrrr....uri ca precis e iar plin.
Merg s-o schimb,apoi revin sa ma uit la poze si sa va raspund!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Fetelor in contul nostru comun, la e-mail am trimis niste poze cu bb haiosi cum sunt si ai nostri!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Monica, nici Biei nu-i place cu kk la fund..acum cred insa ca a facut si pare ca doarme..asa iepureste..cred ca nu a terminat cu kk de aia..si acum e mai nasol, ca daca se kk si nu o schimb la timp minjeste centura ei alba pentru buricut si urmeaza spalarea centurii si punerea ei sa se usuce..asa ca in general, cum o aud ca a facut, cum o schimb..acum stau in dubii, ca se poate sa fi fost numai 1 pirt ce am auzit io!A..acum o noua descoperire: eu tusesc magareste!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

NOua nici nu stiu daca ne place sau nu cu kk la fund. Asta fiindca "productia" e asha un eveniment rarisim si epocal, incat ma reped s-o schimb sa vad "minunea". Mai nou a facut si ieri si azi! Sper sa nu dea in cufureala.
Cat despre dulciuri.. NU ma laud, dar sunt cu siguranta campioana negativa. EU si cu sotzul mancam la prostii, de nu mai putem. DE ciocolata nu mai spun. Am senzatia ca beba mea face colici in zilele cand nu mananc cioco. Mai nou m-am reprofilat si pe compot de ananas. PLus ca portocale si mere, mananc la discretie.
Mirela, mai baga ochii la forumul antidepresiv, cand te simtzi depashita. MAi lasa si tu sotzul nemancat si bebele urlator! Acum 2 zile, am aplicat o metoda foarte dura de reeducare a bebitzei: lasata in pat sa urle, in timp ce eu eram in pat cu sotul cu ochii pe ceas. Daca trecea de 10 minute m-ash fi dus la ea. DAr a adormit.
Cata, la ski ne-am descurcat cumva fiindca stateau ai mei cu fata cateva ore, cat sa skiem si noi. Dar de Pasti vreau sa mergem din nou in Bran, de data asta numai noi cu Bebitza, ca prea a fost fain. SI asha-i place la aer! IN Poiana am vazut un cuplu cu un bebe cam de 6 luni, in scoica. SI ei skiau cu randul: unul skia, unul bea bere si avea grija de bebe. Simpatici. LA anul asha cred ca vom face, daca o sa skiez si eu acceptabil macar. CA acum am maturat partia cand cu capul, cand cu fundul..
Ursoaico, ai iesit tu din barlog, dar uita-te pe geam! Asta-i primavara? SI ce vad eu ca pica din cer or fi ghiocei ai sa zici, nu? Tot e bine ca nu mai bate vantul asha de rau!
fetele, ca m-apuc si eu de treaba in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA m-am uitat pe poze si ... Ana lui BEE e roscata 100%,de BIA nu stiu ce sa zic,pare mai mult saten-roscata ..... cam cum e Diana mea si eu nu vreau roscata,ca intre doi bruneti o sa zica lumea ca am facut-o cu Morcoveatza!
BEE ce fain ca ai fost la munte,la zapada...
IRINA poate vrea CATA sa-i fac o demonstratie cu Fulga in sutien Cred ca si BEE concureaza la premiul Pamela Anderson !
Iar cu LOST abia incepe distractia Fain ca ai pe DVD ca noi astepatam o saptamana sa vedem care-i treaba! Nu ca ne-am fi lamurit deja,ca mai e...
DENISA Diana doarme de pe la 21-22 pana la 2 si apoi pana la 5-6,ca dupa aia mai mult ma enerveaza...pana la 10. Ca si azi...zambete,scremut,ueeeee...,papa cate un pic,somn de 15-20 minute etc. Deci somn ioc
Si acum imi vine o verisoara pe aici,ca altfel mai bagam un somnic - Diana a adormit -,poate reusesc azi... Ca ltfel nu mai fac fatza la schimbul 2.
Vine si mami asa ca va pup pe restul,URSULINA,MIRELA,MARAKI,ANDA etc....sa vad cum mai intru prin zona pana se imprastie lumea!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Aoleu, de o ora stau in fata compului si citesc ce a scris schimbul 2. eu cred ca ne dau astia afara ca numai subiect de bebe nu e iaci.
Am vazut pozele: Angelos un grasun si un scumpic.
Diana o lady ce mai!!
Filip frumossss. are o mutrita asa de dulcee!!
Bee super pozele de la munte!!! M-as duce si eu putin la ski. Iarna urmatoare nu vom rata. sper sa poata al meu sot sa-si ia liber, caci cu atatea constructii...o iau razna.
Cata si mie mi se pare ca nora-mea e roscata. cel putin in poze. dar asa se vede si Marco, asa ca...nu ne putem baza pe asta.
Gratiela bine ai venit pe !!!
Sa-ti traiasca beble. Cum a zis si Ursoaica, da-ne toate datele si te trecem rapid pe lista.

Deci pe mine m-ati scos din clasament cu pozele. asa imi trebuie daca am sters o gramada caci mi se pareau multe. si acum nu pot pune ca iar imi joaca feste aparatul asta.
Mi-a facut Clau poze aseara. de dim. cand m-am uitat in oglinda, am remarcat ca sunt un roscat spre blond. niaiba stie ce culoare e asta.
dar la urmatorul vopsit, inainte de botez se va deschide si mai mul.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am uitat sa va zic: marco a papat la 22.30 si s-a trezit numaim la 6 dim., sa pape. dar de dormit, a adormit la ora 23 caci aseara dadea concurs de gangureli si chiuituri cu tat-su. am pus camera la incarcat, caci deseara fac emisiune cu camera ascunsa.

Cata ma bucur ca te simti putin mai bine. mie mi-a trecut.
Abia astept bayexpo si in Tm. noroc cu Anda ca mi-a zis cand e.

fug la alaptat si revin.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Hai fetelor ca m-am desumflat de tot..deci numai eu o vad roscata! Ce ti-e si cu autosugestia asta!Giova misto ca ti-a trecut raceala..eu vorbesc ca ala din Razboiul Stelelor..am uitat cum il cheama..Bee asa m-am gindit si eu, ca te-a ajutat cineva la munte cu Ana..si noi am vrea sa plecam de 1 Mai la mare la Mangalia, dar nu cred ca o vom face, mai ales ca pe 6 va fi botezul si chiar vom avea de alergat!Monica titoasa, si super laptaroasa!Morcoveata zici? Eu vreau asa si tu tocmai invers vrei..Ce ti-e si cu mofturile noastre!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput