Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki si mie mi se pare cam aiurea..foarte bine ca i-ai dat sirop pentru febra..si eu i-am dat Biei calpol, chiar daca temp. nu a sarit de 37.3, dar acum nu-i mai dau ca si asa iau eu paracetamol 3/zi si cred ca il suge de la mine!Si la kk..ei nu au auzit de supozitor?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nici pe mine nu ma lasa pediatra sa-i pun supozitor si termometru ca sa faca kk.
am descoperit ex. ala sa-l apas cu picioarele pe burtica si am vazut ca functioneaza. sau bicicleta cum a zis Denisa.
al meu face, nu e nevoie pt. moment de nici una din astea.

asta e culoarea parului meu

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Giova acum esti roscata 100%...semeni cu mine!Tu chiar ai crezut ca esti blonda?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele va scriu repede pana nu incepem baia!
RALU imi pare rau de frumusica Anastasia,eu zic ca isi revine ea si nu-i subnutrita! Noi am avut zile intregi in care a mancat f.f. putin!
MARAKI sper sa se faca bine Angelo repede,aia nu-i febra,stai linistita! Pusi!
MIRELA cum mai e Dani cum a iesit analiza aia?
CATA si tu fa-te bine...acum v-a lovit pe toate! Si Irina si Giova (ala nu-i deloc blond!!!)
Eu sunt KO, ca pe langa vara-mea au aparut dupa aia inca doua tipe,Lili aia cu italianul si fosta ei colega de birou,deci aproape si a mea,ca erau vecine firmele. Iar am primit o groaza de cadouri,mi-a adus aparatoarele de patutz,caruselul muzical la care am agatat eu doi ursuleti,un papagal si un catel! A mai primit o multime de jucarii zdranganitoare si un papagal mare muzical La capitolul haine cel mai mult ma bucur de un halat de baie (mai avem doua dar mai mari,asta-i bun!)si cateva caciuli de iarna si bascutze smecheroase! Exact ce ne lipsea! Cred ca ghiceste Lili asta de ce avem nevoie! Si noroc ca a proiectat-o pe Giulia cu un an inaintea mea
Am vazut ca iar e problema pe aici cu kk,azi cred ca a facut de vreo 6 ori galben-verzui ca de obicei...Uneori ma gandesc daca nu face cam des,dar mai nou,de seara nu mai face kk pana pe la vreo 8-10 dimineatza,probabil pentru ca la 2 noaptea papa putin...
iar despre papa chiar nici nu mai tin cont de ore,cand i-e foame ii dau si gata! Ca are colacei chiar daca n-are inca 5 kg la doua luni jumate...
Nu mai stiu ce voiam sa zic ... revin eu!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by utocatalina

Giova acum esti roscata 100%...semeni cu mine!Tu chiar ai crezut ca esti blonda?

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

pai tre sa semene cuscrele intre ele, nu??????

Monica pai blond nu avea cum sa iasa de la saten inchis. urmatorul sigur va fi, sau cel putin asa sper eu.
Sa poarte sanatoasa Diana hainutele si sa se bucure de jucarii.

off ca nu mai apare Clau sa-i facem baita la bebel!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO eu am ramas muta... ca nu vad "blond". Lasa ca incet incet se obtine blondul... trebuie sa te deschizi de la un vopsit la altul.. ton pe ton pana ajungi la ce culoare vrei.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Monica super ca ai primit asa de multe..si eu vreau un halat de baie pentru Bia, dar sa-l primesc, ca la capitolul bani sumt cam varza! Si Bia face kk galben verzui...cica daca sta mai mult in stomac iese cu culoarea verzuie spre mustar! Na, ca v-am facut si pofta de mincare! Eu am terminat!
Giova recunoaste ca ai vrut sa te faci roscata! Acum daca vrei blond cred ca trebe sa te mai decolorezi 1 data....ca altfel rocata ramai!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

A...si cred ca asa "blonda" este si Alina!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Cata, Liliana, Moni aveti dreptate. si sora-mea se astepta sa vada o blonda si a raams dezamagita.
dar lasa ca ma mai fac eu odata si sa vedeti atunci minunatie!!
Deci si Alina s-a decolorat? eu cu vopsea m-am facut, dar tot mi-a decolorat vreo 2 tonuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sa va povestesc putin despre problema mea...

Adevarul e ca am avut probleme cu cezariana asta.
Sincera sa fiu nu-mi amintesc daca v-am povestit sau nu, asa ca o fac acum.

Dupa cum stiti, in ultima luna de sarcina a trebuit sa stau aproape tot timpul la pat, pentru ca aveam dureri mari undeva in zona de jos a burtii. Doctorul mi-a spus ca e din cauza taieturii de pe uter de la cezariana Oanei, dar nu mi-a dat foarte multe amanunte. Bine a facut, adevarul l-am aflat abia dupa operatie.

Peretele uterului din zona taieturii s-a subtiat f.f.f. mult, era pericol de ruptura (noroc ca Roxana n-a fost foarte mare). Dar orice miscare imi provoca dureri si efortul ar fi putut duce la ruptura uterului care ar fi fost o tragedie.
De asemenea, era foarte periculos si sa intru in travaliu, contractiile ar fi avut acelasi efect.

Bine ca a fost totul OK si am ajuns la cezariana programata, fara sa intru in travaliu.

Oricum, dupa ce au scos-o pe Roxana si au cusut uterul, cusatura s-a DESHIRAT, asa ca a trebuit refacuta.

Nici nu s-ar mai putea pune problema unei alte sarcini, uterul meu e vai de el, saracu'.
Oricum, eu am facut si ligaturare, pentru ca - vorba Iulianei - am vrut sa inchid fabricutza de facut copii.

Eu si acum am scurgeri, cu toate ca au trecut 5 saptamani de la nastere. Doctorul mi-a spus ca atunci cand nu voi mai avea scurgeri inseamna ca s-a cicatrizat interiorul (uterul).
Daca o ridic pe Oana in brate am inca dureri in interior si mi-e teama. Pana la urma nu vreau sa patesc ceva, ca am 2 copii de crescut.

---------------------

Roxana e bine, mancacioasa si duuuuuuuuuulce foc.
Oana o iubeste mult, vrea numai ea sa se ocupe de surioara ei la baitza, la schimbat.
Ii da si ea cu ulei, cu crema, o perie pe capshor, imi aduce pampersii.
Ma cearta daca incepe sa planga Roxana, ma striga daca se trezeste si eu nu aud.

Nu mai pot dupa ele

O sa mai adaug niste poze cu fetele mele: AICI

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput