Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
mirela10 spune:
neatza fetelor!
eu am reusit sa iau un pic de kk pt coprocultura,dar cred ca insuficient...am chinuit bietul copchil cu o pungutza la fundulet,de mai avea un pic si se oparea,asa fierbinte era.am reusit sa-i iau la 4 dimineata,bineinteles lichid si verde
.acum rezultatul pe 28,daca o iesi ceva...
JG,LA MULTI ANI BINECUVANTATI ALATURI DE FAMILA TA

MARAKI,sper ca angelos e bine,si nu a mai facut febra.cat despre doctori sa se ia de mana cu cei de aici
...
bebelului
RALU,nu stiu ce sfat sa-ti dau,dar sper din suflet sa se remedieze problema,ca tare rau e cand vedem ca e ceva in neregula cu bebeii...
DENISA,am vazut pozele,ce mare s-a facut emma
.te-au tradat fetele de la schimbul 2 aseara.altadata sa faci abdomene numai pt tine si sa le lasi sa se ingrase.
MONI,greu incercat cuplul dia-mario...parca am fi in televomela
.de abea astept sa vad ce se mai intampla in continuare si daca are happy-end.
BEE,tie cred ca nu-ti mai trebuiesc abdomene ca vd ca te alearga sotul in fiecare seara
.ma bucur ca ana a inceput sa-si faca program de noapte
.
CATA,azi ce personaj esti,ti s-a mai dres vocea?sie ue sunt de parere sa incerci aspirina saracului.bia mai tuseste?
DANA ENE,
LA FETITZE SI SLAVA DOMNULUI CA AI TRECUT DE PERICOLUL ALA.AI GRIJA DE TINE
MARCH,poate intri mai des,si nu te ingrijora ca pana acum o saptamna si eu eram cu dani de gat pana si la wc,dar acum am inceput sa-la mai las si jos,nu muuuuuuuult,dar oricum...seara il las sa planga pana adoarme,dar in patutl lui(desi mi se rupe sufletul),si mai reusesc sa mai fac cate ceva.iar de mancat de abea acum a inceput sa distanteze mesele ,ca ii dadeam aproape din ora in ora
GIOVA,a inceput marco tratamentul pt stafilococ?sa-ti fie de bine vopseala
MIRA,ce test dai tu,ca si eu mi-am echivalat diploma de asistenta aici dar nu am dt nici un test...
,sper ca s-au mai linistit copiii...
TEOLINDA,vad ca ai devenit membru de baza al schimbului2.
papanasului
ANA,
CLAREI
INGRID,AI VAzut ca nu s-a intamplat nik cu bebelina?si iulian l-a bagat cam de doua ori cu urechea in apa pe dani(fara sa vrea ,dar n-a patit nik
,doar trebuie sters bien
IRINA,
gogosarului
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
monica70 spune:
Cata are dreptate in sani e f.mult lapte pe care cu pompa sau manual nu-l poti scoate,eventual daca ai rabdare sa stai cu orele...Eu aseara am scos manual 100 m in cca 25 min. dar mai era lapte en gros.
De momit am momit-o a tras o portie din dreptul cred ca nu mai mult de 5 minute - nu stiu cat - dar se pare ca suficient ca sa faca dragutii aia de colacei
Acum a lovit-o somnul,e cu suzeta in gura ,in carucior.A venit mami si a luat-o in bratze, dar e scancita in bratze! Cum a pus-o la loc in carucior e ok! Ati mai vazut asa ceva?
Dupa ce se trezeste vrem sa iesim la plimbare,cu ea in bratze,sper sa nu inceapa ploaia.Vreau sa-i pun o bunditza alba,abia astept
ca vine vara si nu mai am cand! Si o caciula din aia roz-ciclam si are pantaloni grosi tot roz ciclam
In picioare vad eu ce botosei ii pun...albi ca bunditza!Mergem pe la magazin pe la mami s-o vada gagicile! De n-ar ploua! Ca-i innorat!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

pisoi3 spune:
Neata fetelor
Ralu, pai ce copil subnutrit daca face kk verde? Pai al meu face si el la fel, cand verde cand galben si numai subnutrit nu e, uita-te la poze si vezi ce porculet satul e!
Liliana, pai al meu suge san, asta e distractia lui preferata, suzeta o ia fortat si cand vede ca nu vede san (ca nu vede decat la masa), manuta o suge ostentativ ca sa arate ca i-e foame.
A facut papanasul kk?
Si al meu la fel, ii cad pantalonii de pe el de la atata dat din picioruse, ma dispera nu altceva. Tati se amuza, zice ca e miscacios ca mine!
Cat despre laptele praf, eu am reusit sa il iau luni, chiar voiam sa va zic, fetele din sectorul 2, vedeti ca se da laptele praf. Tu banuiesc ca esti in sectorul 3, nu stiu ce fac aia de la voi, n-ai dat si tu telefon sa intrebi? Ca eu asa am facut si mi-au zis cand se da. Eu vreau sa ii fac branzica din el, ca am inteles ca e bun la asa ceva, pana atunci il dau la o mamica fara posibilitati materiale care are o fetita de 9 luni si o hraneste doar cu lapte praf. I-l dau ei pana face fetita 1 an, ca asta poate fi folosit doar pana la 1 an, dupa aia il opresc eu si fac branzica.
Fa si tu scandal la aia de la Protectia copilului de la sectorul 3, ca sunt obligati sa ti-l dea, stiu ca la noi a fost o problema pana acum ca nu organizasera licitatia, abia acum s-a dat. Asa o fi fost si la voi.
Sunt niste hoti, ce sa zic, vorba ta, ce face cineva care se bazeaza exclusiv pe laptele asta?
Cata, sa porti sanatoasa pijamaua!
Eu am vorbit azi dimineata cu dr. de familie si mi-a zis ca au venit analizele (eu cu sotul ne facem in fiecare an) si ca am anemie!
Si ca sa ma duc sa imi dea ceva! De unde si pana unde anemie, nu stiu, ca eu nici cand eram graviduta nu am avut asa ceva! Asta imi lipsea! O fi de la alaptat, ma gandesc! Ce-mi lipsea mie acum, sa ma indop cu pastile! 
Ma duc sa hranesc maimutelul.
Pup fetele
, revin
Giova, imi place culoarea ta, e marfa de marfa, asa vreau sa ma fac si eu vineri, ca in week end ma duc la socri, sau cel putin sambata, ca nu cred ca stam peste noapte ca duminica vreau la Baby Expo si mai e si ziua prietenei mele.
Dana, imi pare rau ca ai avut asa probleme cu cezariana, uff, sper sa se refaca uterul tau de tot. Sunt frumoase foc fetele tale, m-am uitat la poze, sunt atat de dulci incat iti vine sa le mananci.
Daniela, marfa pozele cu frumusica ta, e o scumpica!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
monica70 spune:
Vai Mirela! Aia-s cretini? Pai pana pe 28 se face bine singur 
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Mai cine va da voua reteta de lapte praf gratuit? Ca mie si cand mi-a dat reteta din spital a fost pe bani ... 200000 lei NAN 1! Sau se da doar la care nu ar lapte suficient? Lamuriti-ma ca si eu vreau! Mai ales daca merg la serviciu trebuie sa am rezerva pe acasa!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
JANINA LA MULTI ANI fericiti, plini de bucurie si impliniri, sanatate si tot ce-ti doresti! Petrecere frumoasa astazi si multe cadouri.
ANDA- pai am sunat de mi-a venit rau dupa lapte... si m-au tot dus cu vorba... In ianuarie au zis ca nu au avut lapte decat de a ramas din decembrie si ca d-asta nu am mai apucat. In februarie ba ca sapt viitoare, ba dupa 20, ba mai sunati... blabla… In martie desi aveam reteta cu 1 martie mi-au spus ca NU AU SI NU SE DA NIMIC. Si nici retroactiv nu vor da..ce daca nu au avut lapte 2 luni.. deci e de strigator la cer.Sa-i ia dracu' de nenorociti ca mi-au venit niste spume pe ei de cred ca o sa-i sun si o sa le fac un super scandal.
Poate ne intalnim la Baby Expo...asa intamplator cum ne este obiceiul.. ca si noi tot duminica cred ca mergem.
KK stai linistita ca nu ne murdarim noi cu asa ceva
. Portocala de aseara a avut ciuciu efect. I-am dat azi vreo 5 lingurite.. sa vad ce face acum ca il aud scremandu-se
.
MONICA - medicul de familie al copilului da retetele de lapte... este obligat sa ti le dea. Sau cere-le si tu ca el poate mai uita. Oricum daca ai bafta mea.... mai bine nu mai ceri nimic.
MONI si CATA - multam de aprecierile la adresa papanasului. Sprancenele nu sunt pensate
dar seamana cu mine la amanuntul acesta si de-asta le are asa arcuite ca Robert le are mai drepte.
MIRELA - tin pumnii sa nu fie grav rezultatul la KK.
Fetelor fug sa vad daca a produs ceva papanasul ca se tot screme si am auzit si niste zgomote furtunoase in pampersul lui.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Giova spune:
Neatza fetelor!! nu stiu ce are netul ca am mai scris un mesaj dar nu merge.
asa ca... scriu putin si mai des.
Sanii mei tot asa tari si plini sunt peste noapte.nu ma mulg ca mi-e lene, dar cand ma trezesc sunt super tensionati.
Marco nu doarme mai mult de 6-7 ore peste noapte. nu reusesc nici cum. Dar avem de-abia 2 luni si o sapt. asa ca nu mi-am pierdut sansele.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Continuare.....
Nu am zis ca mesajele noastre nu mai sunt contorizate, ci, ca s-ar putea in viitor. caci asa s-a intamplat si la mirese, scriau fetele foiletoane, pana s-au saturat moderatorii si le-a zis ca pot scrie dar nu mai au puncte, asa ca adio titulaturi si stelute.Dar noi nu pt. aia postam nu??????????????//
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Janina
multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi!!!
Liliana e un dulce Nicolas!!!
Eu tot incerc sa pun poze, dar nu merge yahoo-ul asta. nu stiu ce are.
Mirela am inceput tratamentul de luni. sper sa fie bine. Asa tarziu va da rezultatul?
lui Dani.
Moni, Ingrid
.
Cata sper sa va lase nora-mea sa va destrabalati la noapte.bafta!!!
Denisa si eu voi merge de Paste in Alba si voi sta pana dupa botez, asa ca 2 sapt. pa net. caci nu cred ca si-l baga mama, pana atunci.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
utocatalina spune:
Janina La multii ani si tot ce sa ai parte de tot ce iti doresti!
Moni, nu stiu cum e cu laptele, dar cred ca numai un anumit tip este gratuit, restul, ca de ex. cum ai luat tu Nan, costa!Eu nu l-am luat, cred ca l-a luat mama si l-a dar tot unei mamici fara posibiltati!Anda, lasa ma ca anemia nu-i mare lucru. Tu nu luai Materna sau ceva asemanator? Eu iau din timpul sarcinii si nu am intrerupt deloc!Giova, pai Marco doarme foarte bine..doar nu vrei sa-l pui de pe acum sa doarma neintors de cu seara pina dimineata!?! Si fi atenta cu laptele..si mie mi-e lene, dar daca simt la pipait ceva gilme, imi dau seama ca trebuie sa iau masuri, Doamne fereste sa dau in mastita!Teolinda si Anda si eu vreau sa merg la Babyexpo, probabil ca tot duminica, dar sa vedem cu e vremea, ca daca e frumos m-as duce si simbata..om vedea..tinem legatura!
Mirela de ce te-ai chinuit cu recoltatul? Trebuia sa-i iei de pe pampers cind a facut..doar nu te-ai chinuit sa iei proaspat? Azi cred ca tot Zorro sunt, ca mai am pina renunt la masca..oricum Scufita Rosie nu o sa fiu ca mereu mi s-a parut sadica povestea asta cu iezii mincati si lupul ucis!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta