Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Buna ziua fetelor,
Aseara nu am mai intrat si nici nu v-am citit pt. ca plangea Agelos,pe la 23.30 i l-am pasat lui Giorgos( si-a luat si el medical o sapt ) si l-am urmarit sa vad cum se descurca
Nu a reusit deloc sa il adoarma, in final l-am luat eu pe la 1.20 si i-am dat sa manance si a adormit
Temperatura nu a facut pt. ca i-am dat preventiv sirop,este fonfait,curge nasul....mergem cu tratametul in continuare! Azi am vazut ceva ciudat la coitze!!! sus deasupra la putzulica, in stanga se vede o umflatura si daca pun mana se simte tare, mai jos un pic langa putzulica se vede ceva rotund si putin inchis la culoare si este tare!!! Oare ce o fi??? Am sunat moasa nu a stiut sa imi spuna, am sunat la dr. si au zis ca e normal sa fie tare dar chestia cu culoarea nu stiu ce poate fi, sa ne ducem maine acolo ca acum inchide la 14.00.Daca vad ca se face mai rau, ne ducem la urgenta dar Doamne fereste!!!In rest, noi santem pe tratament pt. raceala,singur Robert este sanatos in casa![]()
March nu am vreun secret anume pt. crestere
sant multe chestii care le.am uitat si eu, spre exemplu m-am incurcat cu banana: credeam ca ajuta sa faca kaki si din contra, constipa
Ioana e o scumpa, nu mai pot dupa ea, bruneta cu tenul alb

Mirela chiar nu stiam de ce trebuia sa-i pui punga la pampers lui Dani, imi scapase mesajul si ma gandeam ca sigur este pericol de opareala!!! Chiar ca e prea tarziu rezultatul!!! Doamne ce medici!!!
Monica dupa cum am vazut eu,Diana seamana cu tine cand erai
Este o dulceata, are o figura foarte expresiva
Fetelor deci avem doua roscate pe forum: Catalina si Giova
Haideti ca revin ca am uitat ce am citit![]()
la bebelini

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
mirela10 spune:
MARAKI,ce o fi chestia aia care ai observat-o la putzulica???????????sper sa nu fie ceva grav.la dani observasem pe varful putzulicii o basica,dar mi-a zis doctora ca e de la grasime...
.nici iulian nu stie sa-l adoarma pe dani.il ia la vorba si nu mai adoarme
,cica nu-i e somn copchilului
CATA,pai cum sa-i iau din pampers daca e apa si imediat se impregneaza????????????crezi ca ma mai chinuiam cu pungutza
?si ce are scufitza rosie cu iezii si lupul ucis(capra cu trei iezi)?![]()
TEOLINDA,eu cred ca sucul de portocale are mai mare eficientza dimineatza ,inainte de prima masa.
PISOI,ai lipsit cam mult,dar te iertam de data asta
.cat despre anemie tre sa bagi urzici si spanac la greu
MONI
,DA ASA DAU ASTIA REZULTATUL,SI E CEL MAI DEVREME.ITI VINE SA MORI C EI DE GAT
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
marchplayer spune:
LA MULTI ANI JANINA, SA FII FERICITA SI IUBITA! O ZI MINUNATA ITI DORESC ALATURI DE CEI DRAGI TIE
Cred ca am inceput si noi sa ne mai dam pe brazda! Vorbeam aseara de program, nu o sa-l pot face eu nici in ruptul capului dar se pare ca se va regla de la sine! Ioana a invatat din nefericire ca cel mai bine este in brate si drept urmare tipa pana se gaseste cineva s-o ia asa ca am cam dat de dracu` daca nu doarme sau nu mamanca trebuie sa fie cineva cu ea in brate ca altfel nu ne mai intelegem om cu persoana in casa! (ca acum spre exemplu
), ce este si mai rau, nu adoarme decat leganata, singurica n-am incercat s-o las ca plange pe niste tonalitati de-mi frange inima.
Multumim si noi de aprecieri fetelor, am mai pus si noi azi poze ca sa nu ramanem chiar codasele gastii.
Teolinda, eu nici nu stiam ca se da lapte praf gratuit. Dar oare nu se da reteta doar celor care nu au lapte de la san? Spre exemplu ce as face eu cu laptele ala ca nici n-as avea cui sa-l dau? Tu i-ai dat cumva lui Nicolas calciu pharco? In ce perioada si in ce cantitati? Si a mea asa da din picioare ca se dezbraca daca ii dau pantalonas, asa ca incerc sa-i pun numai salopeta mai ales noaptea. Frumos foc papanasul tau si maaaareee, am vazut si eu toate pozele voastre, inclusiv cele de la botez.
Stai linistita Moni
ca Irina il pazeste pe Mario, il vrea fidel dar eu tot nu sunt convinsa ca o sa faca fi-su ce vrea mamica lui...mai vedem...
.
Dianei
Dana sa-ti traiasca Roxanica, frumusele foc fetitele tale. Imi pare bine ca Oana este asa grijulie cu Roxana. Ma bucur ca ai trecut cu bine peste nastere, acum nu mai trebuie decat sa uiti!
la pitici.
Debisa felicitari pentru implinirea celor 8 saptamani.
revin....
danierla si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Giova spune:
Maraki sper sa nu fie nimic grav cu acea umflatura.
eu cred ca sunt 3 roscate, daca s-a facut si Alina.
Cata nu las eu sa mi se faca galme, ca-i controlez mai tot timpul. Doamne fereste de o mastita.
Daniela, doamne ce frumoasa e Ioana!!!
Si ce bine ii sta in roz, la tenul si culoarea parului ei.
Si mie mi-a dat dr. reteta pt. lapte gratuit: babylact. dar cica e super rau. asa ca, nu m-am stresat sa stau pe la cozi infernale dupa el, si mai e si departe de mine.
eu tot incerc sa pun poze, dar nu-mi merge Yahoo-ul. voua va merge? il pot deschide, dar cand sa sterg mail-uri sau sa pun poze, gata, nu mai merge.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
MIRELA – merci de sfat... maine voi incerca asa la prima ora..dupa somnul lui cel lung de noapte.
Oricum singurul lucru pe care vad ca il face de la suculetz sunt muuuulte basinici zgomotoase.
Vineri vine si pediatra...sa vad ce minuni de sfaturi imi mai da.
DANIELA - eu am vazut deja pozele
...chiar ma pregateam sa te urechez ca nu ne-ai anuntat. Super dolofanica IOANA ta
. eh.. noi suntem golani mari de-acum... in afara de Razvanel al Ioanei... pot spune ca suntem cei mai mari.
Eu i-am dat calciu Pharco dupa controlul pediatrei din luna a doua. Atunci mi-a zis sa ii dau 5ml Calciu -10zile si 2,5ml Vit C - 5 zile. Probabil ca reiau la fel si luna aceasta... o intreb vineri pe pediatra.
Laptele ala gratuit ni se cuvine fiecareia dintre noi ... fie ca alaptam sau nu...fie ca il dam copiilor sau nu... deci cereti reteta si luati-l ca atunci cand veti incepe diversificarea va fi numai bun sa faceti branzica in casa... pt bebelusi si de ce sa mai dati banii si pe alt lapte? Oricum nu ne dau nenorocitii nici o facilitate... si sa cresti un copil este un adevarat lux... macar laptele ala sa il luam...cand apucam si daca apucam
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Mirela hai ca m-a bufnit si risul
..deci am incurcat Scufita Rosie cu Capra cu 3 iezi
..Biata Bia ce povesti o sa-i mai spun..nu o sa mai inteleaga nimik...eu am crezut ca Dani face kk moale de tot, dar ca mai prizi si tu macar un scaun care nu e apa..se pare ca m-am inselat!Maraki nu stiu cum e cu umflatura, dar cred ca ar trebui sa mergi sa vada un doctor ca sa stai tu linistita!Daniela ai sa vezi ca, cu timpul se va regla si Ioana..sa mai treaca nitel timp si gata! Asa a fost si Bia..la inceput numai in brate si iar in brate..acum faza mai tine doar nitel la culcare si apoi pina dimineata n-am treaba!Intru acum sa vad pozele. Dana sper ca esti bine si ca uterul se reface repede..e bine ca nu s-a intimplat nimik si ca Oana are o surioara asa draguta! Si eu tot 2 fete as vrea!
Dan vrea si un baietel!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
marchplayer spune:
hai ca am potolit-o si acum este in brate la mamaia, o leagana putin ca nu mai fu leganata demult. Am facut si ceva greseli in mesajul anterior dar nu am nici un chef sa mai corectez.
Ana i-a trecut ochisorul bebelinei? Deci si voi adormiti cu copii la san! Eu imi faceam procese de constiinta cum ca as fi o mama denaturata! pai chiar ma gandeam ca aseara am avut o noapte excelenta, am dormit toti trei la greu, si ca prin vis tin minte ca m-am trezit sa-i dau sa pape dar nu mai stiu cand a terminat ca ne-am trezit dimineata pe la 8. Si toate astea se intampla numai datorita faptului ca nu reusesc s-o scot din patul meu, zici ca are tepi patutul. Poate dupa ce-i mai trec crizele de colici sa vrea la ea "acasa".
Mirelus,
pentru Dani, va uram insanatosire grabnica. De ce nu mai incerci cu niste zeama de orez? Am inteles ca este la farmacie orez special pentru bebelusi care ii incheaga la burtica, poate gasesti si tu pe acolo! Ceai de menta se mai da la diaree, de-asta ai incercat?
Maraki si voua va uram insanatosire grabnica. Sper sa nu fie nimic grav la putulica, nici nu cred sa fie dar asa suntem noi mamele. Cum vedem cate ceva cum amplificam cu 100.
lui Angelino.
Eu nu reusesc deloc sa-i dau suzeta, mi-o scuipa de cate ori incerc si isi face singura greata de zici ca isi varsa matele asa face! la fel si cu biberon, deci adio ceai. Am incercat sa-i dau putin musetel sa faca si ea kk, tot la 2, 3 zile face si atunci cu ajutor ca-mi este mila de ea cum si cat se screme. Singurele rezultate obtinute cu Debridatul sunt numeroase basinute si cam atat.
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
`Fetelor sa vedeti ca sant dusa rau...
...am citit mesajul Catalinei cu scufita rosie si iezii.....dar nu mi-am dat seama ca e vorba de doua povesti
...Angelo doarme de 3 ore, astept sa se scoale sa pape, sper sa manance mai bine ca la 11.00 a mancat doar 80 ml.Una peste alta, astazi vin socrosenii la noi![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Cata, exact pt hematoamele alea care de fapt nu mai sunt, a mai ramas putin, ca sa citez doctorul: pt vascularizatie cerebrala, adik sa se asigure ei ca se retrage tot-tot, o luna de zile trebuie sa-i dau 0,2 ml pe zi si dupa iar trebuie sa merg la eco transfontanelara. Altfel, copilul e in regula, dar na..preventiv. Nici nu stiu ce sa fac, sa-i dau sau nu, o sa intreb pediatra ca poate stie ea mai bine. Poate ca asta se intampla si ca s-a nascut prematur, medicii se comporta altfel cu acesti bebelushi.
Mirela, a trecut faza cu apa in ureche, dar cati nervi mi-am facut! De acuma sunt f. atenta la baie. In legatura cu kk copilului, si la mine face verde si imediat dupa galben cum trebuie. Daca la tine face mereu verde sau are diaree, incearca cu decoct de orez, eu asa am facut, dar am dat-o in constipatie. In decoct pui un pic de glucoza si ii dai intre mese. Sper sa nu aiba nimic bebelushul tau. Uite un
pt el.
Restul fetelor 
!
Ma duc la dentist, intru mai pe seara.
Ingrid S si
Diana
utocatalina spune:
Am vazut si eu pozele cu Ioana..este o scumpa si, desigur, cu mult mai pletoasa ca Bia!
V-am zis eu ca noi candidam la trofeul cea mai chelioasa fetita!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta