Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
teolinda spune:
Eu pregateam niste poze pt album... desi n-am nici o sansa sa intru in top
.
Maine cine vrea... sa se uite ca acum mai bag cateva.
Noapte buna gagici!Sa vi se trezeasca bebeii maine dim la 9
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Denisam spune:
Aha, deci iara ati rot-o cand vin eu, pai atunci ma facetzi sa imi dau demisia de la schimbul 2

Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
PAi nue frmos ce facetzi mai, asta e schimbul 2 pe jumatate si eu am duc acolo si invatz si fac exercitzii si pt voi si nici macar nu statzi sa va zic ce si cum, sa facetzi si voi in timp ce va jucatzi cu bebeii
ca eu la cat aerobic face fii-mea,clar cred ca o sa am apuc cu ea si pe acasa, ca altfel nu mai puetm candida la titlu de manechin, ca vad ca nu suntem la nika in top- voi va tinetzi de seriale cu sexosi, somn de frumusetze baietzii,poze si alte minuni!
MA duc atunci sa bag un dus si sa ma pregatesc sa ii fac baie lui fii-mea si na o sa o filmez, nu mai fac poze.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bee spune:
BUna dimineata! CE pustietate in zona!Ma reped sa scriu si eu, ca a disparut subiectul de pe prima pagina a scutecelor.
Noi am dormit bine cu totii. Ana s-a culcat la 10 si s-a trezit la 3.30, supt, somn pana la 7! Alta viata! Si eu si sotzul suntem extaziati. Traiasca ideea cu baia mai devreme!
. Buna idee. Partea ciudata e ca aseara, a papat foarte bine la 17.30 (vreo 150 ml), ne-am jucat cu ea, am scos-o putin si la cumparaturi langa casa, la 8 i-am facut baitza si apoi a refuzat sa suga! Era moarta de somn si nu voia sa manance. N-a fost chip s-o conving, asa ca aadormit singurica, peste o ora s-a sculat, a papat si fugutza rapid la somn. Ce sa mai spun, ca la 11.30 dormeam cu totii, dupa ce am avut si timp swi chef de ........alte alea alea.
Acum ma duc sa alimentez mica racnitoare si o sa revin.
monica70 spune:
buna dimineata!Chiar ca pustietate!
BEE si noi i-am facut baie pe la 20 si la 21,30 adormise,dar degeaba! La ora 1 s-a trezit deja si am bagat 50 ml de ceai in ea,cum planuisem.Si credeti ca s-a schimbat ceva? La ora 5 era treaza din nou
I-am dat sa suga si vezi sa nu mai adoarma! A trecut la zambete si scremut ca nu facuse kk. Am luat-o cu mine in pat,Ghita s-a dus dincolo.Pe la 6 i-am mai dat 20 ml ceai,pe la 7 tzatza si dupa aia am pierdut firul...m-am trezit pe la 10,cu ea langa mine cu ochii in tavan si cu tzatza mea in vant ![]()
![]()
Am incercat sa-i mai dau papa dar a inceput sa zbiere - o durea burta - desi evident ii era foame.Asa ca am adus-o in carucior si aici sta ... la aerobic. Ma pun acu sa incerc s-o momesc cu tatza ca ar fi cazul...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
TEOLINDA l-am vazut pe Nicolas! Doamne ce frumos poate fi ! Am zis ca fetitele sunt mai dulci,dar unii baietei de pe aici sunt indecent de frumosi pentru niste baieti
,ce-o sa mai umble gagicile dupa ei,mama-mama !
Se pare ca statul in carucior are efecte... a tras Diana niste partzuri si cufureala de rigoare...asa ca intai o schimb si apoi trecem la papa! Si ce-i place azi o zornaitoare cu cap de pisica (potocaliu) rade la ea si vrea s-o prinda,dar mi-e frica sa i-o dau in manutza sa nu-si dea peste bot cu ea ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

utocatalina spune:
Neata..sunt si eu pe aici, dar am pus de o friptura la gratar ca nu mai stiu ce sa mai gatesc si sa maninc...aseara a fost nitel maraita, dar pina la urma s-a culcat..a papat la 3, 5 si 9 putin cred si acum iar doarme...trai nenica
...Eu sunt mai bine, am dat in tuse magareasca, dar eu zic ca e un progres ca inseamna ca sunt in faza de sfirsit a bolii.
Am augmentin in casa, dar nu a fost cazul sa iau..desigur ca inca ma racaie pe git, dar sunt fericita ca nu a fost cazul sa recurg la antibiotic..
Mama a venit o fuga azi de dim. sa o vada si era trista ca e a2-a oara cind o gaseste dormind si nu se poate juca cu ea..A..si sa stiti ca la masa de 5, dupa a mai stat treaza nitel, timp in care ridea si se ineca de atita ris
..Dan zice ce ride de masca lui Zorro, dar eu stiu?
Bee ma bucur ca la tine are efect schimbarea orei de somn si ca acum dormiti si voi mai bine, basca alea, alea!![]()
Ingrid da-mi mai multe informatii cu privire la Tanakan...ce anume diagnostic i-a pus de ti-a zis sa-i dai..Mama a spus ca daca e vorba de simple hematoame, nu se da..Da-mi amanunte!
Monica si Bia se chinuie sa faca kk, ca nu a facut de ieri de la 17 si atunci putin! I-am bagat supozitor, dar vad ca degeaba..O pindesc!Tu ai scapat ca s-a cufurit!
Teolinda, papanasul Nicolas are niste sprincene de revista! L-ati pensat?
Si zimbetul te dezarmeaza completamente!
A..si eu m-am muls la 5 ca nu papase peste noapte mare lucru si simteam niste umflaturi, semn ca se strinsese laptele..am reusit sa ma mulg in 15 minute, 160 ml!
E la congelator!
Reuseam sa termin si in 10 minute, dar nu stiu cum de sare de la o vreme tumburusul la pompa si trebuie sa o demontez si montez la loc!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Bee spune:
Cata, deci tu esti adevarata Mulga. Sincerele mele felicitari! In zilele bune, scoteam 160 ml, seara, dar cam intr-o ora. Acum oi fi iar in pana, ca mai mult de 80 aseara n-am scos, dupa muls si muls si muls. LA noi masa e un ritual complex si cam chinuitor pt mine: supt sanul stang (ala "laptos"), nervi imediat, supt sanul drept (ala bun de prins, dar nu laptos), apoi fuga la incalzit laptele de rezerva (muls de la mine sau praf), inapoi la supt cu mameloane de plastic, tot la fel: stangul, dreptul, nervii de rigoare. SI la final dupa 30-40 din biberon implinim si noi vreao 150 ml si o ora de papa.
. Noi sa fim sanatosi ca rabdare am eu mai mai multa s-o hranesc decat ea sa ma refuze
.
Moni, ai momit-o pe Diana?
utocatalina spune:
A...mi-a luat mama o pijama super din satin, alba si trandafiri rosii..poate diseara mi-o pun si sop pe Dan!
Totul e sa ne lase Bia, ca data trecuta n-am reusit nimik!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
utocatalina spune:
Bee sa stii ca la mine e cam asa cu laptele...daca am mai mult intr-o zi, decit de obicei, urmeaza citeva zile cu productie proasta..eu ii zic asa, pentru ca daca m-as mulge mare lucru nu as scoate..cred ca nici 50/masa...dar culmea este ca si in zilele alea nasoale, daca fac proba suptului Bia papa bine..adica peste 100, de regula..ceea ce inseamna ca lapte este, dar nu reusesc sa-l scot cu pompa..suna aiurea, dar sa stii ca in sini e mult mai mult lapte decit reusim noi sa scoatem cu pompa si de asemenea cred ca bb daca ar suge, unii din ei nu ar mai avea nevoie nici de completare..totul este insa sa suga!Oricum titele sunt tot moi..cred ca de vreo luna eu am numai tite moi, dar cu lapte. Culmea, nu?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta