Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
Ana- revin intr-o ora, bag o tura la sala, va pup si sper sa mai fitzi!
ingrid- a dreptate fetele cu urechiusa, ai grija cu apa si fa ce te-au sfatuit!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Mai cu voi aici imi vine foamea. Am mancat doua batoane de cereale si mai vreau
. Ma duc sa iau un iaurt . Nu stiu daca m-am tampit sau ce in ultima vreme dar mananc la dulciuri zilnic, de parca ar trebui sa imi fac rezerve de grasime ca vine razboiul 

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ursoaica spune:
Liliana si nu te doare? 
Mai fetelor ce doctori v-au operat pe voi de nu va dau voie nici acum la o usoara miscare?
Mie mi-a dat voie la miscare. Binenteles ca m-a trimis la kinetoterapeut si m-a bufnit rasul. Pai eu ce sunt?
Asa ca m-am apucat de balanganit din maini si din picioare prin casa din luna a 3-a ma apuc si de usoare abdomene. Si ma mai gandesc dupa aceea ce program imi fac mai departe.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinadum spune:
Valeu ce fain e cand va pandeste omul. Giugiuc
Ursoaica ai cerut atatea date de la Gratiela ca acum cred ca o gasim pe la fetele de la martie-aprilie.
Bai ce aveti mai cu urechile stergetil_le cu prosopul. Ursoaica cum adica esti scafandru? Poate scafandraritza
.
Teolinda era undercover . Ma uitam la "sexos" in reluare ca nu am avut timp.
Acum stau mai mult ca Marian a adormit. Mi_a luat ceva timp pana am citit cele trei pagini...mai ales la unele mesaje...prietenii stiu de ce
teolinda spune:
ANA - eu ii spun TATAL NOSTRU ca eu asta stiu. Este si un descantec pentru deochi dar eu nu-l stiu... ceva de genul"Fugi deochi dintre ochi..; bla bla". Deci eu zic Tatal Nostru de 3 ori si daca e deocheat casc.. se spune ca se elibereaza de "energia negativa" si imi curg si lacrimile. Sau daca e f deocheat.. pur si simplu ma incurc cand ii spun Tatal Nostru. Dupa ce termin de zis... uneori spun de mai mult de 3 ori... ma misc putin cu el din locul ala.
Desi se spune ca pana la botez copilul nu se deoache.. al meu se deochea. Desi se spune sa ii pui ceva rosu... degeaba tot se deoache.. asa ca asta e...
Eu nu vreau sa cred in chestia asta cu deochiul... adica mai mult sa nu atrag raul.. dar cand vad ca nu se linisteste deloc desi e mancat si tot ce ii trebuie ... ii spun Tatal Nostru si se linisteste copilul.
Am zis ca o sa il intreb si pe preot dar la botez n-am stat de asta... insa cu proxima ocazie ii spun sa vad ce parere are si el.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Ana mai tii minte ca Monica baga ciocolata la greu cat stateam pe aici?
Se pare ca o iei pe urmele ei.
Se pare ca schimbul 2 provoaca foame!
Moni unde ai disparut coana?
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ingrid S spune:
Fetelor, multumesc de sfaturi si un
pt fiecare!
Nu mai stau la comp, ca ati bagat frica in mine. Ma duc sa vad ce-mi face bebeul si sa-i pun vata in urechiusha aia cu problema. Sper sa nu faca nika pana maine dimineatza. Oricum, doarme f. linistita, dar mai stii?
Noapte buna va doresc la toate!
Ingrid S si
Diana
teolinda spune:
Hopaaa ... bine ai venit "Doamna cu gogosarul"!
URSULINA - pai eu nu stiu daca am voie gimnastica pt ca eu n-am mai ajuns la dr. de cand mi-a scos firul ala de la cezariana..adica fix de 3 luni
. Inconstienta nu? Asa zic si eu... dar ...
. Sa stii ca ma gandeam si eu sa ma apuc de usoare abdomene..acum ca ai zis si tu ca la "cezariana de Elias" se poate usoara miscare... ma apuc ca am un burtihan ca de luna a 5-a. Vorba ANEI... bag la dulciuri de zici ca se termina de pe fata pamantului
LILIANA
si
teolinda spune:
URSOAICA - dar ce sa faci bre la kinetoterapeut?Eu bag masaj de la 3 sapt de la operatie... si imi face unul strajnic de energic pe burta
.
IRINA - mai bine spune-ne ce i-ai bagat in meniu gogosarului ca ai vazut Maraki vrea sa ii duca la Sumo pe Angelos.Maine iar iei marketurile la picior?
LILIANA
si