Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Moni- o sa bag tort cu fructe -mama zice ca e light, aiurea, face ea de ziua mea, e suficient, ca asa se duce naiba sala mea si mai ales ca nu pot taia cum trebuie din mincare ca cica sa ii fac la MARAILA -lapte..of, of..Tu ce mai papi pe acolo?
URSU-mersi pt pont legat de vaccin, tu ce mai zici?
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Teolinda, mi-e jena sa nu-i deschid, ca stie ca sunt sigur acasa si singura . Da azi chiar o adormeam pe bebelina cand a sunta ca mi-a venit sa mor . Da am sa incerc, oricum va veni mai tarziu , daca nu ii deschid. Da lasa ca acusi pleaca, se intoarce in Ro, luna asta. Si mi-e si jena ca in fiecaˇre zi vine si imi aduce lucruri, ca ei pleaca definit si nu are ce sa faca cu toate ce le are. Bine chitibusuri, nu cine stie ce .
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
teolinda spune:
INGRID pana ajung eu la TImisoara se raceste mancarea
. Merci de invitatie
. Sterge-o si tu pe bebelina cu un betisor d-ala cu apartatoare si culc-o pe partea cu urechea in care i-a intrat apa... si incearca eventual sa-i faci presiune la urechiusa... cu palma ta... stii cum ai face cu pompa de desfundat chiuveta... sper ca m-ai inteles
.
Gratiela bine ai venit ... te asteptam sa ne dai mai multe detalii despre voi... si poze, evident 
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ana_m spune:
Ingrid, nu stiu exat ce se intampla cand ii intra apa, doar stiu ca e foarte de dorit sa nu ii intre. Soacra mae zicea ca e periculos si ca o va durea. Incearca sa usuci cu betisoare, nu stiu exat , nu vreu sa te speri, dar ai grija, pune-i vata in urechi macar .
teolinda spune:
Denisa vreau si eu reteta aia de tort light... nu fi egoista... sa slabim si noi ca si-asa la gym nu ne dau dr. voie sa mergem inca.
ANA - tu faci cum crezi.. eu ti-am zis ce fac eu... si nu se supara "matusa Tamara" pe mine
(nu o cheama Tamara dar asa am "botezat-o" noi mai nou... de la aparitia ei la botezul lui Nicolas)
LILIANA
si
Ursoaica spune:
Liliana iarta-ma pt ce o sa citesti in continuare.
Ingrid sa nu-i faci presiune in urechiusa ca o bagi mai rau (apa). Credema ca stiu ce spun, doar sunt scafandru.
Exact cum a spus si Liliana cu un betisor si culcata pe urechiusa respectiva ... de parca ar sta cum vrem noi ... Dar de ce te agiti asa poate nici nu i-a intrat.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
teolinda spune:
MONIIII ce faci bre? Te-ai cufundat in CONTA?
LILIANA
si
Ana_m spune:
Denisa , ma bucur ca te avem si pe tine azi !!! e si Ingrid, uite ca marim trupa, numai doamna cu Fbi nu a mirosit inca , o punem absenta in rosu !!!!
Teolinda, spune-mi si mie te rog ca eu haba r nu am de chestiile astea, adica daca e deocheat, ce faci spui Tatal Nostru, si iti dai seama ca e pt ca tu casti si iti curg ochi ??? Sper ca nu debitez tampenii, asa ai scris tu si as vrea sa stiu si eu ce sa fac.
teolinda spune:
URSOAICA - nu ma supar... daca stii tu ca e nasol... sa nu faci INGRID presiune
.Uite "Fulga" de mine dau sfaturi proaste... eu asa imi fac mie cand imi bag apa in urechi
.
LILIANA
si