Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Ana_m spune:
Salutare fetele,
Deci azi schimbul 2 se reuneste ??????
Am avut azi o zi 
, si nu stiam de ce , acum cand am citit ca Denisa zicea ca azi e 13 mi-am dat seama
. Atata cat a plans si s-a marait azi fata mea, nu am mai patit. Si nu putea sa doarma nimic, dormea 10 min si se trezea
. Pana la urma am zis si eu ca Maraki ca e deocheta , ca pe bune nu mai stiu ce sa cred
. Doar vecina care sta sub noi a venit azi , nimeni altcineva !!! Si de asta nu mai pot sa scap, e ca o lipitoare, in fiecare zi vine
[bangr.Acum a adormit, sper ca macar pana la 5 sa nu am treaba cu ea .
Irina nu a fost ciclu , ai avut dreptate, deci o sa m apregatesc sa vina cu galeata
. Da ce naiba a fost atunci sangerarea de ieri ?
Cata , la cat esti de racita mai ciclul iti lipseste si ai tacamul complet ![]()
Ursoaica , plec sa ma uit la poze
Mira stau la 200 km de Barcelona, intre barcelona si Valencia . Vii ?![]()
Moni , merge conta ?
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Lili si Moni- bofta buna, eu am bagat 2caramele, astea nu aveam voie si niste cereale inainte de mers la gym, si sper diseara sa nu papa decat amxim 2 aurturi de 100gr si niste supa de rosii , atata sau iaurt si fructe- mai nou is pe graphfruit si ananas naturale-of course.Fii-mea face figuri acuam cu mincatul ca nu am iesit afara azi, dar acuam cand a stat ploaia si s-a lasat o ceatza care mama zice c anu e buna, asta pt ca maine se fac 2C de la 15C azi.
Cu botezul, am aranjat tot, cica ducem noi niste prajuturi aditionale is un tort facut de o prietena care se pricepe, sunt curioasa in ce forma il face, dc va fi papusa sau ce idei mai are.
Meniul este de 4 feluri si un platou cu fructe plus deserturile noastre, bauturi la discretzie ,cat vrea fiecare de la bar si putem sta pin aal 1 am ca incepem la 3 dupa biserica, care e f. faina.Eu am duc mai devreme ca sa imi fac molifta inante, si deocamdata nu m-am hotarat inc e m aimbrac,dar rochiiel iese din discutzie, nu cred ca in 12 zile am cum sa dau jos 4-5kg, as fi happy si cu 2 daca as reusi, sa vedem..Deicamdata iincep sa devin un pci stresata cu vaccinul de 2 luni, sa vedem ce o fi joi..
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
teolinda spune:
URSULINA - ok bunica vitrega e buna si bunica nebuna e alta... ma miram ce-ti veni sa faci poze cu ea
.
INGRID - bine... daca vrei tu sa rasucesti cutitul in rana...Sau poate vrei sa venim peste tine sa iti mancam mancarea chinezeasca
.
Fetelor am vazut pozici... asa... la MONI - super artista "Lady Di"... nu stiu cu cine seamana pana la urma dar e frumoasa foc.. a stiut IRINA pe cine isi alege nora
.
CATA - Bia este o dulcica.. ai avut dreptate e cam scumpa la zambete.. dar in curand vei vedea ce zambareata va deveni
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ana_m spune:
Teolinda , era sa te uit
, dar dupa ziua de azi nici nu mai stiu cum ma cheama.
Am primit urmatorul mesaj de la strumfi 2004
AM SI EU UN BEBE NASCUT IN IAN 2006, PE 18 CAND AM VAZUT CA E LIBER :), ADICA NU E UN ALT BEBE TRECUT PE DATA RESPECTIVA. CUM IL POT INSCRIE, DACA SE POATE? MULTUMESC SI SCUZE DE INDRAZNEALA
GRATIELA, MAMA MARIEI SI A LUI STEFANUT
Gratiela, bine ai venit printre noi si felicitari pt bebe. Te va trece maine cineva pe lista, probabil ca Giova
, nu-i asa ?
Ursoaica spune:
Denisa stai linistita ca pana a 2-a zi uita. Iar daca pui comprese reci pe locul unde i se va face injectia nu se va inrosi sau sa faca febra.
Hai ca v-am montat pe toate pe poze.
Am o memorie de ... gaina ... pana si gaina tine minte ca rama se afla in pamant.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
DENISA mai lasa naibii AURTURILE si baga mai bine PRAJUTURI ADITIONALE 

IRINAAAAA! UNDE ESTI SA AUZI! ![]()
![]()
![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
ANA - tu nu stii sa nu deschizi usa? Matusa lui Robert sta vis-a-vis de noi si imi bate usor la usa.. si daca nu am chef.. nu ii raspund.. se presupune ca ii dau sa suga papanasului si ca nu il intrerup sa ii deschid ei usa.
Nici cand eram gravi nu ii deschideam ... decat daca aveam eu chef..
Ce nu stii sa spui ca ai fost in baie.. ca dormeai.. ca schimbai/adormeai bebelina?![]()
DENISA - lasa ca o sa iasa bine botezul iar cu vaccinul nu te stresa ca va fi OK. Numai sa nu te puna pe tine sa o ti pe Emma. Eu la urmatorul nu il mai tin pe Nicolas ca mi-e mila de el
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Bine ai venit printre noi Gratiela!
Pot sa o trec si eu in listuta!
Gratiela te rog frumos da-mi urmatoarele date: ora la care s-a nascut, dpn, data nasterii tale, numele bbului, grame, cm, apgar, orasul, spitalul, dr si metoda prin care ai nascut. Asta binenteles daca doresti,
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ana_m spune:
Ursoiaca, frumoasa printesa ta , dar mama cat e pisica aia, sau motan ce e
. L-am chemat si pe sot sa vada poza si a ramas
.
Bee, ce mai face surioara? ![]()
Mirelapupici la Dani
Ingrid S spune:
Teolinda, haide! Mai avem cat pt un regiment, ca sotzul daca face mancare, nu se joaca! ![]()
Cine imi spune si mie ce se intampla daca bebe a luat apa intr-o urechiusha la baie?
Ingrid S si
Diana