Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Avem un subiect de discutie..ceva? Sau batem campii fiecare cu ce ne vine?

MARAKI - stai linistita... eu te cred cu deochiul... ca si eu am probleme cu Nicolas... Doamneee cand ii zic "Tatal Nostru" casc de ma dor falcile si imi curg lacrimile ca la crocodil. Dar de ce cele mai multe ori cred ca il deochiem chiar noi.

Pana se incinge barfa ma duc sa o vad si eu pe Raisa... ca poate il fac si eu pe Nicolas gagicar ca vad ca a mea Cuscra nu mai da nici un semn de viata.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki Matrix are vreo 8 kg. Dar atata grasime de arata ca un balon.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni,Lili,Ursu-is aici, eu cu mulsul ca intr-o ora plec lasala sa ma descarc de nervii produsi de o tembela de la restaurant pt botez, am rezolvat dar ma enerveaza ca nu a zis ceva de la inceput.
Cuscra- si nora face mutre mai nou la papa, maninca cu pauze si maraie uneori.Nu stiu ce au astia

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

URSULINOOO... bunica vitrega este soacra-ta aia acra si bagacioasa? Hai ca inca nu am terminat de vizionat... revin cu comentarii.

E Calinescu la "nasu"... numai cuvinte cu p******** scoate... n-au astia beep-uri pentru direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aici sunt si eu,dar stati oleaca sa trec pe hardul celalat sa pot pune si vedea poze ... Pe urma trec la loc,la conta ... daca nu se incinge balamucul!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LINDA si eu il ascult pe CALINESCU Deci Calinescu+conta+Dc+...nu ca de mancat am terminat!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

URSULINA... pukista e ceaaaa mai marfa poza. Super super dulcica e Raisa. Fetele au avut dreptate cele in prosop si cele cu pisoiul sunt super funny. "banana girl"

MONI - deci avem cam aceleasi activitati... minus CONTA la mine. SI eu ma invartesc si ma gandesc ce sa mananc.... ca de la mancarea chinezeasca a lui Ingrid mi s-a luat de iaurturile mele

Mergi la inceput

DENISA - spune-ne si noua cum stai cu pregatirile pt botez ca vad ca e mare lene pe-aici.

Doamna de la FBI... dupa ce faci baie la gogosar poftiti si pe la noi la o barfa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni hai ca ma pusesi pe ganduri nu stiam cine este Linda.
Liliana pai nuuuuuu bunica vitrega (este o femeie extraordinara si ne intelegem super, este calma, blanda, si o iubeste mult pe pitica) este sotia lui tati ... adica eu sunt mai cu mot am 2 mame de odata. Soacra aia bagacioasa este mama lui Tino, aia este bunica ne/buna

Hai sa va povestesc o faza misto cu ea.
Am fost intr-o zi la ea la biro' in vizita. Si cand am ajuns m-am apucat sa deschei fata la sac si vine si ea cu mine. Ma uit eu cu coada ochiului la ea si o vad ....... statea cu mainile intinse sa i-o dau in brate ... cand s-a prins ea de miscare ca de fapt vreau sa o deschei si-a lasat repede mainile jos. Doamne cat m-am abtinut sa nu rad, deabea asteptam sa plecam sa pot rade in voie, asa caraghioasa a fost. Binenteles ca nu am lasat-o asa si i-am dat nepotica in brate, daca ati sti ce fericita era ... radia toata. Ea saraca nu are copii si este topita toata dupa ea.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Fetelor, nu e a mea mancarea, ci a sotzului care o face mai buna ca la restaurant . Daca as manca tot ce gateste el, as lua rpd toate kg pe care le-am dat jos..
Moni, am pus pe net poza lui, se afla la Budapesta unde il conducea pe fratello mio la aeroport.
Ma duc sa-mi vad bebelasha. I-am facut baie si l-am rugat pe sotzul sa o tina. Si ce a facut el? O ureche ii era in apa, noroc ca m-am uitat, ca altfel cine stie cata apa lua la bord. Se intampla ceva cu fetitza, trebuie sa ma ingrijorez?
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput