Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Deci ati disparut cu toatele. Pe Monica o inteleg ca e cu ochii la Lost dar restul?
Maraki ce mai mirosi azi?
Rosalinda pai dc nu ai ajuns la docotr inseamna ca e ok da-i drumul la abdomene.
Ana_m spune:
Am ras un pahar mare de iaurt de fructe
, Deci vad ca nu sunt singura disperata cu dulciurile. Teodolina, mersi ca m-ai dumirit umpic. Sincer nici eu nu cred in astea, dar azi zau ca m-am disperat cand vedeam cum copila pica de somn si nu putea sa doarma
Ursoaica, cum sa nu imi amintesc ? Stiu ca imi facea pofta si mie si bagam si eu tot felul de minuni ![]()
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ursoaica spune:
Irina ce inseamna scafandraritza? Pai faci cateva cursuri si iti iei brevetul de scafandru. Iar kine am facut fac degeaba? Mai mai...
Ingrid ai ma ca nu este chiar asa grav.
Noi cand i-am facut prima oara baie ... o tinea Tino si nu si-a dat seama ca este cu capul sub apa pana nu i-am zis, iar a 2 oara am bagat-o eu cu nasul in apa asa ca ... se mai intampla.
Iar merge forumul din 2 in 2.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
Acum am terminat de pus cateva poze de azi...Stat sa citesc pe aici!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Biensure ca maine mergem la cumparaturi dar de astea alimentare, dar vedem noi de ce ne mai lipim. Iar meniul la goggo a fost simplu azi: lapte , lapte si iar lapte. Cu sucurile mai incolo cand o sa cumparam si noi rozatoarea de storcator .
Ana_m spune:
Na ca iara te-am facut Teodolina, Teolinda .
. De-acuma iti zic Linda, ca vad ca ma balbai
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
teolinda spune:
Cum adica am disparut Toate? Ce daca a plecat Denisa pt o ora la Gym.. asta inseamna ca nu mai e nimeni aici?
Dar EU, URSOIACA,ANA,TU? Nu e suficient?
Maraki prepara meniu satios pt Angelos n-ai citit ca a facut greva foamei micutul azi?
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Ursoaica spune:
Pai Liliana un dr care se respecta de oricare ar fi el, dupa ce te vindeca el te trimite obligator la recuperare iar programul de recuperare il face un kineto.
Iar eu bag abdomene usoare deoarece ma ustura operatia. La mine se vindeca mai greu in interior din cauza grasimii.
Irina nu plecam pe sestache dar nu mere forumul bine ... caci iar ploua... si stii cum este in Buc cand ploua ... nu mai merge nimic.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinadum spune:
Pai scafandraritza era femininul de la scafandru dar asta doar in vocabularul meu. Ca am si eu niste prostii in cap: de ex de craciun obixnuiam sa spun in loc de globuri -gloabe si nu va spun ca asa am cerut la magazin de s-a suparat vanzatoarea ca fac misto de ea
. Asa si cu scafandraritza.
Monica da la tine s-a spart conducta cu poze?
teolinda spune:
ANA - ti-am zis... vii cu mielul de Paste si gata... iti ispasesti greselile![]()
MONI - vrei sa o concurezi pe Maraki la poze?![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)