Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
iuliana spune:
Am pus si eu poze calde:) http://community.webshots.com/album/547663892Aahxwx/2 pag 3,4 si 5
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7
mygirl spune:
Neatza de la Constanta! Cu vesti de la Brasov
. M-a sunat Eli mai devreme si mi-a spus ca nu le-a mers net-ul deloc saptamana asta. A spus ca sunt bine, iar Bianca progreseaza...a inceput sa se sprijine cate putin pe picioruse, iar in premergator merge..cu spatele ( e bine si asa!). Eli a spus ca ii este dor de voi si va pupa!
Eu va multumesc tare mult ptr urarile de sanatate, i le-am transmis mamei mele si s-a bucurat mult. SE simte bine si maine speram sa o externeze. Asa ca eu ma voi muta cu Alex pe timpul zilei la ea, sa o ajutam si sa-i tinem de urat.
Ieri am fost la ortoped, i-am facut radiografie lui Alex si ne-a spus ca are un sold absolut normal, sa ne dispara piticii dupa creier. Chiar daca nu are cutele simetrice, e totul ok. Ne-a dat cateva sfaturi - sa nu fortam copilul la mers, cat poate si cand vrea ea e bine, cand incepe sa mearga sa incercam sa o lasam desculta cat mai mult, sa mearga pe nisip, pamant, praf, pietris...cat mai mult soare, mancare normala (ciorbite, tocanite
)Cand a amintit de tocanita eu moarta de foame am inceput sa balesc la imaginea unei tocanite de carofi cu marar
.
Azi e ziua de lactate..sper sa o duc la bun sfarsit ca de maine incerc alt regim, ca asa nu mai pot. Dar ma bucur de rezultate- azi dimineata aveam 61kg!!!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
mstroie spune:
Neata! Monu cred ca Alexia avea intalnire cu David ca si el s-a sculat la 1.30 si dupa ce l-am adormit l-am pus in patut nici nu m-am pus bine in pat si era in fund si zicea tatata si se juca cu suzeta sa mor nu alta. Bineinteles ca a vazut ca nu e bagat in seama si a inceput sa urle, l-am luat iar pus pe picioare leganat, dat drumul la muzica ca nu se poate altfel iar il credeam adormit il puneam in patut si deschidea ochii, imi venea sa ma urc pe pereti, pana la urma am dat drumul la tv, el a mai urlat ca nu ii convenea nimic nu stiu ce vroia ca nu vroia nici sa doarma nici sa ne conversam, pana la urma la 3 si ceva i-am bagat un bibe si a dormit pana la 7 cand a inceput sa maraie i-am bagat suzeta si a adormit la loc pana la 8 jumate. Mai cred ca copilul asta al meu se scoala des noaptea pt. ca daca se trezeste cand se suceste de pe o parte pe alte nu stie sa adoarma la loc decat leganat, am incercat de mai multe ori cand incepea sa se foiasca ii bagam repede suzeta si dormea 1 minut sa zic iar se sucea iar ii bagam suzeta ca daca adoarme ii da drumul, adormea iar 1 mint iar se intorcea pe partea cealalata iar ii bagam suzeta si tot asa pana se enerva si incepea sa urle, il luam il leganam putin sia dormea imediat, dar leganat numai pe picioare in brate nu mai vrea. Cateodata mai adorm si cu el pe picioare ca il iau din patut il pun la leganat si nu mai pot sa-mi tin ochii deschisi si adorm, ma trezesc dupa vreo juma' de ora amortita toata, noroc ca sunt bine facuta si rezist la kg multe ale lui David
.
Olga tu ce ii faci lui Tony cand se scoala noaptea?
Hai sa va arat ceva dragut
http://www.savefile.com/files/8293252
Sper ca am dat bine link-ul . Daca nu sa-mi spuneti cum sa fac
Mari si DAVID
monu spune:
daca alexia si-a dat intalnire aseara cu david sa stii ca nu are gusturi rele. arata bine baiatul!
e dragut foc.
si
Alexia Ioana
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Oana, sa-mi comunici maine pentru lista cate kg ai, ca sa te trec!
Eu sunt la a doua cafea si ascult stirile de la Antena1 cu fetita tinuta in cusca... Mai asa ceva nu e posibil... Am plans de nu mai pot!
Aseara Alex s-a trezit pe la 5 dimineata. Dar nu se stie de ce, ca nu mai avea chestii din astea de mult timp, dar cine stie. I-am dat bibe si a adormit. S-a mai trezit pe la 8.30... Si eu m-am trezit mai odihnita!
Astazi aveam zi de iesit afara dar se pare ca nu o sa reusim ca este foarte frig afara si nici soare cum era ieri nu se mai vede. Asa ca tot in casa... off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Oana, sa-mi comunici maine pentru lista cate kg ai, ca sa te trec!
Eu sunt la a doua cafea si ascult stirile de la Antena1 cu fetita tinuta in cusca... Mai asa ceva nu e posibil... Am plans de nu mai pot!
Aseara Alex s-a trezit pe la 5 dimineata. Dar nu se stie de ce, ca nu mai avea chestii din astea de mult timp, dar cine stie. I-am dat bibe si a adormit. S-a mai trezit pe la 8.30... Si eu m-am trezit mai odihnita!
Astazi aveam zi de iesit afara dar se pare ca nu o sa reusim ca este foarte frig afara si nici soare cum era ieri nu se mai vede. Asa ca tot in casa... off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gusta spune:
Buna dimineata.
Sa inteleg ca Mara a vrut intalneala cu Alexia si David ca la 1:30 s-a trezit si nici sa vrea sa adoarma la loc .Asa ca tati s-a sacrificat ca se vedea pe fata mea ca numai pot si eu am facut laptele tati a schimbat-o si a luat-o langa el si asa au dormit pana la 7 cand iar ne-a dat trezirea si tati a luat-o jos si mami a dormit pana la 9.Ce mai trai de regina.Omul nu se duce la serviciu pana luni si mi-a propus sa ma odihnesc eu mai mult.Cred ca arat tare neodihnita.Acum ne bem cafeaua impreuna si stam la discuti.Lucru nemaifacut de mult.
Ma duc sa termin cafeaua si revin.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
simona_filipas spune:
La noi si-a facut aparitia dintisorul nr.3
Sper sa dispara si maraiala ca eu sunt varza. Azi dimineata la 7 Dragos era fresh si eu cheauna

Fetele care ati facut la bb vaccinul antirujeolic am si eu o curiozitate. Este trecut in lista vaccinurilor gratuite sau se plateste? M-a sunat o prietena ( are acelasi pediatru ca si mine) si mi-a zis ca a pus-o la plata. Eu una stiam ca-i gratuit.
Simona
de
Dragos Octavian
Album poze
monu spune:
Copiii astia ai nostri au facut aseara chef fara stirea noastra?
Gusta, odihna placuta. Bravo.![]()
Alexia acum a adormit dupa ce a tras niste urlete absolut infioratoare. cred ca s-a auzit pana la parter. nu am auzit-o pana acum sa urle asa de tare.brrrrr. nu stiu ce are. sper sa fie de la dinti.
si
Alexia Ioana
Danelutza spune:
Buna dimineatza si de la mine, sint chioara de somn, iar am avut concert de urlete asta noapte, nu mai rezist, si dintele vad ca nu mai apare. 

Tdi imi pare rau ca iar a vomitat Alyssia, totushi doctorii nu tzi-au spus nimic concret de la ce e ?! Scuze, poate ai povestit si n-am citit eu.
Beatrice stirea despre fetitza tzinuta in cusca, am vazut-o pe un canal italian, acum vreo saptamina, doamne cit am mai plins. Era o romanca, vorbea in italiana, din cite am intzeles vecina cu familia respectiva, povestea ca mama era prostituta dar se pare ca a murit, nu se mai stie nimic de ea. Saraca fetitza, sper s-o infieze vreo familie, sa traiasca si ea intr-o casa de oameni normali.
Sa va povestesc ce capoasa e fiica mea. Aseara ii dadeam mincare, urlaaa si nu vroia deloc sa manince, am facut ciorbica de perisoare. De fapt de ce nu vroia, vrea sa manince singura, i-am pus pe masuta ei si culegea tot cu minutzele, dar ii dadeam si eu cu lingurita. Era unsa toata de ciorbica, de carnitza. De fapt noi am invatzat-o asha, ii puneam bucatzele de piinitza pe masuta si ea le ciugulea toate. Sint bucuroasa ca vrea sa manince singura, dar e cam devreme. Ufff, o sa ma omoare cit e de capoasa si zbintzuita, numai ca cu mami nu prea-i merge, pe tati il pacaleste ushor, eu sint taur mai capos.
Acuma mi-e frica, ca i-am dar raceala mea Isabellei, ii curg ochishorii, iar eu transpir ca un cal de cursa lunga. Am inchis si caldura, dar parul e ud pe cap. si afara e atit de frumos si eu nu pot profita de timpul asta 

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami