Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata sau buna ziua...

Noi nu am avut treziri nocturne ca Delia nu prea imi serveste de-astea,ma bucur evident dar va si inteleg pe voi cele inca o mai trageti cu ciutaneii...
In schimb la 5 jumate s-a trezit urland de m-am si speriat...am fugit repede la ea si pana nu i-am dat laptele nu s-a potolit...apoi nani si ea si io ca porcu-n cotet pana pe la 9,fiecare in cotetetul ei evident...

Monu a mea doarme in brate evident dar de ce sa ma scuz,pentru ca asa vreau eu acuma...nu-i un efort mare pentru mine sa ma legan 10 minute in balansoar cu ea...in pat langa mine nici vorba,iar daca o pun in patut la ea foarte rar adoarme...

Elisor miss you all...asa ca asteptam sa revii in forta in ce vrei vrei tu cum vrei numai sa fi aici cu noi...si pupam bulanasele apetisante ale Biancai...

Gusta o pentru tine, pentru Marutu mic si pentru ...

Tdi imi pare tare rau sa aud ca iar aveti probleme...dar poate este un episod si este spre vindecare...nu stiu ce sa-ti zic in rest...mai stai putin inainte de spital...eu cu Bianca am tras-o 3 zile pline si abia dupa 4 zile a inceput sa poata bea lichide cate putin...ce-i drept e mai mare

Chiar Gabitza ziua loco noaptea diaspora...la naiba cu fusul asta orar...dar tot e bine ca ne auzim una pa alta...

Oana bravo la tine...bag sama ca vrei sa arati mai bine ca mine la vara...ei lasa ca nici eu nu ma las mai prejos...

Eu am inceput de luni regimul si ma simt chiar bine...ma asteptam sa-mi fie greu insa cu suport vitaminic chiar merge...si pastele fierte cui putin ulei chiar sunt gustoase,cele italiene evident ca la astea romanesti parca mananci faina...de maine sunt calare pe cartofii prajiti...adica ce pretentii sa mai ai de la viata cu asa regim...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Danelutza, e vorba despre entero-viroza (gastroenterite in italiana), este epidemie si sunt foarte multi bebei bolnavi. sunt speriata ca e dezhidratata mititica, o obligam sa bea cate ceva si n-a mancat nimic de 4 zile, azi e a 5-a! e foarte important sa bea cat mai multe lichide, ceea ce nu ne prea reuseste. daca nu-si revine de la sine va trebui sa ne internam si sa-i faca perfuzii, totusi pediatrul insista sa incercam "pe cale naturala"...n-am primit prea multe explicatii.
Sanatate multa si tie...vad ca ai nevoie..., sper sa nu fi luat raceala si Isabella!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare,
In ciuda orei inaintate la care m-am culcat sunt destul de fres... Am prins iar un kk zdravan la oala. Cred ca e cazul sa incerc iar dupa masa de pranz.
Azi am fost in verva, i-am gatit lui piciulete pentru 10 zile pai ce atata trambaleala, gateam cate un castronel de mancare? I-am facut si lui calumea si mancare de oameni mari: pui cu legume la cuptor, supa de vita si ficat de pui cu sos de rosii. imi vine sa ma infig eu in mancarea lui... ca pentru mine abia acum am pus fasolea la fiert... pana mananc io...
Hai ca va las, frumoaselor, aveti grija

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, Maruta ta si-a dat intilnire cu Andrei al meu daca s-a sculat la 1:30, ca pe ora noastra era 2:30, si atunci s-a sculat si el sa strige prezenta

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

loreen si eu ma bucur ca ii place sa doarma lipita de mine. dar nu stiu ce sa cred ca nu vrea chip sa adoarma la ea in pat. si mai e si total dependenta de przenta mea. lucru firesc de altfel dar nu as vrea sa creasca numai de fusta mea! adica vreau sa cred ca ii va trece si atunci cand va fi mare se va descurca singura si va fi o luptatoare.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ICorina spune:

Buna! Mai primiti....ostasi?Sunt Corina,mama lui Mihai Alexandru,nascut pe 12 mai 2005.la nastere am cantarit 3600g,si aveam 52cm.Acum, la 10 luni, avem 10kg si 78 cm.Si ieri, abia ieri,a iesit primul dinte! Uraaaa!.....Ne primiti? Pupam la voi!

Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza sa stii ca da.Dar se trezise si avea o vorba in ea de imi venea sa imi dau palme si ma batea cu picoare ca pe toba.Sa mor de o inteleg ca mancata era schimbata era si mai doarme si in pat cu noi ca la ea in patut e foc .Cred ca am sa ajung sa dorm pe jos si copilul in patul mare.Sau poate ma culc in patul ei.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai sa le punem webcam la patut la copii, sa le lasam yahoo pe aproape, sa puna si eu de-o conferinta in creiesrii noptii

Vad ca Teddy are in continuare probleme cu Alyssa. Ufff! Draga de ea, mi-e asa o mila.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Am revenit dupa o mica pauza. Nu mai am rabdare sa citesc in urma ca ati scris destul de mult. Oricum sigur au fost progrese in randul bebelusilor asa ca am sa spun felicitari!
Gogoasha a facut si ea ceva prgrese, daca o tin de manute se ridica singurica in picioare, sta sprijinita de patut, de mobila destul de mult desi nu prea are stabilitate. Eu ma prefac doar ca o ridic, ea se tine de mainile mele si se ridica. O pacalesc:)))
Cu olita nu mai spun, rar se mai intampla sa ratam ceva consistent.
Fetele merge cineva la babyexpo? Vreau sa merg si eu sambata sau duminica cu tati sa ii luam scaunel de masina.

Laura februarie 2006
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Dupa aproape 3 zile de stat pe uscat, adiktelea fara net si tel. in sfarsit suntem in randul lumii, eu recunosc ca am facut ceva circ sa-si deplaseze o echipa sa remedieze ce, nu stiu, dar cred ca au rezolvat-o tot cand au avut ei chef, macar au avut bunul simt sa ma sune ca "le-am recapatat". In fine...

Am de citit vreo 6 pagini, mai spre seara, si mai am si-un "ciat" care m-a facut curuioasa (merci Loreen).

Monu, OlgaM multumim de urari! Asemenea va doresc si la ai vostri bb.
Monu la noi s-a dat vitalact de cand da statul lapte la copii, am incercat si eu, dar am renuntat repede ca nu se compara cu milumil, nan, beba, etc...nici macar provizii nu mi-am facut ca nu merita, l-am vazut in farmacii pe la pretul de 125.000 cutia de 450 gr.
Tdi imi pare rau ca in continuare are probleme Alyssia, ma asteptam la vesti mai bune de la voi, ce sa zic, sanatate multa si sa reusesti in final s-o hidratezi cumva, sa nu ajungeti la spital. de la Bia pentru Alyssia, poate ajuta

Despre intalneala nici nu puteam spune mai bine cum a fost, decat Androix, mie imi ramane sarcina sa va pun pozicile:

BEBEI DE 13, IMPREUNA LA BRASOV

POZE 8-9 LUNI

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput