Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

NOI MERGEM LA BABY EXPO SAMBATA. FACEM O INTALNIRE CEVA?

pitica mea, e innebunita dupa paine graham. oricand ar manca paine ca restul mai vedem! e treaza acum si se plimba si zice da da da. e de o smecherie si incapatanare feroce. am descoperit si cine o invata sa maraie ca un cutu nervos. maica-mea! sa mor cand am auzit!
voi ce parere aveti? cand o sa invete sa adoarma singura in pat? cand sa o fortez?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Vai sunt o chiulangita de clasa 1 dar daca ma credeti ca am incercat sa va scriu dar ba nu mergea netul, ba calc m-a secat cu atatia virusi, a trebuit sa-l doftoricesc, ba venea sor-mea la mine si se conversa pe mess, cica ea vine sa stea cu baiatulAm niste poze cu ea http://pg.photos.yahoo.com/ph/dady_maria05/album?.dir=3148&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Oricum azi o sa incerc sa citesc din urma, am de recuperat nu gluma.
Noi suntem bine, slava domnului, am avut de tras vreo trei zile, doctorita spune ca a fost pe cale virala, aveam amandoi rosu in gat.
In fine, bine ca a trecut, iar acum stateam si ma gandeam la luatul din mot, voi v-ati gandit? Cu toate ca mai e ceva timp, ar trebui sa-mi fac o idee cum si ce fel va fi.
Simona, felicitari pentru dintisorul nr3 si noi il asteptamEu i-am facut vaccinul antirujeolic prin dec si a fost gratuit. Eu zik ca odata ce e trecut in carnetul de vaccinari nu are cum sa fie cu plata ci doar daca e in afara campaniei de vaccinari...ma gandesk
Patricia, si eu am vazut la stiri fetita tinuta in cusca..e cumplit ce se intampla, eu nu mai sunt om cand vad copii maltratati. Cand mai mergem la cumparaturi si vedem o tiganca ca isi tine copilul mic in frig ca sa mai castige bani nu ne putem abtine sa nu ne luam de ea, mai ales sotul meu.De cand il avem pe robert nu suportam sa vedem cum un copil sufera, fie el si de tigan.Intrebarea mea este ce face protectia copilului?
Tdi, sanatate multa, Alissey

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi vrem sa mergem simbata la Babyexpo, dar nu pot sa zic la ce ora. Noi vrem cit mai aproape de deschidere, sa prindem si loc de parcare si nu asa aglomerat. Depinde si de Andrei cum maninca si cind.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Tdi, scuza-ma, am scris gresit numele Alyssiei, asa-mi trebuie daca le fac pe toate in fuga.
Fetelor ce le faceti bb-ilor de dorm noaptea? al meu are minim 4treziri/noapte, uneori imi vine sa ma catar pe pereti.

Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tdi asa-s medicii aici, nu-tzi spun mai nimic. Sper sa reusesti sa-i dai cit de cit suculetz, apa, Alyssiei. Incearca nu stiu cu borsulet, supusoara, suc de fructe naturale. Si da-i cite putzin sa nu mai vrea sa vomite, itzi dai seama ca acum stomacelul ei refuza aproape orice. Multa sanatate Alyssiei.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi ! Ma dau batuta !

Tdi - ai incercat sa-i dai smecta in ceai de menta ??

Elisor - acum ma uit la poze si sunt topitaaaaa !!!

Noi o tinem tot intr-un concert de vreo 3 zile incoace - urlete non-stop , bale la greu , abia mananca , doarme pe sponci, nici eu pe langa ea . Singurul moment de liniste e baia . Daca o tinem tot asa intr-o saptamana ajung sa dorm pe birou.
Vad ca si la voi e balamuc mare - cred ca e ceva in atmosfera !

Spuneati de oglinda - freya e fan - cand se vede rade cu gura pana la urechi - luni chiar a reusit sa darame oglinda veche din hol tot batand cu mana in ea - noroc ca era langa ,nu in fata ei - dar nu i-a pasat - se uita doar putin nedumerita .

De cateva zile , cum ma prinde langa ea se agata cu putere de mine si se salta in picioare . O tin de manute si pune pasi - aseara am incaltat-o cu ghetute si isi arunca picioarele in fata de ziceai ca bate pas de defilare .

SANATATE MAXIMA !!!

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna,

Care va sa zica astazi nu avem sarbatoriti....

Fran, Monu, Gusta si cele care dormiti in acelasi pat cu copiii, vreau sa va reamintesc ca de buna voie am invatat-o si eu asa pe Maya. Ca si tine Fran, la inceput a fost din comoditate si de ce sa nu recunosc din placerea de a o simti aproape. De cand am nascut-o nu am avut nici macar o noapte pierduta, nici macar nu a fost nevoie sa ma ridic din pat pentru ca aproape de mine Maya a dormit neintoarsa de seara pana dimineata. Inca nu ma sperie gandul ca va trebui sa o dezvat, cu siguranta se va intampla si lucrul asta cand ne vom muta la casa noastra probabil, pana atunci ma bucur sa-i simt prezenta langa mine, m-am obisnuit sa dorm asa si chiar nu imi este greu.

Elisor si Androix, pozele sunt grozave! Aveti copii foarte reusiti, unul mai frumos decat altul! E o placere sa-i privesti jucandu-se iar comentariile sunt bestiale!

Astazi Maya a facut o noua boacana. A ajuns in cateva secunde la acvariul de pe hol si s-a infipt la neon. Cand a vazut ca vin spre ea nu a mai apucat decat sa-i steraga o palma si sa-l arunce in acvariu! Mi-a stat inima in loc. Bieinteles ca s-a ars toata instalatia dar asta n-are importanta, ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla daca baga mana in apa cand s-a intamplat asta. Asa ca tati are sarcina sa-si mute i

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

heelllpppp!! eu recunosc ca nu ma pricep asa ca cer ajutor. vrem sa ii cumparam fotoliu auto ca in cosulet nu mai vrea. si ma tot contrazic cu sotul. este obligatoriu sa cumpar si baza? sunt unele cu si unele fara baza.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Buna,

Care va sa zica astazi nu avem sarbatoriti....

Fran, Monu, Gusta si cele care dormiti in acelasi pat cu copiii, vreau sa va reamintesc ca de buna voie am invatat-o si eu asa pe Maya. Ca si tine Fran, la inceput a fost din comoditate si de ce sa nu recunosc din placerea de a o simti aproape. De cand am nascut-o nu am avut nici macar o noapte pierduta, nici macar nu a fost nevoie sa ma ridic din pat pentru ca aproape de mine Maya a dormit neintoarsa de seara pana dimineata. Inca nu ma sperie gandul ca va trebui sa o dezvat, cu siguranta se va intampla si lucrul asta cand ne vom muta la casa noastra probabil, pana atunci ma bucur sa-i simt prezenta langa mine, m-am obisnuit sa dorm asa si chiar nu imi este greu.

Elisor si Androix, pozele sunt grozave! Aveti copii foarte reusiti, unul mai frumos decat altul! E o placere sa-i privesti jucandu-se iar comentariile sunt bestiale!

Astazi Maya a facut o noua boacana. A ajuns in cateva secunde la acvariul de pe hol si s-a infipt la neon. Cand a vazut ca vin spre ea nu a mai apucat decat sa-i steraga o palma si sa-l arunce in acvariu! Mi-a stat inima in loc. Bieinteles ca s-a ars toata instalatia dar asta n-are importanta, ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla daca baga mana in apa cand s-a intamplat asta. Acvariul mare sta pe un suport la o inaltime unde ea nu are cum sa ajunga, insa acesta la care a atentat ea este unul mic in care stau puii si care trebuie mutat neaparat in alt loc. Si cand ma gandesc ca acesta e doar inceputul......

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

Flori, normal ca de buna voie si nesilita de nimeni .... ca la casatorie nu? am invatat copilul sa doarma cu noi! deci eu sunt capul rautatilor daca nu o vrea mai tarziu sa adoarma solo ca nani face la ea in pat. nu ca ar fi un repros de la sot sau alte pers. ca EU am invatat-o. pur si simplu ma gandesc sa nu ii fac vreu rau. pe viitor sa ii fie greu sa faca altfel. nu stiu daca m-am facut inteleasa prea bine.
era sa uit! ce doby sunt! Mickyyy ne transmite salutari. sunt bine.
si Alexia Ioana

Mergi la inceput