Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor acum am inteles de ce ai "ascuns" pozele...is mortali amandoi,Filipu strengar si tuns dupa moda Woodstock iar Bianca o domnisorica delicioasa numai buna de rontait...asa copane n-am vazut de mult...parca Alex este un pic mai silueta...
Delia va multumeste din suflet ca ati avut timp sa va ganditi si la ea...
Comentariile sunt la fel de inspirate asa ca nu mai fi modesta Elisor...

Cloreta felicitari pentru oale...sa-mi dai si mie reteta cum faci de nu ai rateuri ca pe mine deja ma apuca groaza...ori mi-e mie lene sa o urmaresc ori clar face in somn pentru ca de cate ori o iau din patut marfa este livrata la pampers...doar sa-i lipesc oala cu scoch cand doarme...

Monu nu stiu cand va fi ziua aia,probabil va fi asa cum spui tu...desi mi se par niste metode pervers de barbare alea cu fortatul prin plans...Delia primele doua luni nici nu vroia sa vada patutul...iar acuma doar pentru somn...doar ca procesul adormirii dureaza putin 5-10 minute maxim...

Dadym io nu-i fac nimic deosebit ...asa a fost ea de la inceput... poate totusiun "avantaj" a fost suzeta de la purtator adica degetul supt si atunci nu s emai trezea pentru suzeta...putinele au fost momentele cand s-a trezit de-aiurea...

Deci daca o vedeti acuma pe fii-mea cum arat zice-ti ca-i o imputita si jumatate si ma-sa nu o spala cu anii...arata ca porcul...si asta in conditiile in care spal zilnic pe joc...numai pe jos este toata ziua...cu pantofii in gura,daca nu linge rotile de la carucior,apoi mai da o tura pe la troaca matzelor...io nu stiu ce sa-i mai fac sa stea locului...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Tdi i-am povestit sotzului ce are Alyssia si-mi spunea ca ar fi bine sa mergi la "pronto soccorso" daca vezi ca medicul nu-tzi spune nimic clar, ca totusi sint multe cinci zile pentru ca un copil de 10 luni sa stea fara mincare. Vezi ca si la italieni sint doctori cu capul in nori, nu spun ca asta o fi asha dar... Eu am patzit-o dupa ce am nascut, m-au externat cu 4 copci in burta, noroc ca am dat eu de ele dupa vreo 4 zile, ca altfel faceam o infectzie de toata frumusetzea, asha ca peste tot mai e cite unul care nu-si da interesul.
Sanatate Alyssiei si asteptam vesti bune.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Florentina multumesc pentru gndurile tale. Uneori am senzatia ca chiar nimeni pe lume nu poate sa inteleaga maniera haotica in care trec noptile noastre de atatea luni. ma ajuta sa stiu ca cineva poate sa isi imagineze macar si sa poata multumi pentru noptile intregi sau cu 1-2 treziri pe care le are.
Simona multumesc pentru informatii. Sper sa ne descurcam ca doar n-o fi Timisoara asa mare ( in sensul ca nu am reusit sa ne pierdem in Toronto). Tinem legatura.
mstroie cateodata Tony accepta suzeta si adoarme repede, de cele mai multe ori vrea ceai sau apa si dureaza cam 15 min minimum sa-l adormim la loc iar alteori ca de exemplu azi noapte nici suzeta nici ceaiul... Doar urla cate o ora si nu se linisteste pana cand nu cedam psihic si stam cu jumatatile de ora sa-l mangaiem sau mai rau pana nu-l luam in pat cu noi. Ce e rau ca parca se trezeste fresh si nu mai vrea sa doarma si pace. Nu doarme mult ziua, in total are pe 24 ore cam 11-12 ore dormite, ceea ce zic eu e foarte putin in comparatie cu cele 14-15 ore ale altora. Habar nu am ce sa-i fac si cum sa fac. Cu lasatul sa planga se pare ca nu functioneaza, adica nu adoarme singur la loc ci daca incepe sa planga rau nu se mai poate linisti, plange si ore daca il las. Eventual apoi adoarme de epuizare.
Nu am vrut sa-l iau in pat cu noi prea des pt ca oricum cand ai un copil viata familiei e bulversata iar cea sexuala si intima a cuplului sufera multe transformari. Am zis ca e foarte important sa il punem la un moment dat in camera lui sa putem si noi continua sa avem o viata a cuplului iar el sa invete sa se calmeze singur. Ti-ai gasit! Ar trebui noi sa vorbim mai mult ca vad ca avem multe probleme in comun.
No sper sa iesim azi la plimbare chiar daca in continuare e vant turbat afara. Norocul ca am husa de plastic pe carucior si piticania e protejata. sa vad cat rezist eu. Nu am chef de gatit, de curat, de nimic. Cred ca azi fac greva. M-am saturat sa fac eforturi supraomenesti sa fiu super mama si super nevasta. I-a sa ma lase putin toti in pace. Mi-as lua lumea in cap si m-as duce vreo 2 zile sa nu mai aud de copil si barbat si sa dorm si eu o noapte. Doar vise...

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sper ca nu ne-ati uitat chiar de tot, chit ca n-am mai trecut pe-aici de-o gramada de vreme.
Am intrat doar sa va salut, sunt la serviciu si accesul pe forumuri nu imi este permis, da' 5 minute abuzez si eu .....ca seara nu mai reusesc sa intru chiar deloc pe forum.

Noi suntem bine cu totii, Daria creste pe zi ce trece, deja e experta in mersul de-a buselea si ridicatul in picioare ori de cate ori are un punct de sprijin; la capitolul vorbit stam ceva mai prost, in afara de ceva tata, papa baba si din cand in cand mama, restul sunetelor sunt indescifrabile.

Atat deocamdata.....poate mai reusesc sa intru din cand in cand pe-aici, macar sa va salut. Pupici la toate mamicile si la toti bebicii, de care mi-e tare dor....ca nu i-am mai vazut (in poze) de-o vesnicie!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Dormit, super bine. Asa a dormit de la nastere fara probleme. Doar cand nu am mai avut lapte suficient se trezea noaptea sa pape dar de cand a trecut pe lapte praf doarme tun.
Olita, cred ca am avut pur si simplu bafta de ne-a iesit.
Loreen, la Teodora se vede ca se screme si stiu cand face. Ratez doar daca face in timpul mesei si nu pot sa o ridic pentru asta sau in somn. Se intampla rar oricum.
Monu, trebuie sa facem galerie nu?:) Si eu vreau scaunel pentru masina.

Laura februarie 2006
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Mickyyy - abuzeaza mai des ca mie una imi lipsesti !

loreen - lasa mey fata sa exploreze - cu ocazia asta capata si anticorpi

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare.
Of, e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi. Cateva raspunsuri:
Elisor/Androix - superbi copii, superbe poze si comentarii.
Monu - nu ma pricep la faza cu scaunele cu baza si fara. Oricum la targ o sa ai posibilitatea sa intrebi cate-n soare si in stele. Vin si eu la targ, probabil tot sambata, dar fara Mogaldea ca iar va fi omor si nu mai vreau sa patesc ca asta toamna cand a trebuit sa o alaptez in minunata sala de alaptat, dupa aceea mi-a tras o boraciune groaznica pe haina potrivit obiceiului si a mai si plouat in ziua aia de numa si abia am tarat carurul. Singurul regret e ca nu mai pot merge vineri pentru ca a fost infinit mai liber decat sambata/duminica.
OlgaM - multumim de aprecieri, culmea e ca eu chiar mai scot din poze si pe hartie pentru ca mi se pare ca cele din calculator nu sunt puse in valoare. De aceea am si fost multa vreme impotriva achizitionarii unui aparat digital. Deja are Ana vreo 3 albume de poze, dar in ultima vreme, si din cauza gaurii financiare din care nu mai iesim, nu am mai reusit. Oricum, eu continuu sa fac liste peste liste si incet, incet le-oi dovedi. In legatura cu evaluarea, bine ca nu e grav. Sa stii ca nici Ana nu a stat pe burta prea mult, ba chiar detesta pozitia asta si urla cat o tin rarunchii. SI cu toate astea si-a dezvoltat foarte bine muschii ca se ridica impecabil in picioare, dupa vreo 3 zile de lectii date de tac'su. Mai mult acum apreciaza aceasta postura pentru ca ii permite sa exerseze la nesfarsit cazutul pe burta-ridicatul in fund. Mai nou, daca eu stau culcata pe o parte, se ridica in picioare agatandu-se de mine, deci fara ca sprijinul ei sa fie la inaltime, ca in patut. In orice caz, daca vii in Romania si nu esti multumita pana atunci de progrese, nu cred ca mai e cazul sa o vada un dr, treci direct la terapie ca e plin de kinetoterapeuti si pe la noi.
Dormitul - si eu am fugit de dormitul cu Ana in pat ca de nu stiu ce. O mai culcam pe burta mea cand era mica si nu ragaia noaptea, dar in rest nu. Asta mai imi trebuia, sa fiu legat de ea si noaptea. Culmea e ca femeia mi-a zis ca de 2 zile sta cu ea in pat ziua ca sa doarma; of, de cand stie sa se ridice in fund singura nu mai e chip sa o tii culcata. Si cica zice ca e lata de somn, ii cade capul de somn, dar se incapataneaza sa se ridice in fund cu ultimele puteri. Sa vedem daca dupa ce reluam iesitul afara isi revine.
Teddy - of, nu si-a revenit mititica. Asa inselatoare sunt bolile astea, par ca trec si apoi se intorc. Dar are Daniela dreptate, mergeti la spital ca nu e lucru curat.
Mikky - te mai asteptam.
Nelia - desteapta foc Agata. Maine poimaine le auzim si pe matele astea mici cu tot felul de perle. Ce mai cresc copiii astia!
Despre noi: Ana vrea sa se ridice singura in picioare; din fund se ridica pe un genunchi, dar acolo ramane blocata, nu stie ce sa mai faca. Sau sta in fund, talpa in talpa si se bataie in sus si in jos cu atata avant ca uneori aproape se ridica, dar tot asa talpa in talpa. Pentru ea e prea devreme sa stea singura in picioare, mie mi se pare ca are picioarele mai scurte decat trunchiul, deci clar nu ar avea stabilitate si putere, dar mai stii. In rest, veselie maxima si adormit in continuare seara pe brate (in mai putin de 5 minute de regula). Aseara am zis ca nu o mai lega, dar desi dupa biberon era molesita, cum a ajuns in patut, cum a inceput foiala; asa ca am luat-o, am leganat-o vreo 5 minute, dar am pus-o in patut inainte sa adoarma complet. De data asta n-a mai facut figuri. Vedem ce-o mai fi diseara.
Gata, va las ca peste vreo ora plec si vreau sa gat si eu ultimele lucrari. Pupici.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Si acum episodul doi.
Elisor si androix aveti niste copilasasi super frumosi! V-am admirat pozele.
Iuliana m-ai terminat cu pozele. mai dar aia cu fundulete numai bune de muscat! Sunt incredibil de dulci... De altfel din parinti frumosi ce ar fi putut sa iasa?
mygirl felicitari pentru kilograme. Ura! uite stau la galerie. Te admir pentru ambitie. Oricum esti tu frumoasa destul dar...

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bai asa ceva nu este posibil...

Incerc de azi dimineata sa intru si abia acum reusesc...

Dadym, bai pai sora ta e fotomodeala mai... cum sa stea ea cu copilu? pai nu vazusi ce craci are, ma baga in boala... Asa ceva...

Helooooo bai eu cu cine ma incuscresc? Constanta, esti? Ma lasasi colea fara fata? Fugisi cu Alexandra? sau care? cum? ne incruscrim? Oana, ne mai vrei? Asa ceva...

Noi nu am mai dormit deloc azi de la vre-o 13.00 si este super obosit dar nici un chef de somn sa aibe... De vre-o 2 ori era sa restareteze calculatorul ca ii place luminata de la el, apoi mi-a dat toate CD-urile jos, ca deh jucariile nu-i mai plac si mi le-a aranjat el pe colectii... si uite asa... bine ca nu face urat!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, vazut poze... Mai ce prietenii se leaga domnule...

Si acum ultimele poze facute azi in materie de Alex... sa vedeti ce face cu CD-urile mele!

ALEX SI COTROBAITUL

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput