Bebelusi de mai-iunie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, vazut poze... Mai ce prietenii se leaga domnule...

Si acum ultimele poze facute azi in materie de Alex... sa vedeti ce face cu CD-urile mele!

ALEX SI COTROBAITUL

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nefertari eu o las ca oricum nu ma pot pune in calea fericirii ei...iar asta cu anticorpii ce sa zic...prima analiza a rahatilor refrigerati a iesit negativa...mai urmeaza si altele pentru siguranta...

Monu eu am scaun cu baza cum ii zici tu...adica nu are inaltator separat este scaun de masina pentru grupa de varsta 9-18...adica cam 3-4 ani...nu-ti zic ca am vazut si copii de 5 ani slabaturi care stateau in el...caut o poza pentru exemplificare...

Iuliana ma omori cu pozele cu fete ...sunt bestiale si protagonistele dar pe Diana as jumulio putin la cat este de bufleie...

Asta seara i-am facut orez cu lapte cu drosofila si peste el am pus niste mere si banane trase in putin unt cu zahar si scortisoara...deci un deliciu ...daca nu eram la cura rupeam oala in doua...cred ca si Delia era la cura ca nu s-a omorat...dar merita incercat ca este mortal la gust...

Ma duc sa-i fac baie ca nu mai sta deloc...si este obosita fleasca...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Elisor, vazut poze... Mai ce prietenii se leaga domnule...

Si acum ultimele poze facute azi in materie de Alex... sa vedeti ce face cu CD-urile mele!

ALEX SI COTROBAITUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Mygirl-si eu i-am pus pe astia aici sa se uite la cute, ca va tot auzeam pe voi si mi-au zis ca ei nu folosesc deloc metoda asta pentru ca este total neconcludenta. Si uite ca Alex este un exemplu in acest sens.

Elisor-foarte frumoase pozele.

Beatrice-de ce iti apar mai mesajele de mai multe ori? Eu sunt indragostita de Alex, asa ca daca nu este adjudecat il vreau eu de ginere .

Gabitza-multumesc mult de ajutor. Sa speram ca am fost un elev bun.

Tamar-mulutmim de complimente. Vreau sa vad si eu poze cu copilasii tai. Legat de carucioare, si eu oscilam intre MacLaren si unul de la Chicco. Ala de la Chicco este out of stock pe Amazon, asa ca il voi lua probabil pe cel recoamndat de tine, desi este cam scump.

OlgaT-eu te inteleg perfect. Cred ca nu este zi sa nu ma gandesc la tine si la noptile nedormite. Mi-a fost tot timpul frica sa nu am parte de asa ceva. Ti-am zis ca asa ma fost si eu ca bebelus. Dar ii multuimesc lui Dumnezeu ca problema asta nu o am. Maya doarme noaptea vreo 11 ore, fara sa se scoale. In timpul zilei nu doarme maimult de 1 ora, 1ora si jumatate, dar ii sunt recunoscatoare ca ma lasa sa dorm noaptea. O sa va vina sa radeti, dar cand avea 5 zile am ajuns cu ea la urgenta pentru ca timp de 8 ore mi-a fost imposibil sa o scol. Si 8 ore sa stea nemancata pentru un copil de 5 zile este foarte mult. Binenteles ca s-a trezit chiar cand am ajuns la aia la Urgenta de au crezut probabil ca suntem parinti nebuni. Dar era si in ziua in care aflsem de problema ei cu inima si frica a fost dubla.

Si la noi este vant puternic, ca doar suntem la o aruncatura de bat de Toronto, dar macar este soare, asa ca poate o scot si eu azi afara ca innebunim amandoua in casa.

Iuliana-ti-am mai zis, tare scumpe fetitele tale si seamana una cu cealalta.

Olga si Maya (28.05.2005)
[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/omustata/my_photos]Poze Maya[/url]

Mergi la inceput

Gabitza-HEEEEEELP. Unde gresesc?

[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/omustata/my_photos]Poze Maya[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu uite aici scaunul...

Olga nu ai pus ghilimele la ambele capete ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Dupa lupte seculare, am reusit sa fac primul pas, adica sa ma loghez. Sa vad daca reusesc sa scriu si un mesaj .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Tdi, da-i apa sau suculet Alyssei cu seringa sau pipeta. Am patit si eu cu Diana asa cum vreo 2-3 luni. Nici ea nu vroia lichide...a avut infectie la urechiusa.

OlgaT si M:) si celelalte fete, multumim pentru aprecieri:). Mie imi vine sa o musc toata ziua de falcute si bulanase.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7

Mergi la inceput

Omustata, pai nu pusasi ghilimele de sfarsit dupa ce ai terminat linkul... adica la sf. lui... pune-le si va merge... oricum la semnatura ta in Profil ai previzulizare, da-i mai inati sa vezi cum apare si pe urma ii dai trimite...

Mai sa vedem ce zice tanti Oana de la Constanta si daca nu ne vrea Alexandra, ne incuscrim... Te am pe lista, se poate... Si cate doua fete, pai ce? noi suntem baietii... hihihihi

Iar mesajele mele apar de cateva ori pentru ca forumul asta cand apas trimite nu merge si trebuie sa dau de nu stiu cate ori... pana merge...

Mergi la inceput

Loreen, Beatrice. Acum vad ca am reusit.

Poze Maya

Mergi la inceput