Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
daniela_sb spune:
Mai aparem si noi... Sunt ocupata de ceva timp cu cautarea unui loc pentru un scurt concediu. Si e atat de greu, mai ales ca vrem sa ne si balacim (inclusiv Danutz)... Aveti ceva sugestii? Pot face copilasii de varsta asta baie in apa termala sau inca nu?
Totusi nu am ratat niste poze: cu Mihaitza care adoarme singurel (Oare cand se va intampla asta si la noi? Ca cel mult am reusit o adormire-doua citind povesti in conditii de super oboseala... altfel fara laptic nu se poate...). E un drag si un scump.
Si am mai vazut-o pe Bianca
si
pe care am fi curtat-o si noi, bineinteles... doar ca ne-am gasit "logodnica" mai devreme... Ii mai ramanem fideli cu toate ca nu stim de ce nu mai da nici un semn de viata... for2nity, unde sunteti, ce mai faceti?
Miria, eu am auzit de Pikovit, dar tot asa eu nu i-as da daca nu recomanda un medic... Poate trece si Damiana printr-o pasa mai proasta, poate ii ies ceva dintisori...
Try, mie mi se pare credibila chestia cu simturile extrasenzoriale ale celor mici... Daca mai stiti, am mai avut sentimentul ca puii nostri stiu mai multe decat spun: exact in momentul in care paraseam camera, bebelusii nostri se trezeau; stiau inainte de a vedea bine cine e mama (dupa bataile inimii, parfum, etc.)... De ce nu ar auzi si inimioara micutului fratior din burtica?...
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
eveline spune:
Multumesc din suflet Aime....deja am inceput cautarea....merge cam greu DC-ul, cred ca-i supraaglomerat dar pentru asa ceva am toata rabdarea din lume

Ana si Bianca-iubita

aime spune:
Uite, Eveline, in graba am gasit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25606" target="_blank"> Mamici de nov-dec 2004(5)
Si eu am recitit tot, dar cand era Vladut mic-mic si dormea.....
Corina75 spune:
Va
pe toate.
Vesti de la copilasul operat, Yannis (1 an si 5 luni)- mamica lui spune ca e f agitat si are dureri...iar ea e deja epuizata...
Imi aduc aminte cum a fost si cu Andrei, dar avea doar 10 luni, si cand s-a trezit din anestezie prima data a inceput sa-si smulga perfuzia de pe mana....de nu stiam ce sa-i fac...eram naucita...
Daniela, iti trimit linkuri despre hs, numai ca te ingrozesti daca citesti ce scrie pe acolo...dar asta e realitatea..![]()
Roserb, fimoza e o chestie putin mai simpla, desi dureroasa pe moment...dar nu te tin cu copilul in spital si nu e nevoie de sonda...nu raman cicatrici si nu apar alte complicatii pe urma...nu dispera...se rezolva mult mai repede...
Cat despre polipii Biancai, da, asta e un calvar...
dar trebuie sa trecem prin toate...
Oricum, o mama sufera pentru orice durere are puiul ei, mica sau mare, iti rupe cate o bucata din suflet.....
Eveline, multi
tie si nurorii mele dragi (vad ca are petitori, nu gluma
asa-i bine, mey, sa roiasca bajetii in jurul ei....oricum la ochisorii ei scumpi...multe inimioare va frange...
Fetelor, stiti ceva? Mie chiar imi pare rau ca n-am fost mai demult in mijlocul vostru...desi acces la internet am avut pana cu o luna inainte sa nasc si dupa 4 luni cand m-am intors la servici....dar nu mi-a dat prin cap sa caut....asta e...ma bucur sa va cunosc si acum....
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
cassandra spune:
Buna ziua tuturor copilasilor zglobii si tuturor mamicilor rabdatoare.
Probabil ca ne-ati uitat deja pt ca nu am mai scris de mult timp pe forum, inca de pe vremea cand Dragos era un bebelus poznas si dragalas. Am citit cu regularitate postarile voastre si m-am bucurat intotdeauna cand am auzit vesti bune. Am ras la poznele copilasilor forumisti, i-am admirat intotdeauna in pozici, i-am urmarit cat de frumos au crescut si nu incetez sa ma minunez de toate dragalaseniile pe care le fac. Try si Florypop felicitari pt bb2, sarcina usoara si bebelasi sanatosi! trebuie sa recunosc ca imi dati curaj sa ii aducem lui Dragos o surioara sau un fratior.Din pacate m-au intristat si vestile cutremuratoare despre AndreeaC si Robert si nu am putut decat sa plang si sa ma rog pt ca sufletele lor sa fie primite alaturi de ingeri.
Despre copilul meu drag si scump nu pot spune decat ca imi umple viata. La cele 14 kg ale lui e deja voinicel (a avut intotdeauna un avans fata de alti copilasi de varsta lui)si ne laudam deja cu patru maselute care au spart gingiutele tocmai in Ajunul Craciunului. Acum ne luptam cu caninii de jos care parca ar vrea sa iasa
.
Am vazut ca si celalti copilasi trec printr-o perioada mai agitata din cauza dintocilor si m-am linistit un pic. Asta pt ca si Dragos are zile cand nu-i poti intra cu nimic in voie si se mofturiceste permanent. Mai rau, uneori se trezeste noaptea tipand (vise urate sau de durere?). Dar ce sa-i facem, trecem noi cu brio si de asta!cam atat despre noi deocamdata!
Pupici multi de la noi!
Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)
Daniela_Gina spune:
quote:
Originally posted by Corina75
Daniela, iti trimit linkuri despre hs, numai ca te ingrozesti daca citesti ce scrie pe acolo...dar asta e realitatea..
Corina, poti sa-mi trimiti link-urile... Nu ma pot ingrozi mai mult, nu? Sunt gata ingrozita!

Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunatAlbum de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
eveline spune:
Mai Cassandra, de ce nu intri tu mai des, mamica.....sa fim si noi astea din Suceava mai multe?
Oricum, bine ai revenit si sa-ti traiasca Dragos si sa creasca mare....poate reusesti sa pui niste poze sa-ti admiram flacaul.
Corina, gata pot sa roiasca, de-acum am "arvunit-o" lui Andrei...
....
Ana si Bianca-iubita

cassandra spune:
Avem si noi cateva pozici. Speram sa mearga link-ul de la semnatura.Unele sunt mai vechi altele mai noute. Noi din pacate mai mult l-am filmat decat fotografiat deci nu avem prea multe sa va aratam. dar speram sa il convingem pe tati sa ne descarce de pe camera mai multe.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos
Corina75 spune:
Uraaaaaaaaa Eveline!! Andrei o sa sara intr-un picior de bucurie...deja i-am spus aseara ce a facut maica-sa ptr el....
avem si noi pozici noi, vedeti in albumul 'martie' ultimele traznai.

Bia si mami...
Daniela, uite cateva linkuri, sper sa gasesti ceva util...
http://www.sickkids.ca/childphysiology/cpwp/Genital/genitalHypospadias.htm
http://www.hypospadias-emotions.com/index.html
http://ibis-birthdefects.org/start/hypospad.htm
http://www.emedicine.com/plastic/topic495.htm
Va
, mai vb maine ca acu plec acasa la Andrei....
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
cassandra spune:
Multumesc Eveline pentru primire, intr-adevar e bine ca suntem mai multe mamici din Suceava pt ca mai putem schimba informatii despre o gramada de chestiute comune: medici, magazine pt copilasi etc.Pupici Biencutei tale care e o dulceata de fetita
.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos